I will be back in some form /D.Trump – Carl Norberg 2021-01-20

House of Sweden är en byggnad i Washington, DC , där ligger den svenska ambassaden och diplomatiska beskickningar i Republiken Island och Liechtenstein till USA . Byggnaden ligger på 2900 K Street N.W. i Georgetown- området.

Förutom ambassaderna är byggnaden, som ägs av den svenska staten genom National Property Board , också representanter för svensk handel. Faciliteterna inkluderar ett sekretariat, utställningsutrymme, 19 kontorssviter och ett högteknologiskt affärsevenemangscenter.

Ja allt är väl då naturligtvis bara tillfälligheter kan man anta eftersom ingen kände någon annan…det finns ingen planering här inte…

I ett e-postmeddelande daterat den 21 september 2017 skrev Hunter Biden till Cecilia Browning, chefen för en kontorsbyggnad som heter ”House of Sweden”, och begär att ”nycklar” ska ”göras tillgängliga för nya kontorskamrater.”

Hunter Biden listade de ”nya kontorskompisarna” som Joe Biden, Jill Biden, Jim Biden och Gongwen Dong (ordförande Ye CEFC-sändebud). Hunter Biden begärde också ett skylt för sitt kontor där det stod ”The Biden Foundation” och ”Hudson West (CEFC US).

CEFC China Energy var ett kinesiskt konglomerat som var bland de största energiföretagen i Kina innan det gick i drift för ett par år sedan. CNN noterar att företaget ”anpassade sig så nära den kinesiska regeringen att det ofta var svårt att skilja mellan de två.”

Det är inte alls uppenbart att inte bara China Energy har kopplingar till Investor…inte alls…Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: