Scenario A – Amerika återställd: 1871 – 2021

Judge says USA INC is just a corporate franchise network | AntiCorruption  Society

James Grundvig
19 January 2021
https://www.americanmediaperiscope.net/post/scenario-a-america-restored-1871-2021

Onsdagen den 20 januari 2021 klockan 12: Schackmatt.

Förenta staternas serviceföretag (“USA Inc.”), som ägs av den brittiska kronan, kommer att upphöra att existera. President Donald J. Trump, nr 45, blir den ”sista” presidenten för USA Inc.

Oavsett om Joe Biden invigs och svärs in eller inte, kommer det inte att få någon betydelse – då…

… den amerikanska militären varken kommer att erkänna valstölden eller det tjänsteföretag han skulle sväras in i. Biden blir inte president.

Hur kom vi fram till detta ögonblick i historien?

Ur periskopet:

Efter inbördeskriget hade USA stora skulder och lånade pengar från England för att finansiera kriget, med fabrikerna som byggde maskinerna och ammunitionen. De såg en möjlighet att försätta USA:s folk på en 150-årig väg till total förslavning. Den globala kabbalan – ”penningväxlarna” som Jesus Kristus varnade för – opererade utifrån Venedig, och använde sina agenter för att mörda president Lincoln som hade en motsatt åsikt. När Lincoln avlägsnades och den 18:e presidenten Ulysses S. Grant lämnade Vita huset, sammanträdde den 41:a kongressen den 21 februari 1871 för att skriva ett ”avtal med djävulen” för att betala tillbaka skulden till ”regeringen i Storbritannien och Irland” och andra enheter som de var skyldiga vid den tiden.

För att fullborda affären antog kongressen ett territorium vid namn Washington DC. Det ”skapas med en regering under namnet District of Columbia, som till namnet härmed utgör ett organ för kommunala ändamål …” I huvudsak blev Washington DC, en helägd ”hamnstad” under den Brittiska Kronans bemyndigande. Detta möjliggjorde en omstörtning av civilrättsliga rättigheter och man installerade Venedig-Vatikanen-Brittiska kronans ”sjölagar”, vilka försatte USA i slaveri för att tjänstgöra i evighet.

När Republiken Amerikas Förenta Stater ersattes med USA Inc. antogs nya lagar, allt ifrån beskattning och skapandet av IRS, till inbillad äganderätt och ”stråmannen” med skuldsedels födelsebeviset. År 1913 antog Federal Reserve en lag om att skapa pengar ur ”tomma intet” genom sitt fraktionerade reservsystem för att ytterligare förslava Amerika med massiva skuldförpliktelser. På 1930-talet tog Rockefeller-dynastin över den akademiska världen och medicinska institutioner och banade väg för dagens Big Pharma-kartell.

Efter de två världskrigen, där bankkabbalen drog USA in i de båda globala konflikterna – genom att sänka Lusitania år 1915 och Pearl Harbor-attacken 1941 – möttes alla utmaningar för sjölagarna och centralbankssystemets grymma attacker.

Den korta listan innehåller:

1963-mordet på president John F. Kennedy för att utmana CIA och kabbalens banksystem med ett nytt monetärt system;

1971 President Richard Nixon avslutade dollarns konvertibilitet till guld;

1981 mordförsöket på president Ronald Reagan för att hålla honom på mattan;

2001 World Trade Center-attacken och 9/11 för att förhindra att GESARA / NESARA rullas ut för att ersätta Fed.

Under de ”Vita hattarna” inom den amerikanska militären rekryterade de Trump för att bli president med en femtioårsplan som utvecklades av ”200 generalerna” efter JFK-mordet för att rädda Republiken Amerika. På julaftonen 2016 tog USA:s militära specialstyrkor bort de 13 svarta familjerna inom kabbalen under sitt palats i Venedig där de höll sina satanistiska ritualer. Därifrån genomförde president Trump och hans ”200 generaler” av militära planerare den sista fasen av planen för att ta bort Federal Reserve, rensa bort de korrupta amerikanska byråerna, och bryta oket från det brittiska sjölagssystemet, som inkluderar BAR-föreningen.

Förändringen kommer. Den kommer att bli seismiskt.

Ur periskopet:

Vid middagstid i morgon i Washington DC, kommer det amerikanska serviceföretaget att dö på vinstocken. Joe Biden kommer inte att lagligen invigas eller sväras in till en levande enhet, som automatiskt kommer att lösas upp vid den tiden. Således kommer han inte att bli USA:s president.

Vad kommer att hända istället – Scenario A:

Den amerikanska militären tar kontrollen, inklusive över båda kongresshusen, och ger en ”kontinuitet i regeringen” med ersättare, som tillfälligt kommer att sväras in som senatorer och representanter, de ”gamla” tas bort. Därifrån kommer de att köra en saneringsoperation mot resterna och ombuden för kabbalen, och sedan inviger de antingen Donald J. Trump för en andra period den 4 mars som den 19:e presidenten i den nyligen restaurerade republiken USA, eller så utlyser de nya val som ska kontrolleras och övervakas av militären.

Republiken Förenta Staternas nya skapelse börjar kl 12.00 den 20 januari 2021.

Välkommen till Vattumannens tidsålder!


 

Förberedelser pågårKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: