Kamala Harris har avgått som senator! Nancy Pelosi arresterad!

2021-01-18

Bilden kan innehålla: text där det står ”KAMALA HARRIS CALIFORNIA Lanited Statcs Scnate COMMITTEE SECURITY GOVERNMENTAL COMMITTEE SELECT COMMITTEE NINTELLGENCE COMMITTEE ON HE BUDGET January 18, 2021 Governor Gavin Newsom 1303 10t Street, Suite 1173 Sacramento, CA 95814 Dear Governor Newsom: lhereby resign as Senator from the State of California, effective January 18t 2021 12:00 p.m. EST. As assume duties as Vice President the United States, would the people California for the honor of serving them in the U.S. Senate over the past four years. Sincerely, Gral Kamala Harris United States Senator”

Bilden kan innehålla: text där det står ”Ed 0'Keefe @edokeefe 。°° NEWS: Vice President-elect @KamalaHarris plans to resign from the U.S. Senate office on Monday, aides say. She has already started the process of her resignation and has notified California Gov. @GavinNewsom. She plans to make a formal announcement Monday. 8:01 Jan 17, 2021 Twitter for iPhone”

Vicepresident Kamala Harris planerat att resignera från US Senate på måndag säger medarbetare. Hon har redan startad processen att avgå och har anmält sig till regeringen för Kalifornien. Hon planerar att göra sitt formella tillkännagivande på måndagen.

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och text

Detta är Pelosi igår för hennes foto op efter att hon hade anklagat Trump för brott mot staten. Den intressanta delen är att kongressmedlemmar inte får information om hemliga tjänster. Tänk på det här ett ögonblick.

Om du zoomar in noggrant kan du se att det här är US Marshalls. Bryr sig någon om att gissa varför de alla är kvinnor? När du är arresterad med 24-timmars tillsyn och är kvinna, sätter de inte en man på dina detaljer.

Dessa poliser ser bokstavligen hur hon klär av sig två gånger om dagen och tittar på när hon klär på sig för att se till att de inte gömmer ett vapen. Nancy Pelosi är till
100 % arresterad. Njut av showen!

Bilden kan innehålla: text där det står ”19:30 IIdisndIs uuor vanbevakau fängtransport med helikopter. 12% Uppgifter Dả US Marshals har till stor del rollen att verkställa de federala amerikanska domstolarnas beslut och processer motsvarar myndighetens huvudsakliga uppgifter stort sett de delstatliga sheriffmyndigheternas arbetsomräden; att vakta domstolarna, transportera fảngar, vittnesskydd, förvalta intagna fangars tillgangar samt förverkande av dömda eller vissa fall brottsmisstänkta personers tillgangar. Myndigheten toppar även statistiken när det gäller att fảnga förrymda intagna frản federala kriminalvardsanstalter. IUS Marshals uppgifter ingár ocksả att vara federal polismyndighet för Antarktis. Organisation”


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Tja. Även hennes förnamn Kamala ju betyder hemsk på finska så det har en betydelse. Många kommer att koppla upp det som händer nu med vad som hänt förut https://www.bitchute.com/video/swvIcM2Hc4Mf/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: