”The Storm” är nu mitt ibland oss! Allt stängs ner!

The Q Storm Is Coming Decals & Stickers | Decal JunkyVi behöver hålla människorna till 100 % inomhus (gäller USA). USA:s militär kommer att sända på alla TV-anläggningar välden över. Det kan kännas smärtsamt men vi kan inte längre ha människorna delade. På söndag eller måndag kommer ”The Storm” in bland oss. Vi kommer att gå in för krigslag. Presidenten kommer förmodligen att befinna sig på Air Force One när det kommer att sändas ut meddelanden till sju presidenter, vars och ens telefoner, TV-sändingar världen över angående nödsändningar från deras militär och man kommer att stänga ner all media, internet, sociala medier, telefonsamtal, alla TV-program kommer att befinna sig under nödsändning. US Military kan sända under 10 dagars tid under ”The Storm”. Tio dagar av sessioner med videobekännelser från Militära Tribunaler, många bevis gällande skandalerna listade i ”The Storm”. Medan dessa pågår kommer man att avlägsna regeringen, göra global vila. Amerikaner kommer att bli arresterade runt om i världen, detta gäller inte endast i USA utan runt om i världen, och människor världen över kommer att delta i denna … kupp… mot USA:s president. (det sista är otydligt)


Vi befinner oss nu i stormens öga. Det är ingenting att bli rädd för, då detta i främsta rummet gäller USA. Det här har varit sedan länge planerat, och de som följt Q, har vetat att det här ska komma. Vi har vetat att allt ska bli nedstängt, TV, media, internet för att förhindra att kabbalen ska kunna kommunicera och att militären ska kunna gå in och gripa dessa Deep state. Hur det för övrigt kommer att påverka Sverige förutom i ovannämnda ärenden återstår att se. 112 och andra nödnummer ska fungera som vanligt.

Kanske får vi sms i våra mobiler. Återstår att se. Men vad som än sker, behåll lugnet, umgås med dina nära o kära, vänner o bekanta.  Kanske är det en tid för att få fårskocken att vakna till! Ta vara på den här tiden för dem. Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: