Arresterad idag för inblandning i valfusket i USA

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och text

Texas justitieminister Ken Paxton tillkännagav idag arresteringen av Rachel Rodriguez för valbedrägerier, olaglig röstning, olagligt stöd till personer som röstar via post och olagligt innehav av en officiell omröstning. Varje anklagelse utgör ett brott enligt Texas Val Code. Rodriguez exponerades i en Project Veritas-video i höstas medan hon deltog i rösträkning fram till valet 2020. Valbedrägeriavdelningen vid Riksadvokatens kontor granskade dussintals timmar av oredigerade, råa bilder, vilket ledde till detta gripande. I ett okarakteristiskt ögonblick erkände Rodriguez på video att det hon gjorde är olagligt och att hon kan gå i fängelse för det. Om han döms kan Rodriguez få upp till 20 års fängelse.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: