Reiner Fuellmich: Uppdatering angående alla stämningar runt om i världen

Transcript of Dr. Reiner Fuellmich's “Crimes Against Humanity” – sapere aude

2021-01-15
Facebook

Här är en uppdatering angående olika stämningar runt om i världen av advokaten Dr Reiner Fuellmich för dem som kanske undrar om det finns några rättsliga åtgärder mot det aktuella bedrägeriet. ”(detta är en ad hoc-översättning av Paul Charles Gregory BDÜ av den tyska originaltexten av Dr. Reiner Fuellmich)

Innehållsförteckning: Status för PCR-stämningen vid regional domstolen i Berlin Rättegång om PCR-test inlämnad i New York Portugal och Ecuador visar Tyskland vem den verkliga bananrepubliken är. Kanada lämnar in förstklassig talan om ersättning som kommer att bli en internationell grupptalan

Ytterligare punkter: Rättegång mot EU-kommissionen för godkännande av vaccinet förklaras ogiltigt; konstitutionellt klagomål som ingivits mot åtgärderna av en tysk domare.

Damer och herrar, Trots allt, eller med tanke på allt, låt oss först önska er alla ett gott nytt år för 2021. Innan vi informerar er om läget för Corona-stämningarna, och i synnerhet grupptalan, här är en påminnelse om bakgrund som allt detta händer mot: De utfrågningar som genomfördes av Berlin Corona-kommittén sedan den 10 juli 2020 och deltagit av ett hundratal internationellt framstående forskare, läkare, ekonomer, advokater och människor som drabbats hårt, har fastställt – från och med idag – att Coronaskandalen inte på något stadium är hälsa.

Det här är för att: Som förklarats i det senaste nyhetsbrevet kan faran som detta påstådda nya virus utgör jämföras med influensa – detta är slutsatsen inte bara av studier av professor John Ioannidis från Stanford University utan också av Världshälsoorganisationens bedömning. Drosten-PCR-test, som utarbetades i januari 2020, är ​​inte fjärrstyrda för att avgöra om någon är infekterad eller inte, trots att de rekommenderas som den globala guldstandarden för att bestämma infektion av WHO; Det bör noteras att ledningen för denna organisation står under den finansiella kontrollen av Kina och Bill & Melinda Gates Foundation (WHO har verkligen bra anställda – liksom Robert-Koch Institute, trots dess inkompetenta ledning). I ett retraktionsdokument har en poäng av högt ansedda internationella forskare uppmanat redaktörerna för tidskriften som publicerade PCR-testerna som en mätmetod för infektioner att omedelbart dra tillbaka skadan. Detta test är inte bara vetenskapligt nonsens, utan var naturligtvis utformat för att skapa så många falska positiva som möjligt och så sprida panik i världen.

Det här engelskspråkiga indragningsdokumentet har visats cirka 18 miljoner gånger: www.cormandrostenreview.com Dessutom är ett andra påstående från Drosten i januari 2020 att det finns asymptomatiska infektioner falska. Dessa finns inte, vilket nyligen dokumenterades av en stor undersökning av tio miljoner människor från Wuhan från alla platser: https://doi.org/10.1038/s41467-020-19802-w

En person som inte har några symtom är frisk. Detta innebär att ingen behöver vara rädd för människor utan symtom eller tvinga dem att bära masker, och ingen får vara rädd för att ett positivt test innebär att den som testat positivt är smittad. Skräckbilder av sjukhus med sängar i korridorerna gör igen rundorna – sådana scener inträffar varje år under ett helt normalt influensautbrott (vi kommer gärna att göra ett kalejdoskop tillgängligt med sådana bilder från de senaste åren tagna från vanliga medier): sådana bilder används enbart för att sprida panik. Det finns fortfarande ingen överdödlighet i Tyskland – det är helt normalt att fler människor dör på vintern.

Så vad handlar det egentligen om om det inte finns något hälsoproblem som skiljer sig från den normala inflödet av influensa? Även här har vi kunnat skapa ett intryck från de utfrågningar vi har genomfört och från mer kompletterande information. Från och med idag måste man anta att Davos-klicken, som vi kallar dem, i september 2019 var på väg att gå upp i rök.

Denna grupp självutnämnda företagseliter och toppolitiker har träffats årligen i minst 20 år under regi av World Economic Forum (WEF), som är en privat organisation. Vad som hände var att det i september 2019 inträffade en ytterligare ekonomisk krasch, ännu större än Lehmankrisen för 12 år sedan.

Detta rapporterades bara kort (av bland annat och mycket kompetent det tyska veckobladbladet Die Zeit), varefter rapporteringen tystades igen. Det finansiella systemet var återigen på gränsen till kollaps eftersom det fanns en hot om att det blev synligt att dess enda syfte i minst 20 år hade varit att plundra skattebetalarna till förmån för de maffialiknande operationerna.

Med andra ord: att flytta tillgångarna hos den breda massan av medborgare till affärsfrågor. Det bästa exemplet på detta är ”Cum-ex-affärer”, som fortfarande är ostraffade, med hjälp av vilka banker, intressen och de superrika återbetalades två eller tre gånger för skatter som de hade betalat bara en gång. Det är förståeligt att det kan vara möjligt att ha återbetalat en skattebetalningKategorier:Hälsa, Media, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: