Pizzeriamördaren Abdirizak Osman gripen

Malmö 15-1-2021

Till Morgan Johansson, sk ansvarig minister

Jag har några frågor jag skulle vilja ha svar på och det krävs två solbrända importör mångkulturella tillgångar vid namn Abdirizak Osman och Hasan Muse Aden.

Angående Abdirixak Osmans eskapader kan du läsa om i inlägget här under. Vad det gäller Hasan Muse Adens eskapader så rekommenderar jag dig att gå in på Samhällsnytt där det ingående redogörs för bl a hans våldtäkter och andra gärningar han har med under sin tid i Sverige. Han finns med 14 gånger i belastningsregistret så att det är en värdig representant för era importörer av vildar från dom lägst stående kulturerna på denna planet.

Vem har importerat dessa mångkulturella vildar och deras anhöriga och vad var syftet med denna import?

Har Hasan Muse Aden som tydligen importörer från Somalia och som är född 19850821 någonsin gjort något som man kan räkna som ett hederligt jobb i Sverige och i så fall vad?

Har någon i hans familj någonsin jobbat i Sverige och i så fall med vad?

Förmodar på goda grunder att ingen av dom gjorde något som kan kallas för jobb i Sverige och i så fall så har deras försörjning bestått av försörjningsstöd och då skulle jag vilja ha reda på hur mycket som betalats ut under dom åren som Hasan Muse Aden och hans anhöriga befunnit sig här?

Tydligen så kan inte Hasan Muse Aden utvisas från Sverige pga att han befunnit sig här länge och att han har anhöriga här. Mitt förslag är då att man utvisar Hasan Muse Aden tillsammans med alla hans anhöriga tillbaka till Somalia. Hur länge till måste vi hysa denna varelse jag landet och hur mycket till måste vi tolerera att han skall ställa till med och hur många svenska kvinnor anser du att denna invasiva varelse skall få våldta innan ni exportör denna importör varelse tillbaka dit där han hör hemma?

Kan du räkna upp något av värde som denna invasiva varelse har tillfört Sverige förutom arbetsuppgifter för polis, kriminalvården och sociala myndigheter?

Eftersom man här i Sverige är mycket noga med att inte släppa i invasiva djurarter,
t ex mårdhund, och växter i landet så undrar jag varför man släpper i mänskliga invasiva arter och inte bara släpper i dom utan man ser till att dom har det bra och att dom skall trivas här och t om föröka sig i obegränsad omfattning. Vore inte det enda rätta att omedelbart se till att även invasiva arter av den mänskliga rasen som på något sätt fått fotfäste här i landet förpassades ut härifrån så fort som möjligt?

Dessa ovanstående frågor kan utan vidare tillämpas på Abdirizak Osman och hans anhöriga också så det är ganska onödigt att upprepa dom.

Män trotsar på Abdirizak Osman är en yngre variant av den invasiva mänskliga rasen så har han redan hunnit med mycket här i Sverige, bl a mord.

Hur länge tycker du att han och hans anhöriga skall få stanna här i landet och hur många till skall han få hinna med att mörda inom du ser till att förpassa honom och hans familj tillbaka detta därifrån dom kommit?

En förmildrande omständighet som jag ser det vad det gäller att göra det mord han utförde på pizzerian var att offret säkerligen var av samma skrot och korn som han själv så ingen större skada skedd.

Men nästa erbjudande kan ju bli en helt oskyldig landsman till dig Morgan. Tycker du inte att detta är skäl nog att att passera Abdirizak Osman med familj tillbaka detta där dom hör hemma så att dom där kan leva enligt dom seder och bruk som dom tydligen inte kan skiljas från här i Sverige?

Seder och bruk som tydligen går ut på att lösa alla problem och konflikter med våld.

Ovanstående frågor skulle jag alltså vilja ha svar på från dig Morgan. Jag vet med all säkerhet att jag inte är ensam om att vilja få svar på frågorna utan det är ännu många som väntar med spänning på dina svar så vänta inte för länge.

MVH
Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten och ej tillhörande en invasiv artKategorier:Media, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: