Pandemilagen skadar allvarligt dig själv…

Bilden kan innehålla: text där det står ”VARNING! Pandemilagen skadar allvarligt dig själv och personer din omgivning. Du blir fråntagen din frihet, du riskerar att utplảna ditt sociala liv &övriga relationer. Det finns också risk för att du frantas dina möjligheter till försörjning dả Pandemilagen slår hårt mot mindre och medelstora företag dagsläget. Sveriges regering och deras medlöpare Coronabedrägeriet/Brott mot mänskligheten och mot nationen Sveriges medborgare ska avsättas eftersom det inte existerar nagon pandemi! Pandemilagen är OLAGLIG enligt "Brottsbalken kap હુ2 Olaga frihetsberövande' Riksdag och regering har tagit detta kriminella beslut där vi, Sveriges MEDBORGARE får betala fakturan. 100000”

Saxat från Facebook

Läs även hur du ska agera ifall du får böter https://bakomkulisserna.biz/2021/01/12/tips-for-om-du-blir-botfalld/Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: