GLOBALISTISKA VALTJUVAR är nu jagade

Bilden kan innehålla: 13 personer, mem, text där det står ”HOW MANY ARE WILLING TO PUBLICLY SAY I STAND BEHIND PRESIDENT TRUMP”
 
 

     Den konstitutionella republiken som kallas Amerika hotas för närvarande. Den federala nationella regeringen inrättades 1787 och reviderades senare för att inkludera gränser som kräver att hedersmedborgarnas rättigheter respekteras. Nu visar rapporter att förrädiska inhemska intressen har kopplats till utländska makter i en konspiration för att besegra konstitutionens utformning för rättvisa val under presidentvalet den 3 november och i Georgien den 5 januari för amerikanska senatorer. Miljontals amerikaner och andra världen över är starkt intresserade av att försäkra sig om att valen var rättvisa – inte bedrägliga.

     För dem som kanske tror att Trump har besegrats – har till och med medgett nederlag – i USA: s presidentval den 3 november 2020 är inget påstående sant. President Trump och hans familj lämnade Vita huset efter att rösträkningarna hade räknats den 6-7 januari och har varit i säkra militära anläggningar sedan dess, förutom hans besök nyligen vid muren längs den södra gränsen.

Vatikanens militära satelliter

     Presidenten behandlar frågor inklusive rollen i de senaste amerikanska valen av militära satelliter som ägs av Italien och som hyrs ut till Vatikanen. Dessa militärsatelliter upptäcktes ha överfört data till Dominion Voting Systems-maskiner för att ändra och manipulera rösträkningar till förmån för demokratens kandidat (er) och för att besegra de republikanska kandidaterna, både i presidentvalet den 3 november och i januari 5 Georgiens slutval till amerikanska senatssäten.

     Vissa andra europeiska tjänstemän och regeringar, inklusive Storbritannien, Frankrike och Tyskland, kan också vara inblandade. Tidiga rapporter visar att de kan ha agerat i förbindelse med amerikaner, inklusive politiker, i konspirationer och åtgärder för att avgöra vinnarna av de senaste amerikanska valen genom att åsidosätta valet av kvalificerade väljare.

Obama Subversion Account

     Dessutom indikerar rapporter att Barack Obama, medan han agerade som USA:s president 2016, i hemlighet överförde till ett Vatikanbankkonto en summa på 400 miljoner dollar som togs från medel som falskt rapporterats som överförts till Iran enligt villkoren för Irans kärnkraftsavtal. Huruvida Iran var medveten om överföringen eller instämde i det är för närvarande otydligt. Kontot på 400 miljoner dollar var enligt uppgift placerat under Obamas kontroll för att täcka kostnaderna för att underskatta Trumps presidentskap och avlägsna honom från ämbetet.

     Vem kände till Vatikanens bankkonto och agerade för att främja dess syften? Nancy Pelosi, själv katolik, var minoritetsledare i kammaren under den tid Obama förhandlade om Iranavtalet. Joe Biden var vice president och John Kerry var utrikesminister. HRC kämpade för att bli nästa president. John Brennan var chef för “The Company” och James Clapper var chef för nationell underrättelse. Skulle Obama ha lämnat alla eller någon av dessa spelare ur kretsen i en fråga av så stor betydelse?

Andra utländska spelare

     Man bör inte anta att Italien och Vatikanen är de enda betydande utländska spelarna som medvetet hjälpte till att stjäla Amerikas val som hölls den 3 november (för president) och den 5 januari (för två Georgias senatorer). Verksamheter i Storbritannien, City of London, Frankrike, Tyskland och, viktigast av allt, Kina, kan potentiellt identifieras eller kan ha identifierats som deltagare.

     Kina rapporteras ha finansierat Dominion Voting Systems i en transaktion på 400 miljoner dollar (det är den siffran igen) inom några månader före presidentvalet den 3 november. Detta är ett utländskt intrång i amerikansk nationell suveränitet så stötande att det sannolikt inte kommer att ursäktas. Trump-administrationen har redan förnyat förbindelserna direkt med Taiwans regering och därmed övergivit ”One China” -politiken som antogs av tidigare amerikanska regeringar.

Risker och möjligheter

     President Trump förstår väl att Kinas fientlighet mot hans politik härrör från samma globalistiska kabbal som påtvingar USA:s Federal Reserve och det kinesiska kommunistpartiet Kina. Som detta skrivs tros Trumps amerikanska militära styrkor vara i randen för att inleda åtgärder mot rektorer och agenter för globalisterna i Amerika och på andra håll.

     Om dessa Trump-ledda åtgärder lyckas deponera kabbalistsponsorer för Deep State i Amerika och i Europa, kanske inte samma handlingar har någon säkerhetsfördel för att lindra kabbalens CCP-grepp om Kina? Så var det i begränsad utsträckning i Nordkorea när Trump hjälpte till att befria NK från Deep State-kontrollen där en tid. I vilket fall som helst kommer Kinas inblandning i det amerikanska valet sannolikt att framkalla ett svar som står i proportion till detta hemliga, samordnade försök att undergräva och störta vår konstitutionella regering genom samverkan med inhemska förrädare.

Förräderi och politik: Blanda inte

     Demokrater och globalistiska republikaner följer för närvarande sitt vanliga sätt att operera genom att anklaga president Trump för uppror; dvs. de anklagar sin motståndare för det brott de har begått. De har samarbetat med varandra och med utländska makter för att besegra heligheten av ärliga val i Amerika. Specifikt har de planerat och agerat med utländska fiender i ett system för att beröva amerikaner deras viktigaste valda ledare för att störta och förstöra vår konstitutionella regering.

      President Trump har med lagligt stöd av federala militära och underrättelsetjänster upptäckt de förrädiska handlingarna som åtagit sig att stjäla presidentvalet och de två senatssätena i Georgien. Oavsett parti står varje person som medvetet hjälpte till och stödde det målet inför en allvarlig kriminell anklagelse.

      Dessa handlingar verkar vara en samordnad handling i upprorets natur. President Trump kan ha undertecknat en förklaring som åberopar Insurrection Act efter att ha mottagit en utredningsrapport sammanställd enligt en verkställande order som undertecknades 2018 för att skydda mot valbedrägerier. Upprorsmakarna hoppas kunna undgå att bli fängslade och åtalade genom att anklaga Trump för deras brott och fånga honom innan de själva arresteras. Det är en risk för amerikanerna, men mycket osannolikt att det blir resultatet.
 
Den närmaste resolutionen

      Den valt valda presidenten som fortfarande är i tjänst fortsätter att ha stöd från militära styrkor och kommer att slå ner upproret framgångsrikt. Då kommer den omvalda Donald J. Trump att sväras till presidenten för en andra mandatperiod baserat på omfattande bevis på hans omval, det besegrade systemet för att stjäla valet med falska omröstningar och elektronisk vändning av röster från Trump till Biden . Det förväntas ske den 20 januari i Vita huset. 
Misströsta inte. Var hoppfull.
        
      I avvaktan på den händelsen kan du förvänta dig en period av avbrott (kanske flera dagar) i tillgängligheten av vanlig kommunikation, som federala myndigheter kan bestämma att de är nödvändiga när du hanterar upproret. Om detta inträffar kan du förvänta dig kommunikation från president Trump via nödsändningssystemet, som har testats för sådana användningar då och då som vanligt upplevt.
 

     Som en fråga om fortsatt betydelse avslutade Simon Parkes nyligen en uppdatering av aktuella frågor genom att kommentera att en återgång till guldstandarden (nödvändigtvis inklusive ett slut på Federal Reserve) är en prioritet på listan över mål som ska uppnås i Donald Trumps andra presidentperiod.Kategorier:Media, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: