Studie visar: valfusk i Tyskland är inte ett undantag, utan regel!

Såja, nu erkänner även Tyskland att valfusk är en regel! Detta är en google-översättning.
När ska Sverige erkänna något liknande? Varför stängdes Valberedningens rösträkning ner när Jimmie Åkersson ledde? Verkar mycket troligt att det var en manipulation, nu när man ser vad som skedde i USA med Dominion. Det var ju väldigt lika förfaringssätt. Vem använde Sverige? Kanske dags att börja ifrågasätta.http://derwaechter.net/studie-beweist-wahlfaelschung-in-deutschland-keine-ausnahme-sondern-die-regel?fbclid=IwAR2vd-jMXU4xr-eZ96pm0zGjWA1vh_v5WrT8I-BlxV8wLZo5j6_kfZQQ9os

Hittills har tyskarna bara sett rubriker om valbedrägerier från länder som Uzbekistan. Väljarna, politiska partier eller till och med den federala återvändande tjänstemannen hade aldrig idén att faktiskt kontrollera valresultaten. De kända politikerna Christian Breunig och Achim Goerres från universiteten i Köln och Toronto gjorde detta arbete och beräknade om resultaten av federala val mellan 1990 och 2005. Resultatet är chockerande och tyder på att Bundestags val har manipulerats systematiskt i många år. Detta märktes särskilt vid det senaste valet 2013, då Angela Merkels CDU uppnådde ett sensationellt valresultat med knappt 42 % av rösterna. Om du frågade vänner eller bekanta då, så du fick alltid bara en axelryckning och samma svar: ”Jag röstade inte på CDU!”. Ja vem då? Detta svar finns i den vetenskapliga utarbetandet. av Christian Breunig och Achim Goerres:

Söker efter oegentligheter i en etablerad demokrati: Tillämpa Benfords lagprov på Bundestags val i Unified Germany http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S026 ..

Goerres och Breunig tittade på siffrorna från unionen och SPD samt PDS / vänster och matade sina datorer med de enskilda resultaten från alla 80 000 valdistrikt. Enligt forskarna är detta det första arbetet [1] som kontrollerar resultatet av det tyska federala valet ur statistisk synvinkel för eventuella manipulationer och använder Benfords statistiklag.

Om metoden:

Resultaten från de stora partierna i de enskilda röstlokalerna i en valkrets i de fem federala valen 1990-2005 undersöks. Som känt ger Benfords lag uttalanden om frekvensen av siffror i empiriska datamängder. Till exempel: som första siffra har du 30% ”1” och endast 4,5% ”9”, som andra siffra har du 12% ”1” och endast 8,5% ”9”. Författarna undersöker Breunig-Goerres i sin studie [1]. inte den första utan den andra siffran i resultaten från de enskilda vallokalerna. Balansförfalskare som ENRON eller Worldcom snubblade en gång över det. I cirka 1500 tester på valkretsnivå stötte de ibland på betydande avvikelser. I 190 tester på statsnivå fann de 51 avvikelser, vilket är över 13%. Statens resultat i federala val återspeglar därför inte väljarnas vilja. Och det kan inte vara så att valarbetarna enkelt och oavsiktligt räknade fel, för det skulle också vara naturliga processer. I detta fall måste fördelningen av siffrorna motsvara Benfords lag. Men det gör de inte.

Forskarna märkte två särskilt oroande mönster. I valet 2002 ökade brott mot Bendfords lag för PDS (nu vänster) i öster. Med tanke på den enorma avvikelsen på mer än 1475 poäng kan man anta att särskilt valresultaten för 2002 systematiskt har manipulerats. Valmyndigheterna ville hjälpa mycket? Våra uppskattningar uppgår till 8 till 12% baserat på det orimligt höga poängantalet för avvikelserna, som huvudsakligen förekommer i Mecklenburg-Vorpommern, Brandenburg, Sachsen-Anhalt, Sachsen och Thüringen, dvs. nästan hela östra Tyskland.

Östtyskland manipulerades och manipuleras. Den hade en absolut vänster majoritet senast 2005! Även i valet 2013 förlorade vänstern som 2002 (4,7%), men den här gången med 7,3%, nästan dubbelt så mycket som 2002, och mirakulöst nog gick varje enskild procent till CDU. En skurk som tänker ont. Var god hänvisa:

Valresultat 1998-2013, vinster och förluster
http://oi61.tinypic.com/14d1qi9.jpg

Dessutom inträffade valbedrägerier med mer än 300 poäng i tre länder och det dominerande partiet påverkades i båda fallen: i Bayern CSU, i Baden-Württemberg CDU och i Nordrhein-Westfalen SPD. Alla tre vann dessa val där. Dachau-ärendet bekräftas också av denna undersökning, som understryker noggrannheten i resultaten.

Tyvärr är de statistiska medlen inte lämpliga för att bestämma exakt i vilken utsträckning manipulationen ägde rum. Det faktum att valarbetarna enkelt och oavsiktligt räknade fel betraktas som en naturlig process i denna metod och kan därför uteslutas som en anledning. Tyvärr tillåter förstörelsen av valsedlarna inte senare analys. Det är som ett mord där kroppen saknas, och forskarna var medvetet ovilliga att publicera det. Publikationen av studien [1]. I vilket fall som helst var det uteslutande på engelska. Du kanske fruktar personliga nackdelar – förståeligt.

Så kan det vara så att valstyrelser uppmuntrar eller till och med uppmuntrar valbedrägerier när man räknar val? Men valarbetarnas arbete kontrolleras inte ens slumpmässigt, det finns ingen vetenskaplig studie [1] i Tyskland som behandlar hur valarbetare rekryteras och hur de utför sina uppgifter.

Så forskningsresultaten förblir helt otillfredsställande. För med hjälp av Benfords lag kan ingenting sägas om storleken. På grundval av sina statistiska beräkningar kan Goerres och Breunig tydligt bevisa att ett eller flera partier påverkas av valavvikelsen, men deras beräkningar tillåter inte att något uttalande görs om i vilken utsträckning valresultatet är felaktigt eller i vilken riktning det manipulerades. Detta är dock inte ens nödvändigt, för människor kan räkna med en hand som har fått hjälp.

Antal medlemmar i förhållande till valresultatet:
http://s1.directupload.net/images/140815/c4effhg2.jpg

”Vår analys fungerar som en klinisk termometer”, säger Achim Goerres, “vi har visat att det finns ett allvarligt demokratiproblem, men vi kan inte förklara det.” Detta skulle kräva ytterligare forskning, men de styrande partierna har inget intresse av det. Jag undrar varför?

Den feberfeber är uppenbarligen nödvändig så att tillräckligt många väljare faller ur sitt molngökland för att kolla in det.

Vi ser också ett problem med demokrati i fördelningen av platser. Eftersom söder tydligt föredras på grund av den större befolkningen. För att vara mer exakt dominerar den mer än hälften av alla platser i Bundesrat och Bundestag. Med detta kontrollerar söder resten av landet. Om vi ​​alla var desamma kunde man säga en större befolkning – fler röster, det är rättvist. Men vi tänker annorlunda och vi är också annorlunda rika. Alla som är födda i norr som någonsin har arbetat i söder, alla som har flyttat mellan öst och väst, kan intyga detta.

I norra och östra Tyskland kan väljarna välja vad de vill, de kommer alltid att förlora. Detta regleras annorlunda i Schweiz, där varje federal stat, oavsett hur stor eller liten, har samma antal platser.

Tysklands ”kolonier”; norr och öster
http://oi57.tinypic.com/25ibyb7.jpg

Valbedrägeri i Tyskland:

Väst – Duisburg: åklagarmyndigheten antar valbedrägerier den 12 april 2013 http://www.derwesten.de/staedte/duisburg/staatsanwalt ..

Hildesheimer Allgemeine – Hildesheim: Internet-valbedrägeri lätt, 18.1.2013 http://www.hildesheimer-allgemeine.de/news/article/wa ..Kategorier:Media, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: