Simon Parkes: VIKTIGA NYHETER ANGÅENDE Q och vad som kommer att hända i USA inom den närmaste framtiden

Det har varit många avbrott idag på nätet, så jag har fått ta detta när nätet har varit uppe och det har tagit mig hela dagen. Här kommer väldigt viktiga uppgifter som ni ska läsa om gällande Q, Q-rörelsen och hur framtiden ska se ut.


Simon Parkes är en pensionerad British Navy, MI5


Välkommen till ytterligare en uppdatering den 12 januari 2021. 

Inte för så länge sedan, bara för några dagar sedan, kommer det att att vara löst på ett eller annat sätt. Jag ska ge dig en liten uppdatering. Jag talade med Q i går kväll och det har blivit en rätt så stor reaktion på det. Jag vill klargöra och göra saker lite mer tydliga. Det finns en verklig Q och det finns verkliga QAnons. Men vad jag vet, finns det ingen QAnon. Däremot finns verkliga QAnons främst i Amerika men inte uteslutande det. Så för att undersöka avkodningsförståelsen, måste man kontrollera bakåt och projicera framåt och det är ett anmärkningsvärt arbete och det är verkligen det de är tänkta för att göra. 

Vad är Q

QAnon - WikipediaJag vill nu förklara vad Q är. Oberoende av om du håller med mig eller inte, men jag hoppas att du ändå är tillräckligt fördomsfri och lyssnar till vad jag har att säga. 

Egentligen består Q av 4 killar och en quantum dator. Det är en rent militär operation. Efter att den första informationen föll ner med en duns, jag minns att mycket av det var planlagt framåt, fanns en kvantdator som arbetar med ljusets hastighet, den har en möjlighet att se in i framtiden och förutser på ett sätt som ingen artificiell intelligence (AI) eller elektronisk enhet kan göra. 

Om vi ser tillbaka på åren 2016 -17 var all information som var producerad då, det har absolut verkan idag. Det pågår nu. Hur kunde de veta det? Därför att det är kvantum och de kan se de olika tidslinjerna. När de gjorde detta, ville de inte göra sig av med det, men de ville överföra det till andra människor, för de ville bilda en rörelse. De ville få ut den där informationen inbäddad i en amerikansk grupp men även utanför Amerika. Ett antal lag valdes ut och från det växte det organiskt upp. Man kan inte vara bara en ”non” (ingen) man måste vara en accepterad, nån som hade en bra förmåga att se på informationen och förstå den. En del av denna sidogren av denna grupp där de grupperar och katalogiserar förklaringarna, de var faktiskt betalda. De hade ett avlönat arbete och de gjorde det under en period av 12 månader.

Why QAnon, the conspiracy theory around Mueller, isn't over - VoxJag pratade med dem av många olika orsaker. Efter den här perioden var de inte längre avlönade, men de beslöt som en grupp, att de kunde fortsätta på volontärsbasis för att upprätta den här databasen så att den fortsatte att fungera. Så tvärs över USA är denna Anon-rörelse ofinansierad och inte betald, men det måste finnas någon som ansvarar för pappersarbetet. Det är den bästa beskrivningen jag kan göra. Det måste finnas ett team bestående av någon som hanterar vad deras fråga är. Kvantum datorn släppte informationen, dropparna, men där måste finnas en koordinering på marken. De flesta människor inom Q-rörelsen känner inte till vem denna Q är, de vet inte heller vilka dessa människor är som ser till att saker händer på den nivån. Det är rätt och riktigt och det är så det måste förbli. 

Den person som jag pratade med i 1,5 timme, han uttryckte det såhär: Jag blev utvald av administrationen. Så uttryckte han sig. Det är Trump. 

De blev utvalda av administrationen för att bli engagerad i och utföra det framåtvända arbetet, alltså pappersarbetet. Det var alltså den person som jag pratade med. Det är ganska sant att Q inte kan utföra externt material, men personen som utger sig för att vara Q,  jag menar inte låtsas, utan personen som är ansvarig för att underhålla nätverket har förmågan att göra den kommunikationen.

Jag säger, den person som jag pratade med, har något väldigt intressant och korrekt intel som är inbäddat i Trump-teamet och har så varit. Den personen är väldigt nära förknippad med Q och med utspridandet av information på ett sätt så att det förstås och pushas ut. När det gäller att säga, hantera människor är för stort ord, men när det gäller att upprätthålla drivkraften, behålla kraften bakom den, behålla fokus och driva på, se till att det går igenom – den personen är sammankopplad med presidenten, och den personen har jag pratat med. 

Om människor inte är beredda att acceptera detta, är det helt okej, det är ditt val. Men det ska komma en tid, inte så långt fram i tiden, när mycket av detta kommer att bli offentligt,  och det är vad som komma skall. Så jag vill klargöra för dig, det kan vara så att den Q som vi förstår det, aldrig kommer att avslöjas offentligt, är aldrig inblandad i någonting ute, men den person som agerar som Q, det måste alltid vara så, för att vi befinner oss i en tredimensionell värld. Vi befinner oss i en fysisk värld, vi kan inte vara beroende av elektroniska kommunikationer. Där måste finnas någon som har anknytning till presidenten. Han är den som förmedlar vad presidenten måste säga det går tillbaka till vad chefen vill. Det är vad han kallar chefen (the boss). Det är vad chefen vill att vi ska göra. Kan vi försöka göra det eller det här. Chefen vill att vi förmedlar det vidare. 

För många människor som inte är amerikaner är konceptet med chefen (the boss) eller POTUS (President Of The US), så är det något som inte verkar normalt för oss, det är bara om du är amerikan eller involverad i det amerikanska som det är tydligt. Men den person som jag pratade med i går kväll, kommer alltid att hänvisa till presidenten för USA som chefen (the boss) eller POTUS. 

Det är faktum, och om människor kämpar med att förstå det, så kan jag förstå det till en del. Men jag ska berätta för er vad han berättade för mig. Det är alltid människor som har bra information och jag kommer inte att ifrågasätta dem nu. Jag vill alltid förmedla informationen vidare om det kan rädda liv, eller om det kunde bemyndiga människor, eller ge människor mod och kraft, eller förtroende. Godheten kräver det i detta ögonblick för det ser ut som om det tippar emot oss. Det var det hela som det handlar om.

Låt oss nu tala om Italien. Youtube har tyvärr tagit ner videon så för ett tag sedan vad dokumenten och videona borta, men nu har de tagit bort textdokumentet. Jag vet inte hur det fungerar, men jag har medvetet sparat någon gammal telefon  och den telefonen har kunnat ta fram texten men inte videon. Modernare telefon som jag har uppdaterat, speciellt Apple telefoner, den kan inte ta upp videon och inte heller texterna. Nu har jag tagit en screen shot och det verkar som om ingen får den, men jag kommer att publicera dessa skärmbilder. Tyvärr är de bara skärmbilder men du kan läsa de flesta av dem. 

Sirio Panel S.p.A. merged into Leonardo-Finmeccanica, part of the “One  Company” project | EuropaWire.eu | The European Union's press release  distribution & newswire serviceEn edsvuren förklaring som jag känner till, och den är viktig, för den gäller den italienska regeringen och det privata bolaget som körde mjukvaran som kontrollerar Leonardo-satelliterna. Enligt denna edsvurna förklaring var det medvetet överlagt hos kongressen innan de tog beslutet om att bekräfta segern för Biden. Det är mycket viktigt, eftersom det försätter dem själva alla i landsförräderi. Denna edsvurna förklaring kunde inte levereras vid något enda tillfälle. Denna edsvurna förklaringen, det har varit så att de hade suttit på den, för ett antal bra killar har innehaft den ett tag men de väntade ända fram till strax innan det blev bekräftat med gummisigillet som bekräftar att Biden vann valet. De presenterade det officiellt och en annan kongress godkände att Biden vann och genom att inte ha utfört en utredning varken av en demokratisk parlamentariker eller någon jurist som borde ha gjort det. ”Vänta lite, vi måste undersöka detta” ni förstår det här kom inte ut från nån på hårdvaruaffär runt hörnet, utan det kom från den italienska regeringen, vi måste se på detta. De kände absolut till, att det här var en ”bombshell” så de beslöt att gömma det och gå vidare samt att låta Biden vinna. 

Hur chockerande det än är, är en stor del av det republikanska partiet korrupt. Och det är chockerande, eftersom man i de flesta länder tenderar att ha ett parti som är korrupt och ett parti som inte är det. Det är bilden som målades upp, antingen den är sann eller inte, om situationen i Amerika, så är den svår. 

Personen, jag kan inte låta bli att kalla Q, för människor kan bli arga, men den person som jag pratade med i 1,5 timmes tid berättade för mig att president Trump när han vunnit år 2016, så satte han sig ner med generalerna och sade att vi kan nog städa upp det här nu. Vi kan göra det, och uppenbarligen var Trump mycket motiverad och mycket angelägen om att få det gjort. Vad som hände, var att den rapporten han fick tillbaka var att något omkring 70 % av den dåtida amerikanska regeringen måste bli arresterad. Det är chockerande och det här var år 2016. Den är en hel del högre nu. Med andra ord berättade presidenten för dem att den amerikanska regeringen borde smulas sönder och stoppas. Så vad de har gjort, och det här är verkligen spännande, och jag fick veta det igår i telefonsamtalet, det de har gjort under de senaste fyra åren är få människor färdigt i kö. Så med andra ord är 85 % av senaten anklagade och likaså 85 % av kongressen är anklagade. De har redan folk som har ställt upp som edsvurna för att gå in i en nödsession, för att gå rakt in och ta över driften för de båda husen.

Robert David Steele - Guest Profile 
Robert David Steele                 Charlie Ward

Enligt personen jag pratade med igår, kommer det att bli administrationen de önskade sig med Robert David Steele, Charlie Ward och mig själv, samt någon annan person som jag inte har träffat från Amerika, för att ha en runda bords diskussion. Den skulle handla om hur vi fick den här positionen, vad som kommer att ske. Det verkade som om den här gruppen är bäst skickad och bäst kunnig för att få den informationen ut. Det här kommer direkt från administrationen. Personen jag inte känner i Amerika, som förhoppningsvis förenar sig med gruppen, är en sådan person som kommer att bli erbjuden positionen som senator när det här rullar ut. 

Trump-team, och människorna bakom den här situationen har inte bara sagt, låt oss städa ut alla och försöka sätta ihop allt igen. Vad de har sagt är, att vi måste ha en position som försvarsspelare så när vi har rensat ut allt, kommer vi att slå till mot jobbet på golvet, vi ska ta in alla dessa nya människor som inte är korrumperbara, som är engagerade i republiken så att vi kan fortsätta med att styra i regeringen. 

Så tillbaka till den praktiska situationen, så var det absolut klart att den italienska regeringen, eller medlemmar därur, jag måste vara tydlig här, samarbetade med Vatikanen, inte bara för att förflytta pengar runt omkring det känner vi naturligtvis till. Men för att i realtid förflytta och byta elektroniskt dessa röster. De gjorde det med hjälp av satelliter för allting på marken är så mycket enklare att spåra, VPN och kommunikationer, men genom att skicka det upp i rymden, låta montera ner det i rymden, skicka iväg det till Kina eller något annat land så är det väldigt svårt att fånga upp. Vi känner till att Italien överförde information till Frankfurt via dessa Leonardo-satelliter. Vi känner till att detta Kraken-team förlorade verksamheter, förlorade i kampen om att vinna i denna byggnad och den informationen, men jag förmodar att det var värt det. Redan känt gällande denna anslutning, men de kände inte till att den informationen transporterades genom satelliter. Så det här är var vi befinner oss just nu. 

Jag nämnde tidigare att det här var ett Nato-land. Italien tillhör Nato. Kom ihåg att både Charlie Ward och Robert David Steele skakade kraftigt på huvudet när jag berättade, det är ett helt annat bollspel, för om man går ut officiellt och säger att ett Nato-land, medlem av FN:s Nato, verkligen har försökt att omstörta dig. Vi kunde ha förväntat oss det av Ryssland, Kina, Nord Korea, Iran, men du förväntar dig inte det av någon som officiellt är deklarerad som din vän. Så det här är en politiskt väldigt svår situation. Hur ska vi kunna lösa det här? 

Det som hände var att den italienska regeringen till fots, sade till Trump-administrationen att kan ni vara snälla och köra historien om att dessa satelliter blev hackade. Vi kommer att säga, den person eller de personerna, är okända och de hackade satelliterna. De tog den här informationen utan att den italienska regeringen kände till den, ta oss ur kroken. Men Trump-administrationen sade, ja okey, men vi vill ha några arresteringar. Det är därför som vi har haft allt prat om presidenten och premiärministern i Italien som kommer att bli arresterade. Vi har fört denna debatt fram och tillbaka huruvida påven har blivit arresterad eller om han inte längre finns här, men det beror på att den italienska regeringen är fast besluten om att rädda sig själv och inte möta anklagelsen om att de konspirerade för att ta bort en ledare för världens mest mäktiga land. Vi har en enorm förbindelse mellan Vatikanen och vad som pågår. Varför är Vatikanen så involverad?

Man har skickat mig lite information som jag inte tänker dela med mig av, för man har bett mig om att inte göra det. Men jag har fått information som visar att nyckelmänniskor som Obama, Clintons, och några namn som jag inte ens kan påminna mig om, hur mycket pengar dessa har lagrat. Det är inte en utskrift från deras bankkonton, men någon har gått igenom alla dessa bankkonton, satt samman alla dessa pengar och adderat dem tillsammans och då har de fått en summa på allt detta på en cent när. Och dessa nyckelpersoner, det finns en uppskattning om hur mycket pengar det är. Jag är inte tillåten att visa er den, men säg inte, vad jag inte kan säga till dig, men av dessa 12-13 namn som jag fick, så har 10 av dem pengar här i Vatikanbanken. Så här finns din anknytning, och jag talar om en svindlande mängd pengar. Jag talar inte om 100 000, jag talar inte om miljoner, jag talar om mer i Vatikanbanken. Vatikanbanken är otroligt mäktigt när det gäller pengar. Jag förstår nu varför det skedde och vi känner nu till att under de döende dagarna för Obama-administrationen flyttades 400 miljoner dollar hit, specifikt som en stridande fond för att attackera president Trump. Obama är avsiktligt ansvarig för alla dessa attacker som kräver pengar. Och 400 miljoner användes, men där finns också andra pengar som har satts åt sidan, och det här är de pengar som jag är särskilt medveten om. 

Så vi har en situation i Italien nu, där italienarna även på regeringsnivå, känner till sanningen om stölden av valet den 3 november 2020. Och de är desperata att befria sig själva, för de känner till att den dåliga sidan kommer ner. De känner absolut till det och de vill inte bli fällda för det. Det är därför som det är så viktigt för italienarna, att bevisen har tagits ner av youtube, de tog ner videon först och nu har de tagit bort textdelen av den. Det är verkligen ett hedersmärke, jag hade också satt upp ett klipp som var gammalt, gammalt i den bemärkelsen att det var 5-6 timmar gammalt. Jag hade inte uppmärksammat det för jag hade gjort annat, men militärförflyttningarna i Texas, det finns en verkligen sanningsenlig video om det, från en förläggning eller en RV (recreational vehicle) av dessa militära fordon som rör på sig. Jag vill berätta för er, att det sker i Texas. Det har inte klargjorts, men det gäller Texas. Det kommer att förekomma en hel del aktiviteter med presidenten idag eller i morgon antingen i Texas eller Arizona. Jag projicerade det åt dig för att det planerades någon gång.

Mathematical oddities in memory of President John F. Kennedy - The BeaconPresidenten är otroligt optimistisk, det råder ingen tvekan om man ska gå direkt tillbaka till mordet på John F. Kennedy år 1963 när 200 generaler sade att detta får aldrig hända igen. De höll fast vid det. Det är inte samma 200 nu, men det är en regel att 200 generaler arbetar tillsammans och det är därför som president Trump sade när han tillträdde att jag har 200 generaler bakom mig. De har arbetat i tiotals år på den tidpunkt vi nu befinner oss i. Så tro inte för en minut, att de goda killarna kommer att förlora. Det här har planerats långt tillbaka och angående vad alla dessa elaka killar kunde ställa till med. Jag har inte delat med mig av det, för man har bett mig om att inte göra det. Men jag förmodar att jag kan beskriva det.

Den 6 januari när drabbningen skedde runt Capitol byggnaden, fick jag en privat video från presidentens team och medarbetare, om jag kan kalla dem det, de tittade på det här från en säkrad plats hur allt spelades ut. Den är rätt så informativ. Och utan att det blir pessimism eller fördömanden eller dysterhet, så är den mycket serös men positiv. Vad jag försöker förmedla till var och en, är att president Trump springer inte runt omkring i panik och skriker. Människor förråder inte honom i den innersta cirkeln. Var säker på att alla dessa andra människor befinner sig på galgarna, men han känner redan till vilka de var, och man vet att presidenten har ofta satt människor i positioner så att de spelar ett spel och sedan går de ifrån. Så hur allt spelats ut finns nedskrivet, om vi så kan kalla det en projektion (planläggning). De bra killarna har arbetat sedan 1963.  

Om vi går tillbaka till det där telefonsamtalet, är återställning (reset)  det gamla ordet som vi använde oss av för 5-6 år sedan. Övergången är att gå tillbaka till vad det kostade genom att president Kennedy förlorade sitt liv. Du förstår, många människor tror att president Kennedy blev mördad för att han var intresserad av UFO:n, hans växelverkan med handelsunioner, men den verkliga orsaken till att han blev mördad var för att han ville göra något åt Federal Reserve. Han försökte föra USA tillbaka till guldstandarden. Naturligtvis vill Deep state inte ha det så de mördade honom. Så du kan inte ha en maktposition i Amerika utan att känna till detta och du kan inte vara i en maktposition utan att avgöra på vilken sida av stängslet du befinner dig.

De goda människorna kommer nu fram sedan president Trump bestämde sig för att komplettera arbetet som Kennedy nästan hade fått på plats. Det var bara några veckor eller dagar ifrån att han hade undertecknat det. Det hade inneburit att man hade avlägsnat CIA från det påverkande spelet. 

Så vad borde hända, vi kan aldrig vara 100 % säkra, men vad som borde hända är, att en del av alla dessa förändringar och utvecklingar som vi går igenom i USA, är att vi går tillbaka till guldstandarden, som betyder att det inte är möjligt med korruption på samma sätt som vi just nu  har haft. Det är inte bara guldstandard, det är sättet som bankerna är kopplade till varandra, hur ränta tas ut, hur människor kan ta dina och mina pengar, folkets pengar, och sedan göra vad de vill med dessa nattetid och investera dem i bloddiamanter, arméer, bomber, och föra det tillbaka och gör något annat med dem. Men allt detta kan förändras genom att man för allt tillbaka till finanssystemet som verkligen gör mänskligheten fri. Det är inte som du tror: när kommer tanksen ut på gatorna, när kommer elektriciteten att försvinna, när kommer mainstream media att tas ner, när kommer nödsändningar att sändas ut. Du förstår, det handlar inte om det, det handlar om att rädda mänskligheten, det handlar om att flytta saker framåt, för vi kan inte gå igenom ytterligare en revolution utan att göra det så säkert att det aldrig händer igen.

10 fakta du antagligen inte visste om franska revolutionen - 10Fakta.se

Se på Frankrike. De hade en Fransk Revolution och vad hände där? De gick omkring och halshögg så många elaka människor som de kunde få tag i. Därefter sprang de efter pengar. Det handlade hela tiden om pengar. De sade, se på dessa franska chateaus vi har fått här. Dessa enorma palats i Versailles och alla andra. Vi kan inte göra som dem. Vad gjorde de egentligen? De sålde dem tillbaka till de ursprungliga familjerna, de fördrev dem därifrån. Så de arresterade de ursprungliga människorna och några av dem blev dödade. De slutade med att sälja deras egendomar tillbaka till dessa människor och sedan flyttade de tillbaka in. Så det blev ingen förändring. Frihet, jämlikhet, broderskap är nonsens, ingenting förändrades. Så vad har människor lärt sig av dödandet och mördandet?

Jag måste vara tydlig, mordet på Kennedy, betyder att du inte bara kan gå igenom en form av revolution, för det kan komma en mot-revolution. Man måste sätta på plats ett system som förändrar hela världen, inte bara Amerika. Det är det, det hela handlar om. Vi spelar alla vår roll och du spelar din roll och jag spelar min roll. Människor är okända hjältar som aldrig har sett att de spelar sin roll. Förhoppningsvis gör vi det, för vi tror att det vi gör är rätt och riktigt.

About Our Express Staffing Agency in Scottdale, Arizona

Jag ska här avsluta det gällande Q. Det skulle inte vara av någon tillfällighet, men som du känner till, har jag erbjudits en position att åka till Amerika, att vara i Arizona, att vara i Phoenix, och inte bara vara i den delen av Phoenix som heter Scottsdale. Scottsdale är hemstaden för Q-rörelsen. Ni kan undersöka saken, ni som tillhör rörelsen och vill veta mera. Jag har ett eget intresse ifall att Joe Biden skulle bli president så skulle jag inte åka till Amerika. Jag skulle inte tillåtas komma in, jag vet inte om jag skulle bli skjuten eller satt i fängelse, men jag tror att de skulle sätta mig på ett flygplan och skicka mig raka vägen tillbaka. Så jag har ett väldigt stort eget intresse, eftersom jag vill åka till Amerika, vilket jag gör. Det skulle inte ske om Biden är där inne, för vi befinner oss på olika sidor om spåret. Så jag vill ha Trump in, av alla orsaker som jag just har gett dig, och därefter av personliga orsaker, så att jag kan åka till USA.

Därefter kan jag starta upp healing centers. Jag vill starta upp healing centers med medicinska bäddar där inne, så att de barn som har räddats från dessa underjordiska platser kan bli ordentligt behandlade, och om någon tror att det här är skräpprat, att det aldrig har hållits några barn i djupa underjordiska baser (DUMB) är jag ledsen, men du har har inte gjort dina undersökningar tillräckligt noggrant eftersom det beklagligtvis finns ett stort antal kvinnor och barn, och också män, som har hållits mot sin vilja i underjordiska anläggningar av några av de mest djävulska människor som åtminstone jag någonsin kan föreställa mig.

Det finns många av dem på planeten, som är absolut i stånd att göra hur lite de än kan, men som kan försöka göra någonting positivt. Det är därför jag vill få detta healing center i partnerskap i Storbritannien och om det inte vore för det här förbaskade lockdown som vi befinner oss i under ett järngrepp, och de som håller med mig skulle verkligen har gått vidare nu. Men det finns där, och vi måste vänta på att dessa skrattretande lagar lyfts bort och vi får vårt första anslutande medvetande om partnerskap i dessa healing centers som fungerar här i Storbritannien, får sådana i drift i USA också och starta någon form av praktisk fysisk hjälp för alla dessa som är överlevare från något som denna stora majoritet av 99 % av världens befolkning inte har en aning om. De känner inte till det djävulska som har begåtts mot människor. Men de borde veta, för de måste känna till sanningen. 


https://bakomkulisserna.biz/2020/04/23/folj-med-i-underjordiska-tunnlar-med-militaren-gene-decoder/

https://bakomkulisserna.biz/2020/05/27/de-underjordiska-tunnlarna-i-kanada-gene-decode-del-2/


Det här var dagens uppdatering. Så tack för att ni lyssnat och håll er alltid uppdaterade med saker som pågår.

Sköt om er! Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: