MIKE PENCE GODKÄNNER OLOVLIGT BIOLOGISKT VAPEN P-4 LABORATORIUM I INDIANA. ARBETAR MED ROTHSCHILDS OCH PILGRIMS FÖR ATT MÄRKA MÄNNISKAN MED BIOVAPEN som kallas ”VACCINER”

AMERICAN INTELLIGENCE MEDIA

Kort sagt, brittisk-amerikanska spioner har skapat Coronaviruset för att skrämma människor till att vara villiga att injicera sig med ett otestat giftigt ämne i strid med Nürnbergkoden.

De tio punkterna i Nürnbergkoden 

De tio punkterna i koden gavs i avsnittet i domen med titeln ”Tillåtna medicinska experiment”:

 1. Det mänskliga subjektets frivilliga samtycke är absolut nödvändigt.
 2. Experimentet bör vara sådant att det ger fruktbara resultat till förmån för samhället, som inte kan framställas genom andra metoder eller studier, och inte slumpmässigt och onödigt till sin natur.
 3. Experimentet bör utformas så och baseras på resultaten av djurförsök och en kunskap om sjukdomens naturhistoria eller annat problem som studeras att de förväntade resultaten kommer att motivera utförandet av experimentet.
 4. Experimentet bör genomföras så att allt onödigt fysiskt och psykiskt lidande och skada undviks.
 5. Inget experiment bör utföras där det finns en a priori anledning att tro att dödsfall eller inaktiverande skada kommer att inträffa. utom kanske i de experiment där de experimentella läkarna också fungerar som ämnen.
 6. Graden av risk som ska tas bör aldrig överstiga den som bestäms av den humanitära betydelsen av det problem som ska lösas genom experimentet.
 7. Rätt förberedelser bör göras och lämpliga faciliteter tillhandahålls för att skydda försökspersonen mot till och med avlägsna möjligheter till skada, funktionshinder eller död.
 8. Experimentet bör endast genomföras av vetenskapligt kvalificerade personer. Högsta grad av skicklighet och omsorg bör krävas genom alla faser av experimentet för dem som genomför eller deltar i experimentet.
 9. Under experimentets gång bör den mänskliga subjekten ha frihet att avsluta experimentet om han har nått det fysiska eller mentala tillståndet där fortsättningen av experimentet tycks vara omöjligt för honom.
 10. Under experimentets gång måste den ansvariga forskaren vara beredd att avsluta experimentet när som helst, om han har sannolik anledning att tro, i utövandet av god tro, överlägsen skicklighet och noggrann bedömning som krävs av honom för att en fortsättning på experiment sannolikt kommer att leda till skada, funktionshinder eller död för försökspersonen.

Catalent Expands Cold Chain Capabilities - Contract Pharma

Catalent, där VP Pence talade på tisdagen, blev officiellt år 2014 och finansieras av de vanliga Pilgrims Society-sammankopplade företagen Blackrock, Janus Henderson Group plc (brittiska), Vanguard och T. Rowe Price.

Richard Gillingwater, den brittiska ordföranden för Janus Henderson, Catalents näst största investerare, är befälhavare för det brittiska imperiet och var en tidigare chef för QinetiQ som styrs av drottningens kontrollerande andel (drivs av Privy Council), tillsammans med Carlyle Group ; CIA:s George Tenet var en fd chef för och QinetiQ.

Eliza Manningham Buller - Alchetron, the free social encyclopediaGillingwater är nuvarande chef för Wellcome Trust, en av finansierarna till The Pirbright Institute Coronavirus patent, och en förmånstagare till den kommande vaccin-inkomstbonanzan för sitt företag. En kollega är Wellcome Trust-direktören baronessan Elizabeth Manningham-Buller (bilden), tidigare chef för brittiska MI5-underrättelsetjänsten.

Det British Pilgrim samfundets fingeravtryck finns över hela Coronavirus-bluffen. Kineserna är bara deras surrogat medan deras bankirer gömmer sig och skrattar åt hur de samlar media-skocken kring sina falska berättelser likt kor och får.

Rothschild-bankrepresentanter och bioteknik-innehav är sammankopplade till alla Catalent investerare

17 december 2020 — Breaking Discoveries: Tillverkare av det oprövade mRNA COVID-19 ”vaccinet” är faktiskt olagliga biovapen P-4-laboratorier.

Den 28 mars 2020 sa Dr Francis Boyle, som utarbetade lagen om biologiska vapen, att Coronavirus 2019 är ett offensivt biologiskt krigsvapen och att Världshälsoorganisationen (WHO) redan visste om det (eftersom det är amerikanskt, patent nr. 10 130 701 och ägs av The Pirbright Institute (UK), en av deras globala partner allierade med Gates Foundation, Wellcome Trust, WHO, EU).

Den 8 december 2020 lämnade Dr. Boyle den farmaceutiska gemenskapen för att försöka forcera ett oproverat mRNA-vaccin – det första i sitt slag i historien – till allmänheten, vilket han säger bryter mot Nürnbergkoden och mot nazistisk experimentell grymhet.

Den 16 december 2020 var vaccinproducenten Catalent värd för vice president Mike Pence vid deras anläggning i Bloomington, Indiana som kommer att producera 200 miljoner doser av COVID-19 mRNA experimentellt toxin i maj 2021 för Moderna.

PENCE FÖRSÄKERADE ALLMÄNHETEN OM ATT VACCINET VAR ”SÄKERT OCH EFFEKTIVT”.

Den 17 december 2020 sa Dr. Boyle att mRNA-COVID-19-vaccinet ”kommer att döda människor.” ”Det är som att sätta en bomb i din kropp för att den kommer att dra nytta av kroppens naturliga processer.” Han citerade DARPA som en huvudfinansiär av detta biovapen. Han sa att Modernas pressmeddelande idag säger att de går efter hela USA:s befolkning.

Av talarna vid detta Catalent-evenemang var 84 % inte läkare och 50 % advokater:

Mike Pence, amerikansk VP, advokat
Erick Holcomb, Indiana guvernör, advokat
Alex Azar, HHS-sekreterare, advokat
Robert Redfield, CDC-chef, läkare
Alessandro Maselli, Catalent President, elektronikingenjör
Scott Nickerson, VD för Moderna, kemist

Med andra ord var 84 % av deltagarna inte läkare och 50 % är advokater. Det är anmärkningsvärt att det här klungan advokathöljen som valdes ut för att försäkra för amerikanerna att ett helt nytt toxin, ett oprövat mRNA-”vaccin” som kommer att förändra ditt DNA permanent, är ”säkert och effektivt.”

Som Dr. Boyle påpekar är det inte är säkert. Och vad gäller effektivitet, det är ett försäljningstrick. Man kan inte veta förrän resultaten finns, om det är ”effektivt eller inte.

CATALENT ”VACCINERNA” ÄR BIOVAPEN

Enligt Dr. Boyle – en samvetsgrann expert inom virologi för biovapen och deras förbud, är Indiana Catalent-anläggningen en anläggning för tillverkning av biovapen.

Faktum är att några av Catelents främsta investerare har relationer med kemiföretag i Storbritannien som producerar sprängämnen, nämligen Imperial Chemical Industries (ICI) som skapade AstraZenca Plc.

Catalent skapades av British Pilgrims Society med hjälp av CIA och brittiska QinetiQ där fd CIA-chefen George Tenet var en tidig chef.
Catalents 2020-proxyuttalande som lämnades in till SEC (motsv. Patenverket red.anm.) den 18 september 2020 avslöjar att de kontrollerande investerarna är:

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1596783/000119312520248603/d14459ddef14a.htm (Page 28)

BlackRock är notoriskt känt för att kontrolleras av CIA och CIA:s ”privata” riskkapitalarm är In-Q-Tel.

BlackRock är världens största kapitalförvaltare med 7,81 biljoner dollar under förvaltning i Q4 2020. Tillsammans med Vanguard (# 4 i Catalent) och State Street, anses BlackRock vara en av de tre stora dominerande företagen i Amerika.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1364742/000119312520102552/d814850ddef14a.htm#toc814850_12 (Page 14)

https://www.sec.gov/ix?doc=/Archives/edgar/data/1274173/000155837020001487/jhg-20191231x10kde51f7.htm#Item10DIRECTORSEXECUTIVEOFFICERSANDCORPO

T. ROWE PRICE ASSOCIATIONS, INC.

T. Rowe Price Associates, Inc. CIK#: 0001113169. (Mar. 25, 2020). Definitive Proxy Statement, DEF 14A. SEC Edgar.
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1113169/000120677420000899/trow3700021-def14a.htm

Sammanfattningsvis har de sammankopplade förhållandena mellan företag och individer som driver på den falska pandemin en enorm intressekonflikt som dikterar att alla avgår.

Victor RothschildLedaren för British Pilgrims Society, Lord Victor Rothschild (bilden) är känd som fadern till modern bioteknik. Han tillhandahöll större delen av riskkapitalet i både Storbritannien och Amerika, som fokuserade sig på genmanipulationen som garanteras i mRNA-”vaccinet”.
Skadorna som de producerar bryter redan mot Nürnbergkoden och kommer bara att förvärras.

Dessa är samma människor, som kontrollerades av British Pilgrims Society, som nu försöker ta ner den amerikanska republiken i en snöstorm av valbedrägeri med hjälp av ledare för British Pilgrims Society, inklusive Lord Mark Malloch-Brown, Sir Nigel Knowles (DLA Piper plc— chef för Kamala Harris ‘nyligen myntade make Dough Emhoff) och andra inom British Pilgrims Society och deras amerikanska gunstlingar, Jim Breyer - Wikipediasärskilt James W. Breyer (bilden), som med djärvhet för flera år sedan meddelade att han var ”Super Bullish on China”.

Det faktum att Breyer visar sitt ansikte, i linje med Kinas diktator Xi JingPing, säger allt.

För dem som inte kommer ihåg eller inte har uppmärksammat det, var James W. Breyer Mark Zuckerbergs hanterare i början med Facebook, medgrundare av PayPal, chef för IDG-Accel Partners Kina, och Blackstone-chef (BlackRock-dotterbolag) med sammankopplad historik).

Observera att James W. Breyer var ordförande för National Venture Capital Association 2004 – året då Facebook steg som en Phoenix på baksidan av den sociala nätverkskoden som IBM Eclipse Foundation, Breyer, medskapare, stal från Columbus-innovatören Leader Technologies. Ingående i Breyers NVCA-styrelse fanns Gilman Louie, VD för CIA In-Q-Tel. Breyer var inlåst med beväpningen av uppfinningar hos det fascistiska Highland Group som är organiserad av DARPA och DoD Office of Net Assessment.

Kavanaugh and Gorsuch Both Went to the Same Elite Prep School - The New York Times
Brett Kavanaugh                 Neil Gorsuch

Breyer är också chef för American Academy of Achievement i Washington DC, som är ett surrogatprisprogram för rekrytering och belöningar från British Pilgrims Society. Associerade domarna Neil Gorsuch och Brett Kavanaugh fick Breyer-utmärkelser. 2017 | 2019

Inte konstigt att Gorsuch och Kavanaugh gömmer sig under sina skrivbord.

MER KINA FÖRBINDELSER FÖR BREYER MED USA:S TRANSPORTSEKRETERARE ELAINE CHAO:S FAMILJ

VISSTE DU ATT KINAS CHAO HAR EN SYSTER – ANGELA CHAO? HON ÄR GIFT MED SUMPRÅTTAN JAMES BREYER.

Den yngsta systern i familjen Chao, Angela, fungerar för närvarande som vice ordförande för Foremost Group, ett internationellt rederi med säte i New York. Detta företag grundades ursprungligen 1964 av Angelas far, James Chao; han förblir företagets styrelseordförande intill denna dag.

Angela Chao fick en grundexamen i ekonomi från Harvard College och hennes M.B.A. från Harvard Business School. Hon sitter för närvarande i Harvard Business Schools Board of Dean’s Advisors samt i Council on Foreign Relations.

Förutom sitt arbete med den främsta gruppen turnerar Angela Chao i Amerika, Europa och Asien som talare och talar om sina erfarenheter av utbildning och affärer. Dessutom delar hon ofta berättelser från sin barndom och om att växa upp i Amerika, enligt hennes webbplats.

Chao gifte sig med investeringsbankiren Bruce Wasserstein 2009; han dog senare samma år. Hon är för närvarande gift med Jim Breyer, en riskkapitalist och VD för Breyer Capital.Källa

”I april 2008 gav Chaos far Chao och McConnell mellan 5 miljoner och 25 miljoner dollar, vilket” ökade McConnells personliga värde från minst 3 miljoner dollar 2007 till mer än 7 miljoner dollar ”[94] och” hjälpte McConnells efter det att deras aktieportfölj föll i kölvattnet av finanskrisen det året ”. Källa

CHAO-FAMILJEN DONERADE 40 MILJONER USD TILL HARVARD TILL SIN AVLIDNA MORS ÄRA

”En massiv ökning av McConnells finansiella avslöjande inträffade 2007 och 2008 efter Ruth Chaos död, med senatorns federala avslöjanden hoppade från 3 miljoner dollar till 33 miljoner dollar under den tvåårs-perioden enligt Forbes.

McConnells omvalskampanjer har fått över 1 miljon dollar i bidrag från Elaine Chaos familj, inklusive James och Angela, enligt en rapport från New York Times från 2019. ” Källa

Mot bakgrunden av dessa resultat måste vi fråga oss:

Är det klokt att lita på Mike Pence att han räknar valröster för Trump från de omtvistade staterna som använde direkt bedrägeri i valet?

Många säger att Pences bakgrund är äventyrad (ja, ni vet vad jag säger här) och att han alltid har varit ett enkelt utpressningsmål och anledningen till att han valdes till president Trumps ytterman.

VEM ÄR DU MIKE PENCE?

Du menar att Mike Pence är den som räknar rösterna? Den här videon om Mike Pence är från 29 maj 2016. Det finns inget bevis i videon, bara Tory Smiths vittnesmål som kanske eller inte är sant. Tory har sedan dess mördats. Ta inte den här videon som ett faktum – utan något att undersöka själv. Det här är den typen av videor vi tittade på på internet under 2016 års val om Mike Pence.

R.I.P. TORY SMITH

Also see INDIANA Special Party Mike Pence Murdered his 36th Child

Undrar vad som låg i Mike’s kuvert?

(gavs vid begravningen av George H.W Bush Sr. (pappaBush)

Vår påminnelse till er alla som gillar Leah Dundas, som tror på orden från en politiker, till och med Mike Pence, vars löften hon citerade i slutet av sin video.

Vi luktar till oss något ruttet med Mike Pence.

”Reglerna är enkla: De ljuger för oss, vi vet att de ljuger, de vet att vi vet att de ljuger, men de fortsätter med att ljuga för oss, och vi fortsätter att låtsas som om vi tror dem”.
– Elena GorokhovaKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. OBS!!!!
  Video Message from President Donald J. Trump 1/13/21

  – ”Who else wants to see sleepy Joe Biden, Graham, Hunter Biden, Obama, Nancy Pelosi, Bill Gates, Hillary, McConnell, Cuomo, Zuckerberg, Jack, Mike Pence and Kamala Harris in prison?”

  Gilla

 2. Skrämmande – de satanister-sionister som hoppas att komma till makten samman med kriminell pedofil Biden vill frånta alla barn från republikanska väljare och Trump’s sympatisörer till placering i koncentrations-läger…!!!! ….Adrenokrom skall flöda då…. Vakna….
  PBS Principal Counsel Michael Beller Incites Political Violence In Radical Left-Wing Agenda

  Gilla

%d bloggare gillar detta: