Khazariska maffian försöker överlämna sig när den andra amerikanska revolutionen är på gång

Benjamin Fulford, Veckobrev
2021-01-11
https://benjaminfulford.net/


Händelserna under den senaste veckan och de kommande veckorna kommer att gå till historien som en av de största, om inte DE STÖRSTA, revolutionerna i historien. Vi talar inte bara om United States of America Corporation. Vi pratar om slutet på ett system med slaveri som har fortsatt i tusentals år.

Michael Flynn Facts | Britannica  Fox News: General who called John McCain "Songbird John" won't be back
Mike Flynn                               Thomas McInterney

Den amerikanska militären är nu officiellt på krigsstigen. Flera amerikanska krigare som generalerna Michael Flynn och Thomas McInterney är bland de många som har gått med på att säga att en andra amerikansk revolution pågår.

Vi kan också rapportera från både P3-frimurarna och ryska FSB-källor att den khazariska maffian (specifikt Davos-folket och den europeiska svarta adeln) har nått ut till White Dragon Society och dess allierade om att förhandla om kapitulation.

Som P3 uttryckte det:

”Deep State är i panik, de vill förhandla … på de högsta nivåerna förstår de vad som verkligen hände och är rädda.”

Detta kommer att ta tid eftersom det kommer att involvera komplexa utbyten av dokument och faktiska ansikte mot ansikte möten (inte via datanätverk). Kom ihåg att det här är de dolda familjerna som privat äger sådana institutioner som FN, IMF, BIS och Världsbanken. Det är därför som en ordnad övergång inte kan förväntas ske över natten. Allt som ersätter det måste vara demokratiskt, meritokratiskt och synligt för alla.

Ju längre khazarierna försenar sin överlåtelse, desto mer sannolikt är det att de kommer att hängas från lampstolparna istället för att tvingas tala inför en Sannings- och försoningskommitté.

Tänk också på att USA:s president Donald Trump, oavsett om du älskar honom eller hatar honom, är en äkta människa som väljs av människan i USA. Hans politiska motståndare Joe Biden representerar (oftare nu som en CGI-komposition) en icke vald grupp som gömmer sig för allmänheten.

Samma hemliga grupp har dödat och ersatt Kinas president Xi Jinping, Rysslands president Vladimir Putin, påven Francis och drottning Elizabeth med datorgrafik och dubbelgångaraktörer.

Pope’s personal doctor dies from Covid-19 complications

Francis' Personal Doctor Has Died. R.I.P. – gloria.tvEnligt den senaste indikationen är påven Francis död, dog hans personliga läkare Fabrizio Soccorsi (bilden)  i förra veckan av ”Covid 19.” Förmodligen dödades han för att hindra honom från att berätta för världen att påven är död.

Vi nämner drottning Elizabeth som har ersatts för första gången eftersom …

till skillnad från tidigare år, har vi inte fått några analoga dokument med hennes underskrift som bevis på att hon lever. Dessutom säger nya rapporter nu att hon och hennes man har fått vacciner mot det obefintliga Covid-19-viruset.

COVID-19: Queen and Philip’s first jabs confirmed in rare announcement ‘to prevent inaccuracies’

MI6-källor säger att detta tillkännagivande var ”ett mycket utöver det vanliga protokollet, det är oerhört att detaljer om hälsa någonsin nämns offentligt”.

Om drottningen är borta, betyder det nu att Trump och den amerikanska militären är allt som står till förfogande för att skydda mänskligheten från förslavning av dolda, ondskefulla krafter. Vi har fått många motstridiga rapporter om var Trump befinner sig, men de är alla överens om att han och hans familj är på en militärbas någonstans i södra USA.

Lin Wood förmedlade ett meddelande om vad som ska komma och under åren av att bekämpa den khazariska maffian. Jag kan självständigt bekräfta och bevisa att det han säger är sant.


Under den följande 10-14 dagarna kommer ni att få chockerande information angående många av våra regeringstjänstemän & rika elit.

Barnsexhandel och pedofili är en världsomfattande pandemi.
Uppenbarelsen kommer att vara relaterad till Joe Biden, Barack Obama, överdomare John Roberts, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mike Pence, Jeffrey Epstein, Bill Gates och tusentals fler.
Jag har sett bevisen. De är bindande.
Det är är verkligen en strid mellan ont och gott.

Det finns en hel del bevis på pedofili & barnsexhandel. Lagen förhindrar mig att vidarebefordra det på nätet. Så beviset kan endast framläggas i rätten.
Ni kommer också att få visade bevis i rätt tid och genom rätta kanaler angående de avgörande bevisen gällande valbedrägeriet & landsförräderierna begångna mot vårt land.

Det mest chockerande beviset kommer att vara de mästerliga handlingarna mot president Trump för att befria vårt land ur ett skuldmättat status. Vårt finanssystem är ett pappersbedrägeri. Dags för konkurs & nystart. Tänk er – inga inkomstskatter!

Bra tid att äga guld, silver, land etc. Fastigheter v papper.
Det är 1776 igen. Stanna kvar.


Var dock säker på, att dessa dolda krafter måste kalla sig dolda, för att de är få och svaga och förlitar sig på mutor, lögner och mord för att stanna kvar vid makten eftersom de skulle dödas direkt i en öppen, rättvis kamp.

Vad de amerikanska militärstyrkorna nu kämpar för, är att rädda sitt land och det de behöver göra nu, är att korrekt identifiera sina mål för en vedergällning. Vi kommer tillbaka till det ämnet senare.

A closer look at what laws were broken during the Capitol Hill riots

Men låt oss först titta närmare på vad som har hänt. Utlösaren för den plötsliga eskaleringen av detta pågående krig var händelserna i Washington DC den 6 januari 2021. Detta var ett mycket verkligt försök att avskeda den sista mänskliga ledaren för en stormakt från sitt ämbete.

Här är vad White Dragon Society-medlemmar som var på plats i Washington DC måste rapportera om vad som verkligen hände den dagen. Som en källa noterar:

”Under en normal gemensam session för räkningen av elektorsröster, får allmänheten observera detta från galleriet. Den 6 januari 2017 fanns det demonstranter i galleriet som störde förfarandet och beordrades att tas bort. Det är mycket inkorrekt att begränsa allmänheten från att följa förfarandena. Men så var inte fallet på onsdagen (6 januari). Allmänheten hindrades från att komma in på grund av den falska viruskrisen.”

Dessutom kan du se från videon att…

”Det var inte bara allmänheten som inte tilläts komma in i galleriet för att observera, utan de flesta kongressmedlemmarna fick inte ens delta på golvet. Endast 11 medlemmar på varje sida tilläts på golvet. Om det bara kunde finnas 11 medlemmar från varje sida på golvet åt gången, kunde de inte ha varit ett beslutsmässigt antal och rösträkningen kunde inte vara officiell.”

Våra källor säger också att de amerikanska specialstyrkorna skickade ett team som specifikt försökte hitta kongressledamöter, men de misslyckades. Kanske den här gruppen etablerade sig.

Emellertid, finns general Thomas McInerney på en inspelning där han säger att specialstyrkorna beslagtog datorer som tillhörde kongressmedlemmar inklusive husets talman Nancy Pelosi. Dessa är fyllda med anklagande bevis om valstöld etc.

Nancy Pelosi Arrested , 낸시 펠로시 체포 - YouTube

Vi har obekräftade rapporter från CIA-källor om att Nancy Pelosi därefter greps vid den kanadensiska gränsen.

Vad patrioter behöver göra nu är att identifiera rätt mål. Sedan Facebook, Twitter etc. har avfört en sittande president från deras plattformar, har de begått högförräderi. I det normala fallet betyder detta att företagsledarna i dessa företag ska möta döden genom en avrättningspluton. General McInerney och andra säger samma sak.

Så nu måste specialstyrkor skickas till huvudkontoret för Google, Amazon, Facebook, etc. för att göra arresteringar och stoppa spridningen av djupa förfalskningar och annan desinformation.

Vanliga människor kan hjälpa till med att bekämpa högteknologiska oligarker genom att göra de drag som föreslås i diagrammet nedan.

Naturligtvis måste stora medieföretag också ockuperas av militära styrkor. Det är självklart att politiker och andra som driver valstöld, lockdowns och vacciner är uppenbara mål.

FSB-källor varnar dock för att de flesta av de uppenbara målen redan har flyttats till bunkrar. De föreslår att vi, medan de gömmer sig, ska kapa elitens nuvarande agenda samtidigt som vi gör viktiga ändringar för att ta bort de onda bitarna. En FSB-källa och WDS-medlem säger till exempel, att hon personligen har bekräftat att de ryska vaccinerna som man nu uppmuntrar till är ”vanliga influensavacciner” och det att acceptera dessa vacciner (även om de inte används) skulle vara ett sätt att avleda trycket på att använda farliga vacciner, som trycks på av kabbalen.

Protesters, many armed, gather for a ‘patriot rally’ outside Kentucky state Capitol

Vi noterar också att människor vidtar lokala åtgärder på många ställen. I Kentucky, San Diego, Quebec etc. händer alla sådana åtgärder.

Vi noterar också amerikanska militära operationerna i Pakistan, Italien, Tyskland och andra platser relaterade till försöket av stöld av det amerikanska valet. Här är Leonardos chef vars satelliter har varit inblandade i valstölden.

https://www.leonardocompany.com/documents/20142/5502789/CV+ING+Alessandro+Profumo.pdf?t=1603730712429

Oavsett vad, men Pentagon-källor säger, ”President Trump är den sista presidenten för U.S. Corporation.” Istället blir ”Trump den 4 mars” den nya presidenten för den nya republiken, säger källorna. Mellan 1871 och 1976 är detta dagen då republikens president tillträdde.

Vad amerikanska patrioter och den amerikanska militären behöver förstå är dock, att även om en ny republik förklaras och avsäger sig från U.S. Corporations skulder, kommer den fortfarande att behöva förhandla om en ny överenskommelse med resten av världen. Alternativet kommer att vara en enorm kollaps i USA:s levnadsstandard och stängning av alla utomeuropeiska militärbaser på grund av brist på medel.

The U.S. Has Lost More Than 110,000 Restaurants, Setting The Stage For A Commercial Real Estate Collapse Of Epic Proportions

Kom ihåg att det är det amerikanska folket och inte bara den amerikanska regeringen som befinner sig i konkurs. Nu kan cirka 40 % av amerikanerna inte betala sin hyra eller inteckning. Dessutom har 110 000 restauranger gått i konkurs av den falska pandemin.

Den amerikanska industrin har också mestadels flyttats till Kina och kan inte byggas om över en natt, det kommer att ta många år, om inte årtionden, att göra det.

World Bank sees more countries in ‘deep debt distress’ this year

Det amerikanska folket kan trösta sig med det faktum att större delen av resten av världen också befinner sig i konkurs.

A $13 Trillion Debt Bill Comes Due for Big Economies

Från Bloomberg: ”Världens största ekonomier som axlar rekordskuldbörda står inför ett ovälkommet arv från finanskrisen: en skuldräkning på 13 biljoner dollar.”

Brazil’s President Says Country Is ‘Broke’

Brasiliens president har till exempel erkänt att hans land befinner sig i konkurs.

Även Kina står inför mörkläggning på grund av kolbrist.

Vad detta innebär är att förhandlingar om ett jubileum och en ordnad övergång till ett bättre system för att driva planeten är väsentliga. Dessa förhandlingar pågår, men för att ta sig härifrån till det betyder att de måste öka takten. Annars ser vi en degenering till kaos, krig och masslidande.

Till sist: mer konstiga planetrörelser.

https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/2106242/jupiter-saturn-mercury-conjunction-watch/Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

2 svar

  1. Det här får mig att tvivla på skrivaren.
    Vilka bevis framförs på detta, påvens läkare?, i övrigt?

    ”Samma hemliga grupp har dödat och ersatt Kinas president Xi Jinping, Rysslands president Vladimir Putin, påven Francis och drottning Elizabeth med datorgrafik och dubbelgångaraktörer.”

    Gilla

%d bloggare gillar detta: