Mikolaj Kowalew häktas misstänkt för mordet på Joakim Forsberg

Psykstörde mördaren på rymmen häktad för bankomatmordet - Nyheter Idag

Malmö 10-1-2021

Till Morgan Johansson, s k ansvarig politiker

Jag undrar vem det är som är ”ansvarig” för importen av den mångkulturella vilden Mikolaj Kowalew som knivmördade Joakim Forsberg när denna tog ut pengar vid en bankomat i Rissne?

Ali Jahani Asl och Amin El Hani döms för våldtäktsrånet på en kyrkogård i  Solna - Prime Crime

Likaledes är jag intresserad av vem det är som är ”ansvarig” för importen av dom två mångkulturella vildarna El Hani Amin och Johani Asl Ali som under en hel natt torterade två svenska ungdomar på en kyrkogård?

Är du inblandad i denna importen, Morgan Johansson? Vad är syftet med import av liknande mångkulturella vildar och vad är syftet med att dessa odjur inte förpassas ut ur landet? Vad tillför liknande mångkulturella vildar vårt land och vårt samhälle? Varför utsätter du och din regering era landsmän för dom faror som dessa mångkulturella vildar utgör genom att gå lösa på gator och torg?

Tydligen så har det nu gått så långt i Nya Sverige att man idag helt enkelt måste räkna med att man utan anledning kan bli dödad av en mångkulturell vilde när man befinner sig utomhus. Ja, man skall nog inte heller känna sig säker när man befinner sig inomhus för dom mångkulturella vildarna drar sig inte heller för hembesök.

Minister gick på mellandagsrea – trots uppmaning - Nyheter (Ekot) |  Sveriges Radio

Du Morgan, och dina kompisar i regeringen, behöver naturligtvis inte titta över axeln när ni är utomhus för ni har ju säkerställt att ni kan gå fria för det mångkulturella samhälle som ni skapat genom att ni ständigt har SÄPO:s livvakter med er precis som du och Steffe hade när ni var ute i julhandeln.

Skulle du kunna upplysa mig om vart jag och andra vanliga medborgare kan vända oss när vi också vill promenera på stan utan risk för att bli utsatta för era importerade mångkulturella vildar? Kan jag slå en signal och beställa hem två livvakter från SÄPO? Kan jag ringa SÄPO och beställa hem en bil för att jag anser det vara för farligt att använda mig av kollektivtrafiken när jag skall någonstans?

Om jag nu inte kan göra detta så vill jag ha svar på varför t ex du och andra av dina polare i regeringskansliet kan göra detta och det särskilt med tanke på att det är ni som är skyldiga till att det ser ut som det gör i Nya Sverige där svenskar mördas, våldtas, rånas och misshandlas varje dag numera?

Du påstår ju gång på gång att risken för att utsättas för något som t ex Joakim Forsberg fick uppleva är minimal. Då tycker jag att du skall bevisa att detta inte är en av dina simpla lögner genom att inte ta SÄPO:s tjänster i bruk. Ge dig ut på stan utan livvakter så får vi se vad som händer.

Jag skulle själv bli mycket glad om jag kunde träffa på dig ute någonstans utan dina livvakter. Det hade varit underbart att få ställa en av dom ”ansvariga” mot väggen för det som förvandlat ett av dom bästa länderna till ett mångkulturellt helvete där ingen svensk längre kan känna sig säker.

Sedan så kan du tolka ”ställa mot väggen” precis som du vill.

F ö så måste jag konstatera att svensken är en underlig varelse. När en kriminell knarkarneger i USA vid namn Georg Floyd blir stoppad av polis och avlider under handgemänget och huvudorsaken till detta troligtvis är att han är påtänd så ställer tusentals svenskar upp vid Sergels torg och även i Malmö på Möllevångstorget och knäböjer under en s k BLM aktion för att visa respekt för denna individ.

Men när en svensk barnafader helt utan anledning mördas av en mångkulturell vilde och när en 12- årig flicka blir ihjälskjuten vid en mångkulturell kriminell uppgörelse så är Sergels torg och Möllevången helt folktomma.

Skulle du som eventuellt knäböjde vid BLM aktionen vid Sergels torg och Möllevången i Malmö kunna förklara varför du inte gjorde något liknande för att hedra Joakim Forsberg och den tolvåriga tjejen? En förklaring vore också på plats från BLM aktivisten Aysha Jones.

Så du svensk, dina uteblivna protester när en av dina landsmän mördas och din acceptans för att ditt eget land och din kultur håller på att utplånas till förmån för utbredningen av dom lägst stående kulturerna och folkslagen är milt sagt häpnadsväckande.

Än mer häpnadsväckande är att du i val efter val går och röstar på dom partierna som aktivt för en politik som främjar ovanstående.

Med vänlig hälsning,

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: