Archer: Pelosi arresterad, Militära Tribunaler öppnar, stora arresteringar detta veckoslut?

2021-01-10
Robert David Steele, fd CIA spion

https://phibetaiota.net/

Även om detta inte har bekräftats av andra källor, stöder det som jag har fått höra av Juan O. Savin (P) och några andra som inte kan nämnas. När jag var vid Trump Tower klockan 15 idag var det under fullt polispådrag när jag körde in i det säkra området, med en liten handfull skara som fått det privilegiet. POTUS överlevde ytterligare ett mordförsök i morse berättade Juan.

Saker rör på sig idag. Trump befinner sig vid Cheyenne Mountain medan vi pratar, och tittar på bevisen från Pelosis bärbara dator i realtid. Mina källor säger att Pelosi stoppades vid gränsen igår kväll kl 23.55 och kommer att vara på väg till en ej avslöjad plats i väntan på tribunalerna och åtalen.

Sidney Powell och Lin Wood jobbar inför militära domare idag. De 195K förseglade åtalen (jag vet att det finns högre siffror där ute men alla är inte relaterade till denna operation) och det kommer att bli omfattande arresteringar innan helgen är över.
Alla borde fylla på sina lager av mat idag och vara beredda att gå ner i 10-12 dagar medan Trump-teamet agerar och den nya regeringen är på plats.

För dem som undrar gjorde Pence sin plikt. Han förrådde inte Trump. Utan hans handlingar hade det inte funnits något uppror. Nu har Trump dem där han vill ha dem.

Dela detta. Dela på twitter och andra sociala medier så att riktiga patrioter stannar kvar och håller kursen och behåller tron på Pence.

Stormen är över oss.


Robert David Steele

Jag tror att militären aktiverades igår och arresteringar och andra ingripanden kommer att äga rum idag mot Kongressen, BigTech, och naturligtvis alla dem inom offentlig och privat sektor som utförde den nu fullständigt dokumenterade valstölden som en form av officiellt valbedrägeri, vilket gör det till uppror och förräderi.

Twitter tar bort 3Days3Nights. Jag tror att vi är nära ett militärt övertagande av BigTech-företagen såväl som vanliga medier och de omedelbara rättegångarna för förräderi mot Zuckerberg, Dorsey, AP och NYT och andra. Tillräckligt!

Det finns inga värdefulla nyheter. Rättelse och 25:e är skitsnack. Jag förväntar mig tydlighet den 16 januari. Trump har INTE medgett, media tolkar helt fel.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

  1. USA:s högsta domstol Supreme Court korrupt, med pedofil? Chief Justice John G. Roberts i spetsen
    http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2592.html

    -det finns info att satanister-pedo som lever på Adrenokrom redan anordnar utfärd till underjordiska baser -en del av dessa är fortfarande fungerande efter de massiva militära bombningar…. – där finns massor av proviant och vapen att överleva några år…..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: