Jag fick rätt. Pandemilagen

Marknadsföring som relaterar till pandemi - Wistrand Advokatbyrå

2020-01-09
Olle Ljungbeck

Pandemilagen!

Ännu ett förnuftsvidrigt beslut av Stefan Löfven med understöd av alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna.
Regeringen Löfven hopar usla och vansinniga beslut över svenska folket.
Det senaste är Pandemilagen.
Som vanligt när det gäller Stefan Löfvens handlingsmönster har lagen inte hanterats på ett sätt som kan anses vara en självklarhet när lagar stiftas. I stället är det ett snabbt ihopkommet ”beslutsunderlag” som allra minst gör skäl för beteckningen lag eftersom den är för ofullständig och allt för illa genomtänkt.
Som vanligt har såväl Riksrevisionen som Lagrådet haft allvarliga anmärkningar mot detta hoprafsade aktstycke. Liksom dessa båda kontrollmyndigheters tidigare kritik av regeringens totala brist på konsekvensanalys vid utformning av lagar är inte detta aktstycke något undantag. Skall man vara sanningsenlig så är pandemilagen kanske något av det värsta hittills vad gäller lagars utformning.
Det är inte endast skamligt utan det är också en fruktansvärd skymf och omöjliga krav man lägger på inte minst affärsinnehavarna i bl a livsmedelsbutikerna.  Att bara begära att dessa skall kunna klara av de krav lagen ställer visar på inte endast brist på förnuft utan total känslokyla för de som tvingas ta ansvar enligt lagen.
Det borde vid det här laget stå klart för varenda svensk att med Stefan Löfven som fortsatt ledare för Sveriges regering sjunker landet djupare och djupare ner  i problem som vi om detta får fortsätta, aldrig kan ta oss ur. Vi är redan med Löfven som statsminister på väg mot ett förfall som mer och mer i hög grad påminner om en stat inte bara utan vettig ledning utan också en stat som av regeringschefen medvetet leds mot avgrunden.
I sina försök att rehabilitera sig för skyldigheten att ha orsakat döden för tusentals äldreboende genom att kräva av kommunerna att de skulle ta in icke språkkunniga och outbildade emigranter som vårdpersonal, söker han nu friköpa sig från ansvar genom att bl a låtsas bry sig om svenska folket. För att ge sken av att han bryr sig om medborgarna – har han nästan i varenda mening med något om hur mycket han bryr sig om dig och mig. Men tro honom inte. Han är en kallhamrad psykopat för vilket allt annat än makt inte räknas. Floskler som, ”VI är människor. ”VI behöver gemenskap”. ”VI behöver varandra” betyder inget. Sanningen är i stället att  Stefan Löfven inte det minsta bryr sig om dig och mig eller om våra gamla föräldrar dör pga av hans psykopatiska personlighet som inte går att tvivla på.
Att sedan alla partier utom Sverigedemokraterna ställer upp på detta visar ju mer och mer att det enda klarseende partiet är just Sverigedemokraterna.


Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Snygg och engagerande gatuteater. Demokrati passerade bäst-föredatum för flera decennier sedan och systemet som sådant var byggt på en filosoferande överklass i Grekland som var omgivna av slavar. Numera röstar slavarna fram sina egna herrar som försöker erbjuda det snyggaste paketet med ett alltid lika stinkande innehåll. Vi får väl se hur alla nytillkomna i form av röstboskap kommer att uppfatta det som de mest vältaliga kommer att erbjuda som valfläsk kommer att erbjuda i nästa val. Har det aldrig funnits en kulturkrock lär den uppkomma då. Bjuder också på lite internationella synpunkter, detta sker parallellt i många länder just nu. https://www.bitchute.com/video/BqONKjY2xrCR/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: