Italygate: Är den italienska regeringen direkt inblandad i USA:s valbedrägerier mot Trump?

Uppenbarligen är Schweiz inte det enda landet som spelade en viktig roll i den internationella hackningsoperationen mot det amerikanska valet.

I den senaste artikeln som publicerades på den här bloggen har den schweizisk-amerikanska författaren och forskaren Neal Sutz förklarat hur Schweiz har haft en grundläggande roll i den internationella kuppen mot Trump

US Army Raids Voting Machine Company Scytl
Räd mot Scytl i Frankfurt, Tyskland

Schweiz har nyligen köpt Scytls ensamrätt, företaget är knutet till Dominion Voting System som enligt flera statistiska analyser hade bytt hundratusentals röster från Trump till Biden.

Schweiz kände perfekt till Scytls strukturella brister, men de misslyckades med att varna Trump-administrationen om den tekniska felfunktionen i denna programvara.

Det finns dock ett annat land som kunde ha haft en ännu viktigare roll i denna berättelse och det landet är Italien.

I detta avseende finns det en intressant och sensationell version av bedrägerikomplotten från Bradley Johnson, en före detta CIA-agent och chef för en av byråns stationer. Här berättar han följande:


Det är mycket som är på gång och vad jag nämnde om här nyligen så finns där så mycket felaktig information kring detta. Detta är tänkt att vara en typ av övergripande uppdatering. Allt det här bröt sig in i Italien och allt har sin bakgrund i presidentvalet i USA. Det har varit förbjudet här att… jag tror att alla kan se och analysera siffrorna och vet att dessa siffror inte är korrekta, men det bevisar ingenting att någonting gjordes. Du vet svaret, att någonting inte är korrekt, men man måste kunna bevisa det. 

Jag tror att vi har sist och slutligen spårat den form av spårning som har förekommit. Var dessa aktuella händelser skedde och allt detta bröt sig in i Italien. Det här är en enorm skandal. Det pratas om det i nyheterna, det cyklar just nu omkring i Italien och det ser ut som om premiärminister Conte kommer att förlora ett misstroendeval. Italien måste omforma en ny regering och allt annat. 

Kom också ihåg vad som skedde för omkring ett år sedan, kanske 9 månader sedan. President Trump fick höra någonting om att Italien var involverat i alla dessa skandalösa ryska fiaskoundersökningar mot president Trump. Så de var djupt involverade i det här. President Trump fick nys om detta och ringde upp Italien. Vi känner inte till vad som förekom i den konversationen, men det hade garanterat något att göra med att fyra ledande underrättelsetjänstemän fick sparken, de var alla kassörer och de fick alla sparken nästa dag efter detta telefonsamtal. Så vi känner till att det finns en långtgående koppling till att italienare var involverade. 

Vad som nu kommer ut, är att företaget Leonardo och det företaget är enormt stort likt SAIC eller Lockheed Martin eller något liknande. Det har kontrakt med regeringen, det industriella komplexet med miljarder dollar i kontakt. Det innefattar också regeringens satelliter och det här är viktigt för det här är något som jag berörde snabbt tidigare. Men sättet som de formar upp det nu, att de amerikanska valresultaten ändrades i dessa 5-6 nyckelstater och alla dessa röstningsmaskiner var sammankopplade med internet. Man använde sedan internet för att ladda ner informationen till dessa fantastiska servrar i Tyskland (Frankfurt) men ingen visste att de passerade genom dessa servrar och lämnade inga djupa spår efter sig. Så förmodligen gick regeringen över DoD (Försvardepartementet) på dessa servrar. Det förekommer en hel del rykten om att Gina Haspel (chefen för CIA) kom in i skjutsparken men allt detta är nonsens. Ingenting av det hände. Jag tror att man höll koll på dessa servrar, men det förekom ingen räd. (hm, jag vet att det förekom en räd i Frankfurt där 5 amerikanska soldater fick sätta livet till, och att dessa servrar beslagtogs. red.anm)

Informationen som passerade denna server, de lämnade inga spår efter sig, man kan bara se en blip att det förekommer nån aktivitet, det är allt. Men dessa som laddades upp sändes till Rom. Och det var här som det ägde rum. Vad man säger att hände i Rom i Italien, det här skedde på USA:s ambassad. Där fanns en speciell utrikesdepartementets kille vars namn jag inte känner till ännu, men jag gissar att det avslöjas snart i Italien, och det var han som var den som planlade och han var killen som utförde operationen med att ända på rösterna. Han gjorde det i samband med någon form av hjälp från MI6, CIA  och denna Leonardo Group, och här är Leonardo ett stort kontraktföretag.

Allt det här hade sitt centrum i Rom så att röstningsmaskinerna laddade upp genom Tyskland, genom deras servrar, tillbaka till Rom. Så dessa killar som vi ser här, de ser dessa rådata. Det sägs att det var de som stängde ner alla dessa 5-6 staterna vid exakt samma tidpunkt. Problemet var, att algoritmerna var överbelastade, det de hade planerat fungerade inte, för Trump fick så många röster, och han fick ett rekordantal röster, och då menar jag från svarta, spansktalande, ja alla röstade på Trump. Det här förvrängde alla algoritmer, så vad de hade planerat så fungerade det inte. Det var därför som allt måste stängas ner. Så de laddade upp alla dessa uppgifter och det gav dem tid att analysera allt och åstadkomma nya analoger så att de tilläts komma ut till förmån för Biden. Därefter skapade de plötsligt alla dessa nya data och manipulerade alla de data som fanns där. De skickade sedan dessa nya data upp till och genom denna italienska militära satellit som kördes och opererades av ingen annan än Leonardo. Det här är en krypterad satellit och sedan återvände det tillbaka genom dessa servrar och tillbaka till alla maskiner här i USA och till dessa 5-6 stater. Denna explosion av information är vad var och en kan se på dessa diagram där man ser alla röster. Det visar dessa röda linjer och blåa linjer som går uppåt och Trump går uppåt och uppåt, och sedan plötsligt bom! går alla dessa uppåt för Biden. Detta hack (blip) kommer från när data åter överfördes tillbaka genom denna militära satellit, och ner tillbaka till dessa maskiner som alla var uppkopplade till internet. Vi har sett en hel del uppgifter i nyheterna som påstår att dessa maskiner inte var nedstängda, de var uppkopplade, och folk vill att det här ska undersökas, så det var såhär hela den här historien var sammankopplad. 

Som jag sade, är det av intresse att denna information kommer från Italien. Men det finns också fragment som nu kommer ut från Storbritannien. Olika människor har varit inblandade, MI6 har varit inblandat. Det förekommer muller där, jag kunde uttrycka det så, att regeringen där har ett litet svagt behov när de upptäcker att de har varit inblandade. Den andra biten i pusslet kom faktiskt ut från Kanada. Så när man tar alla dessa bitar och lägger dem tillsammans och det fanns två rapporter som kom från Kanada, att Laura-Lynn (bilden) gjorde det. (Laura-Lynn Tyler Thompson är den nya provinsiella ledaren för Christian Heritage Party of British Columbia).

MI6 på flygplatsen i Rom

Jag kan tänka mig att var och en kan bifoga dessa foton, och dessa foton som jag tog en närmare titt på omfattade två personer. Den ena var tagen från parkeringen till USA:s ambassad i Rom. Det finns massor av bilder och jag tittade på dem från  ambassaden speciellt, generiska uppgifter som man kan hitta på nätet och dessa verkar verkligen vara från parkeringsplatsen tagen uppifrån ovanför USA:s ambassad. Den var tagen från en fördelaktig utgångspunkt högt uppifrån och neråt mot dessa två personer. Resten av fotografierna är från det när dessa två personer lämnar Rom på flygplatsen. Jag kommer inte ihåg datumet men det var i början av december för det var strax efter valet. Dessa två personer tror man var MI6 teknikoperativa som hjälpte dem att manipulera datauppgifterna och algoritmerna och utförde datamanipulationerna i Rom. Det var vad de gjorde i Rom. De bilderna togs av den italienska regeringen, tydligen för att övervaka dessa killar för de kände till att de höll på med något. När man går in och ut i andra länder såsom Italien, och om det är britter, amerikaner eller något annat, och deras underrättelsebyråer, förmodar man att de brukar rapportera och informera sitt hemland om vad som pågår. Men dessa killar gjorde förmodligen ingenting av detta annat än vad de gjorde i hemlighet hos Leonardo och på USAs ambassad. Det verkar som om dessa två killar med texterna och det finns rapporter om att det även funnits en tredje person, men fotografierna koncentrerar sig bara på dessa två som var inblandade i dessa datamanipulationer. Så dessa två är nu nyckelpersoner i detta.

Den här informationen har rullat runt omkring under en tid nu, åtminstone under de två senaste veckorna här USA. Inga tidningar har tagit upp något av detta och det slås inte heller upp av administrationen. Jag tycker att president Trump kunde gå ut med detta för det här uppfyller alla de kriterier, Occams rakknivar, det är den enda förklaringen som passar ihop med dessa datauppgifter. Detta verkar vettigt, detta kan bevisa att valet var en skam. Jag menar, allt måste prövas. Bitarna finns där och man kan nå ut till den italienska regeringen. Conte befinner sig på mycket tunn is och kommer förmodligen att sparkas ut från ämbetet. Jag menar, att det här är ett perfekt tillfälle för att kasta ut honom. Britterna, känner jag inte till, men förresten,  president Trump har haft ett anständigt förhållande till regeringen då han fick fyra killar sparkade gällande saker inom underrättelsetjänsten.

Jag tror, att dessa fotografier är extremt viktiga. Jag vet inte om detta skulle fungera och hur långt detta kunde drivas, men det verkar finnas ett djupt motstånd hos alla att faktiskt försöka snoka igenom fakta och alla länder som är inblandade och få en teori om vad som pågår. Jag förstår mig inte på denna tvekan, den borde ligga som nummer ett på allas lista. Det är tråkigt att en enda fd CIA kille gör mer än journalister och mer forskning än resten av hela nyhetsmedia har satt samman. Vilket sorgligt tillstånd av underliga angelägenheter som detta är. Men det verkar som att det är här vi befinner oss och dessa fotografier på dessa killar, om de kan avslöja dem och få namnen på dem. Idag vet vi bara att de tillhör MI6, och att de varit i Rom och opererat tillsammans med CIA och ambassaden för att utföra dessa ändringar i valrösterna. Det är den information som finns tillgänglig.

Ja, sätt igång och identifiera dessa killar vilka de egentligen är. Jag har ett meddelande till dessa två killar, ni blir dödade, man kommer att mörda er. Om detta verkligen stämmer och vad ni har gjort måste ni komma ut. Jag känner inte till om ens DOJ är i stånd att rädda er. Department of Justice här, men ni måste räcka ut händerna till rättsväsendet här i USA så snart som möjligt. Ni befinner er nu vid vägens ände, broder, och de kommer att utplåna er. Det är så det här spelet fungerar idag. Så jag skickar en varning till dessa killar, gå ut från centrum av den här saken för fotografierna på er finns där ute, vilket jag redan nämnde. Jag vet inte om det här kommer att bli något som plockas upp av någon annan media. Jag kan inte bara uttrycka min sorg över detta faktum, men det är situationen var vi befinner oss idag. Detta är uppdateringen av den övergripande situationen, det är vad som hände, så det återstår att se om det plockas upp, och arbetas med inom administrationen. Men det är här Trump behöver börja. Satsa lite pengar på det och göra lite ansträngningar och sätta folk i arbete med det.


Lewis Eisenberg - WikipediaFör närvarande är USA:s ambassadör i Italien Lewis Eisenberg, tidigare medlem av Goldman Sachs och bidragsgivare till den första Trump-kampanjen men samtidigt nära den neocon sionistlobbyn som är presidentens fiender för hans pågående plan att dra tillbaka USA:s militär från Mellanöstern.

Johnson hävdar att det fanns en man från det amerikanska utrikesdepartementet under valnatten på USA:s Rom-ambassad.

Den fd CIA-agenten visar i videon bilden av den här mannen, som tydligen tagits av de italienska myndigheterna som genomförde en övervakningsoperation med fokus på denna tjänsteman.

Denna tjänsteman skulle ha varit direkt inblandad i samordningen av hackerattacken.

Leonardos och den italienska regeringens roll i bedrägeriet

Vid denna tidpunkt erbjuder Johnson en uppenbarelse ännu mer chockerande.

Det finns en annan aktör som spelade en avgörande roll i denna operation och det är Leonardo, en italiensk regeringsföretagsledare inom flyg- och försvarssektorn.

När hackarna väl skapat de nya algoritmerna för att byta fler röster från Trump till Biden, skickade de ”dessa nya antal tillbaka till en italiensk militärsatellit som drivs av Leonardo” hävdar herr Johnson.

Efter att ha gjort detta skickades de nya manipulerade uppgifterna tillbaka till Dominion-omröstningsmaskinerna i USA.

Om den här versionen är korrekt skulle den italienska regeringen därför vara direkt involverad i denna attack.

Leonardos största aktieägare är den italienska regeringen, eftersom det italienska ekonomiministeriet äger 30 % av detta företag.

Alessandro Profumo (@LDO_CEO) | TwitterLeonardo VD, Alessandro Profumo, (bilden) utsågs 2017 av den tidigare italienska premiärministern Gentiloni, uppenbarligen inblandad i Spygate som kommer att nämnas senare, och bekräftades 2020 av Contes sittande regering.

Herr Profumo befanns också skyldig till bedrägeri av en italiensk domstol och han fick sex års fängelsestraff.

Därför skulle Contes regering ha spelat en avgörande roll i hackningsoperationen eftersom den påstås ha tillhandahållit Leonardos teknik för att utföra en direkt attack mot USA:s suveränitet.

I detta avseende är det viktigt att nämna att Contes regering var bland de första internationella cheferna som vidarebefordrade sina gratulationer till Joe Biden när det inte fanns någon officiell bekräftelse på hans påstådda seger.

Italien strider direkt mot 2018 Executive Order 

Om Johnsons uttalanden är sanna, skulle Italien strida direkt mot 2018 Executive Order mot utländska valinblandningar undertecknad av president Trump.

Presidenten var inte oförberedd innan eventualiteten att främmande länder och interna styrkor inom USA skulle ha försökt blanda sig i valet.

I denna Executive Order anges det tydligt att efter 45 dagar efter valdagen, måste en detaljerad rapport om denna inblandning överlämnas till presidenten.

Genom att skjuta upp leveransen av rapporten till Trump inrättade den amerikanska underrättelsetjänsten ett sabotage.

Det verkar dock som att DNI-direktören, Ratcliffe, kunde ha levererat till Trump några delar av rapporten och att Trump skulle erbjuda Sidney Powell positionen som specialrådgivare.

Specialrådgivaren skulle ha relevanta befogenheter med vilka de skulle kunna beslagta röstningsmaskinerna, särskilt de hos Dominion, anklaga författarna till bedrägeriet och ta i beslag fastigheterna hos de företag som är direkt inblandade i hackerattacken.

EO var tydligt utformad för att sanktionera utländska och inhemska aktörer som hade en del i ingripandet, och Italien, om Johnsons version är korrekt, skulle strida mot denna ordning genom att det har begåtts en direkt attack mot USA:s nationella suveränitet.

Om dessa chockerande anklagelser skulle bekräftas kan en oöverträffad diplomatisk kris öppnas mellan Italien och USA.

Den amerikanska regeringen kan kraftigt sanktionera Italien för denna inblandning.

Den italienska djupa staten har planerat en permanent statskupp mot Trump

Det visar sig att den italienska djupa staten kan vara nyckelelementet för att lösa brottet mot valbedrägeriet mot Trump, men det skulle också vara grundläggande att räkna ut Spygate, det första internationella sabotaget mot presidenten.

Spygate är den olagliga spionoperationen som tänktes mot Trump 2016 och Italien spelade en viktig roll i den, eftersom de italienska underrättelsetjänsterna under Renzi- och Gentiloni-förvaltningarna skulle ha hjälpt deras amerikanska motsvarighet i ett försök att falskt framställa Trump som en ”rysk agent”.

Därför finns det en röd tråd som binder det första sabotaget mot Trump och det andra, och denna röda tråd är Italien och dess subversiva struktur är infiltrerad i hjärtat av de italienska institutionerna.

I Italien finns det en täckmantel för Spygate eftersom uppenbarligen inte ens den så kallade ”oppositionen” har något särskilt intresse av att belysa detta fall.

Raffaele Volpi, en Liga-senator och president för Copasir, den italienska institutionen som övervakar de italienska underrättelsetjänsterna, uppgav att Spygate är en historia som blåses upp i media, till skillnad från Trump-administrationen som definierade det som ett kuppförsök.

Uppenbarligen har det första oppositionspartiet i Italien, Liga, inte intresse av att prata om Spygate, troligen för att Salvini, ledaren för Liga, verkar ganska nära vän med Renzi, en av de påstådda huvudpersonerna i denna skandal.

Det är intressant att lägga märke till hur både Renzi och Salvini har skapat ett slags allians för att bana väg för Mario Draghi som Italiens nästa premiärminister, och Draghi skulle vara den man som skickades av globalismen för att utlösa den stora återställningen och ge den statliga statskuppen nåd till Italien.

Den italienska djupa staten är ett träsk där statens högsta ledning är djupt sammanflätade med majoriteten och oppositionen.

Denna subversiva makt inom de italienska institutionerna användes för att utföra en permanent statskupp mot Trump.

De italienska medierna har inget intresse av att avslöja dessa befogenheter eftersom de är bundna till dem.

Därför öppnas ett nytt störande kapitel i berättelsen om den internationella kuppen mot Trump.

Detta kapitel verkar avslöja att alla vägar om USA:s valbedrägerier verkligen leder till Rom.Kategorier:Media, Uncategorized, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: