Lin Wood förklarar: ”Många förrädare” ska arresteras inom kort! Sista listan över bekräftade förrädare förvärvade i går kväll under kongressens omröstning!

Image: Trump did NOT concede… Lin Wood explains “many traitors” to be arrested shortly… final list of confirmed traitors acquired last night during congressional vote

Thursday, January 7, 2021
https://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2021/01/trump-did-not-concede-lin-wood-explains-many-traitors-to-be-arrested-shortly-final-list-of-confirmed-traitors-acquired-last-night-during-congressional-vote-2473319.html

By:  

Efter gårdagens falsk flagg ”stormning” av Capitol Building – iscensatt av vänster Antifa / BLM-initiativtagare som klädde upp sig som MAGA-anhängare – bevittnade vi den slutliga handlingen av svek mot vår konstitutionella republik när medlemmar av kongressen vänt sig mot sanningen och röstade för att acceptera de bedrägliga Biden-elektorerna, vilket gör Joe Biden till ”vald president”.

Den falska flaggstormningen av Capitol Building används av media och kongressmedlemmar till att vitkalka alla de överväldigande bevisen på valfusk i allmänna val. Plötsligt spelar medieberättelsen inte ens möjligheten om valbedrägeri från Biden-lägret längre eftersom vissa människor ”stormade” Capitol Building och det var ganska läskigt.

Patrick Byrne har retweetat den här videon som avslöjar att Capitol Police öppet riktar Antifa / BLM ”skådespelare” (klädda som MAGA-patrioter) att invadera vissa delar av Capitol Building. Byrne kallar det, ”I det ögonblicket insåg vi att detta är en iscensatt psyop …”

https://www.brighteon.com/c6d6541c-a62c-4783-aa3b-2711ec20e78e

Samma medieberättelse kräver att vi glömmer naturligtvis den radikala vänsterns stormning av Capitol Building under Kavanaughs SCOTUS-utfrågning. Du ska inte heller komma ihåg de många månaderna av extremt våld och inhemsk terrorism från den radikala vänstern när de brände städer, attackerade federala poliser och satte eld på polisbilar och regeringsbyggnader under stora delar av 2020.

Följande video ger dig en smakprov på hur media täckte vänsterister ”stormar” Capitol under Kavanaugh-utfrågningarna:

 

Trump medgav INTE, och ”maktövergången” och betyder nödvändigtvis inte en övergång till Biden

Under nattens skydd röstade den förrädiska amerikanska kongressen för att installera den kommunistkinesiska marionettdockan Joe Biden i Vita huset, vilket bekräftade hans bedrägliga val av väljare som accepterad. Några timmar senare utfärdade Trump ett uttalande om en ”maktövergång”. Här är det:

Trots att jag helt håller med om valresultatet och fakta bekräftar jag, att det ändå kommer att ske en ordnad övergång den 20 januari. Jag har alltid sagt att vi kommer att fortsätta vår kamp för att se till att endast lagliga röster räknas. Även om detta representerar slutet av den största första mandatperioden i presidenthistorien, är detta bara början på vår kamp för att Make America Great Again!

Detta uttalande tolkas allmänt av media som ett koncessionsuttalande från presidenten. Det är dock inget sådant.

Trump medgav inget alls. Han gratulerade inte Joe Biden och han sa inte att han skulle lämna Vita huset.

När han säger ”slutet på den största första terminen” är det helt meningsfullt, eftersom Trumps andra valperiod skulle börja den 20 januari. Så hans första mandatperiod är slut.

Arresteringar inom de närmsta dagarna

Ännu viktigare, Trump specificerade inte vad den ”ordnade övergången” betyder. Han sa inte att det skulle bli en övergång till att Biden skulle installeras som president. Han kan hänvisa till övergången från Amerika bort från den djupa statens tyranni och maktens återkomst till folket.

Faktum är att Trumps uttalande verkar vara utformat för att avväpna dem som kräver att han omedelbart avlägsnas, enligt 25th Amendment, så att Trump kan fortsätta att arbeta för den militära lösningen som skulle inleda massarresteringar av förrädarna som försökte iscensätta sin kriminella kupp mot Amerika.

Image

”Många förrädare kommer att arresteras och fängslas under de närmaste dagarna”, skrev advokat Lin Wood i en Parler-tweet som han utfärdade under de tidiga morgontimmarna, efter att kongressen slutfört sitt slutliga förräderi mot Amerika.

Han retweetade också ett nytt uttalande från Parler-användaren @StormIsUponUs som förklarade, ”Sov gott ikväll patrioter. Den konstitutionella processen spelade ut till slutet, och Trump ingrep inte en gång. Du kommer att älska hur den här filmen slutar.”

Trumps tillkännagivande att sprida sig är ett nödvändigt rättsligt steg innan man åberopar Insurrection Act

Igår släppte Trump en video som innehöll en ”proklamation att sprida sig”. Detta var videon där han sa till alla att ”gå hem i fred.”

Detta uttalande visar sig vara ett nödvändigt steg för att åberopa milisen eller USA:s väpnade styrkor till att försvara republiken.

10 USC Avsnitt 254 kallas ”Proklamation to disperse” och det förklarar:

Närhelst presidenten anser att det är nödvändigt att använda milisen eller de väpnade styrkorna enligt detta kapitel, ska han genom proklamation omedelbart beordra upproren att spridas och gå i fred till sin bostad inom en begränsad tid.

Det är precis vad Trump gjorde igår.

Han gick sedan ombord på Air Force One och flög till en militärbas i Texas, där han kunde vara säker från alla kinesiska kuppförsök i träsket i Washington DC. Detta tweetades av CodeMonkeyZ, med hänvisning till MonkeyWerx:

Nu förbereder sig Trump troligen för att åberopa Insurrection Act eller någon annan form av militär auktoritet för att utföra massarresteringar av förrädarna som har förrått denna nation (som nu inkluderar VP Mike Pence, Lindsay Graham, Mitch McConnell och många andra).

Förstå att Trump inte visste säkert vem förrädarna var förrän omkring 3 på morgonen, för det var då de slutliga rösterna föll i kongressen och bekräftade den fullständiga listan över amerikanska senatorer och husmedlemmar som är delaktiga i den kriminella kuppen mot Amerikas förenta stater.

Naturligtvis bekräftades varje enskild demokrat i kongressen som en förrädare. Men de flesta medlemmar i GOP (demokraterna) ingick också i listan ”förrädare”. Gateway Pundit publicerade den här listan över förrädiska GOP-medlemmar i morse, vilka alla röstade emot invändningarna mot elektorsvalet för Biden:

 • Amodei Republican Nevada
 • Armstrong Republican North Dakota
 • Bacon Republican Nebraska
 • Balderson Republican Ohio
 • Barr Republican Kentucky
 • Bentz Republican Oregon
 • Buchanan Republican Florida
 • Buck Republican Colorado
 • Bucshon Republican Indiana
 • Chabot Republican Ohio
 • Cheney Republican Wyoming
 • Comer Republican Kentucky
 • Crenshaw Republican Texas
 • Curtis Republican Utah
 • Davis, Rodney Republican Illinois
 • Emmer Republican Minnesota
 • Feenstra Republican Iowa
 • Ferguson Republican Georgia
 • Fitzpatrick Republican Pennsylvania
 • Fortenberry Republican Nebraska
 • Foxx Republican North Carolina
 • Gallagher Republican Wisconsin
 • Garbarino Republican New York
 • Gonzales, Tony Republican Texas
 • Gonzalez (OH) Republican Ohio
 • Graves (LA) Republican Louisiana
 • Grothman Republican Wisconsin
 • Guthrie Republican Kentucky
 • Herrera Beutler Republican Washington
 • Hill Republican Arkansas
 • Hinson Republican Iowa
 • Hollingsworth Republican Indiana
 • Huizenga Republican Michigan
 • Johnson (SD) Republican South Dakota
 • Joyce (OH) Republican Ohio
 • Katko Republican New York
 • Keller Republican Pennsylvania
 • Kinzinger Republican Illinois
 • Kustoff Republican Tennessee
 • LaHood Republican Illinois
 • Latta Republican Ohio
 • Mace Republican South Carolina
 • Massie Republican Kentucky
 • McCaul Republican Texas
 • McClintock Republican California
 • McHenry Republican North Carolina
 • McKinley Republican West Virginia
 • Meijer Republican Michigan
 • Meuser Republican Pennsylvania
 • Miller-Meeks Republican Iowa
 • Moolenaar Republican Michigan
 • Mooney Republican West Virginia
 • Moore (UT) Republican Utah
 • Murphy (NC) Republican North Carolina
 • Newhouse Republican Washington
 • Owens Republican Utah
 • Pence Republican Indiana
 • Reed Republican New York
 • Rodgers (WA) Republican Washington
 • Roy Republican Texas
 • Schweikert Republican Arizona
 • Scott, Austin Republican Georgia
 • Simpson Republican Idaho
 • Smith (NJ) Republican New Jersey
 • Smucker Republican Pennsylvania
 • Spartz Republican Indiana
 • Stauber Republican Minnesota
 • Stefanik Republican New York
 • Steil Republican Wisconsin
 • Stewart Republican Utah
 • Stivers Republican Ohio
 • Taylor Republican Texas
 • Thompson (PA) Republican Pennsylvania
 • Turner Republican Ohio
 • Upton Republican Michigan
 • Van Duyne Republican Texas
 • Wagner Republican Missouri
 • Waltz Republican Florida
 • Wenstrup Republican Ohio
 • Westerman Republican Arkansas
 • Wittman Republican Virginia
 • Womack Republican Arkansas
 • Young Republican Alaska

På senatsidan var det bara sju amerikanska senatorer som höll linjen och röstade för att motsätta sig valfusk. Dessa är de enda sju amerikanska senatorerna som inte är förrädare:

 • Sen. Ted Cruz
 • Sen. Josh Hawley
 • Sen. Cindy Hyde-Smith
 • Sen. Cynthia Lummis
 • Sen. Roger Marshall
 • Sen. John Kennedy
 • Sen. Tommy Tuberville

Först nu har Trump den slutgiltiga listan över dessa förrädiska skådespelare som förrådde Amerika under vår sista timme. Faktum är att det inte fanns något sätt som Trump kunde ha känt till allt detta om inte scenariot fick fortgå.

Mike Pence kopplad till pedofili

De flesta amerikaner skulle till exempel aldrig ha trott att VP Mike Pence – en evangelisk kristen – skulle ha förrått nationen i sitt mest kritiska ögonblick. Nu är Lin Woods uttalanden om att Mike Pence är kopplad till pedofili, Jeffrey Epstein och handel med barn plötsligt vettigt för alla som uppmärksammar. Pence var kontrollerad opposition från början, och Pence var källan till läckorna från Vita huset under de senaste fyra åren. Globalisterna har haft Pence på ett fat från första dagen.

Kommer Trump att trycka på avtryckaren?

Den enda frågan är nu: Kommer Trump att trycka på avtryckaren och släppa lös de militära arresteringarna?

Observera att Trump inte har den amerikanska arméns lojalitet och inte heller hos många toppgeneraler. Han behöver inte det. Trump har Chris Miller vid DoD, och han har lojaliteten hos Special Operations Forces (SOF) -kommandot, tillsammans med Space Force, Air Force och de flesta av de amerikanska marinerna. Det är allt han behöver.

Trump måste nu aktivera ett militärt alternativ för att försvara republiken, antingen via Insurrection Act eller annan militär myndighet. Han har lagt allt på plats just nu. Det var viktigt att Trump tålmodigt försökte försvara republiken genom domstolarna och genom kongressen och såg till att varje alternativ var uttömt på grund av extrem korruption, brottslighet och bedrägerier i hela systemet. (Även SCOTUS komprometterades på samma sätt som Pence har komprometterats: utpressning, framtvingande och pedofili).

Trump hade tidigt beslutat att han inte skulle agera förrän alla civila alternativ var uttömda. Från och med kl. 3 på morgonen har den här vägpunkten nu uppnåtts. Det finns två alternativ kvar för att försvara Amerika nu:

 1. Trump åberopar det militära myndighetsalternativet och initierar massarresteringen.

  2.  Beväpnade patrioter står upp för att försvara nationen och förklarar oberoende från tyranni.

Som jag har påpekat i mina podcasts för Situation Update uppmanar vi Trump att välja alternativ nr 1 så att alternativ nr 2 inte aktiveras spontant över hela landet och troligen kastar in nationen i ett hett inbördeskrig.

Möjligheten för Trump att åberopa sitt militära myndighetsalternativ är mycket smal: Kanske så liten som 72 timmar från nu.

Om vi inte ser nån handling från Trump under de närmaste 72 timmarna, kan vi bara dra slutsatsen att han sannolikt har kastat in handduken. Fram till dess måste vi titta noga och försöka urskilja vad som faktiskt sker bakom kulisserna för att försvara denna nation.

Trump har inte medgett. Amerika är ännu inte förlorat, även om det visserligen ligger mycket, mycket nära den tippunkten.

Men ibland i historien kan de mest dramatiska resultaten av sanning och ljus bara komma efter det mest allvarliga lidandet genom mörkret. Idag är Amerikas mörkaste dag, men det kan ännu följas av en seger.

GOP är avslutat

En sista tanke för den här artikeln: GOP är avslutat. 80+ miljoner Trump-anhängare kommer inte längre att stödja någon GOP-kandidat från och med denna dag. Vi fick veta i går kväll att GOP kommer att förråda Amerika när det gäller, och från och med denna dag och framåt fördömer vi GOP och uppmanar alla läsare och anhängare att gå med i det fördömandet.

Skicka aldrig donationer till GOP igen.

Rösta aldrig på en GOP-kandidat någonsin igen, såvida den inte heter ”Trump”.

Tro aldrig på något som GOP-vesslor lovar i val- eller kampanjannonser.

Det finns några undantag från GOP-förräderiet, såsom hjältarna Matt Gaetz, Jim Jordan, Josh Hawley och några andra, men i går kväll visade de oss att när det verkligen gäller för vårt land, kommer GOP att förråda oss alla när det är politiskt bekvämt för dem att göra det.

GOP som ett parti är lika dött nu som DNC.

Den enda frågan som återstår är om USA också är dött, och vi vet inte svaret säkert förrän vi ser vad Trump gör under de närmaste dagarna.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: