Vad hände igår på Capitol Hill och framåt?

2020-01-07

Detta är ett sammandrag av videon.

Simon Parkes: Där fanns Trump-supportrar och de var där med goda intentioner. Men sedan bussades dit 250 Antifa-anhängare och det hade funnits en hemlig överenskommelse mellan säkerhetstjänsten och polisen, något i stil med Task Force. Det var en mycket liten polisstyrka och de släppte in dessa Antifa-anhängare.

Da Vinci Satellite | LinkedIn

Under tiden skedde aktiviteter på sju olika platser i landet av ”good guys”. På Annandag Jul, den 25 december, fick de amerikanska underrättelsetjänsterna (good guys) verifierade uppgifter om att den italienska regeringen hade en sträng satelliter som kördes av den italienska regeringen och militären, men som hade getts till Vatikanen. Vatikanen kallade dessa Leonardi da Vinci. Dessa satelliter är inte spionsatelliter utan de är krypterade kommunikationssatelliter och de opererade under de italienska hemliga underrättelsetjänsterna, men de är totalt kontrollerade av Vatikanen. När min insåg att det var Vatikanen som stod bakom alla de främsta spelarna av valbedrägeriet måste spelet förändras. Problemet är att Italien är medlem av NATO, det är medlem av EU och FN. Nu har vi inte att göra med endast SCOTUS, vi har också att göra med FBI, CIA och hela MSM-media och alla dessa är inte demokratiska. Vi har också att göra big-tech och ett främmande land såsom Storbritannien (MI5 och MI6) som är medlem av NATO. Detta förorsakar en hel del problem. Det är en av orsakerna till att man inte vidtog Marchall Law i går kväll. Man måste fundera hur man skulle hantera Italien och vilket botemedlet kunde vara.

Vad man gjorde igår i Georgia av de Vita hattarna, var att hela deras valsystemteam hade sprängts isär, lite från Sydamerika, lite från Kanada men främst från elektroniska avlyssningar. Det man måste förstå, är hur detta riggade val gjordes elektroniskt, hur det gick och vart det gick. Så de följde alla VPN-linjer, de följde inhemska satelliter för att se hur denna information i realtid skickades från dessa olika Dominion-maskiner till Kina, och andra länder, hur de förändrade dessa algoritmer och här kommer det italienska satellitsystemet in och manipulerades av Vatikanen. Nu förstod de goda killarna hur denna information fördes i realtid. Nu gällde det att hitta den sista biten i pusslet. Nu gäller det att se vad som förekom i kongressen osv. Nu kan jag berätta att de har alla dessa pusselbitarna och nu är det två veckor kvar till den 20:de.

Om ni lyssnade till Trumps tal sade han att det inte var ett valbedrägeri utan ett ”official fraud” av stor skala. Tidigare har vi hört om Obama och de andra, men nu är det första gången som får höra om Vatikanen, att de är involverade i detta bedrägeri.
Den amerikanska militären måste kalibrera gällande den information de har om Italien och bakom kulisserna sker viktiga saker. Hur ska den italienska regeringen rädda skinnet för det de har blandat sig in i, är ingenting annat än förräderi, ett sätt att avsätta en vald politiker, hur kan en främmande regering… göra allt detta? Hur kan en NATO-medlem attackera en annan NATO-medlem? Detta föranleder en hel del diplomatiska- och militära åtgärder för USA. Jag tror att vi kommer att se en hel del förändringar inom den goda sidan fram till den 20:de.

Antifa stal showen. Vad de egentligen gjorde var att de övertygade den amerikanska militären om att allt inte kan förberedas till förbannelse. Alternativet är slutet för USA såsom den är skriven i historieböckerna. Vi ska komma ihåg att det finns en hel del människor inom dessa institutioner som inte tillåter sig att bli korrupta och som förstår innebörden av de närmaste 15 dagarna.Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: