OPERATION OVERTHROW: GEORGE SOROS FINANSIERADE ”TRANSITION INTEGRITY PROJECT” HAR PLANER PÅ ATT AVSÄTTA TRUMP OBEROENDE AV OM HAN VINNER ELLER INTE

transition-integrity-project-george-soros-false-narrative-trump-refusing-to-leave-office-forcibly-removed-install-kamala-harris-president

Efter att ha skapat den falska berättelsen att Donald Trump skulle vägra att lämna Vita huset om han skulle förlora valet bildade demokraterna Transition Integrity Project för att ha en ram för att ta bort Trump, vinna eller försvinna. Det är här spelet befinner sig, det är en riktig affärskupp som pågår. Planerna på att avskeda Trump från ämbetet, även om han vinner valet, är på god väg.

September 16, 2020
https://www.nowtheendbegins.com/democrats-george-soros-transition-integrity-project-has-plan-remove-trump-from-office-whether-he-wins-or-not/

Gruppen ‘Transition Integrity Project’, finansierad av George Soros för demokraterna, använde ett rollspel som liknar en militär planeringsövning och drog slutsatsen att det kommer att vara mycket störande och laglöst under de 11 veckorna mellan valdagen och invigningsdagen.

Större delar av denna artikel skrevs tillsammans med den prisbelönta författaren Lori DeMonia. Graden av forskning och uppmärksamhet på detaljer som hon gav gjorde den här artikeln möjlig.

Gruppen Transition Integrity Project bildades i december 2019, finansieras av George Soros och dess bildande talar om den mycket falska idén, skapad av demokraterna, att Trump inte kommer att acceptera en Biden-seger och vägra att lämna ämbetet. Vilket är mer sannolikt översatt till ”de vet att han kommer att bli den tydliga vinnaren som han var 2016, men han måste ändå gå”. Trots att man försökte ställa honom honom inför riksrätt, fanns det redan uppföljningsplaner för att tvinga honom ut oavsett vad, det var också planen.

Det är här spelet befinner sig, det är en verklig kupp som pågår. Så oavsett vem som vinner i november kommer demokraterna att se till att massivt kaos och förvirring börjar omedelbart, när de försöker installera Kamala Harris som president. Så här planerar demokraterna att ta kontrollen över landet på valnatten.

De 4 krigsspelade grundläggande scenarierna som vi ser här nedan.

cnn-already-talking-about-joe-biden-stepping-aside-for-kamala-harris-president-2020

  • Spel ett: En tvetydig vinst av Biden. Det första spelet undersökte ett scenario där resultatet av valet förblev oklart från valnatten och under hela spelet.
  • Spel två: Klar Biden-seger. Trump-kampanjteamet försökte på nytt att federalisera National Guard för att avsluta ytterligare rösträkningar och uppmanade supportrar att visa sig i stort antal. Biden-kampanjen inrättade ett tvådelat övergångsteam och mobiliserade supportrar för att säkerställa att rösträkningen slutfördes grundligt. I detta scenario vann Biden direkt i Elektorskollegiet och den populära omröstningen.
  • Spel tre: Det tredje scenariot innebar en bekväm seger för presidentvalet för president Trump – 286-252 – men också en betydande populärvinst – 52 % – 47 % – för tidigare vice president Biden.
  • Spel fyra: Smal Biden-vinst. Det slutgiltiga scenariot utforskade en smal Biden-seger där han leder med mindre än 1% av de populära rösterna dagen efter valet och förutspås vinna med 278 rösträtter.

67 personer deltog som ”aktiva spelare”, och många andra var observatörer och gav feedback. John Podesta spelade rollen som Joe Biden och några andra närvarande var Michael Steele, Donna Brazile och tidigare Hillary Clinton-rådgivare Paul Eaton. Planer på att avskeda Trump från ämbetet, även om han vinner valet, är på god väg. En höjdpunkt i rapporten säger att ”begreppet valnatt inte längre är korrekt och faktiskt farlig”. TIP-rapporten daterad den 3 augusti 2020 gjordes tillgänglig för allmänheten och beskriver ”krisscenarioplaneringsövningar”.

Resultaten av deras rapport:
Bland de resultat vi lyfter fram i rapporten:

Begreppet ”valnatt” är inte längre korrekt och är faktiskt farligt. Vi står inför en tävlingsperiod som sträcker sig från den första dagen då en omröstning avges i mitten av september till och med den 20 januari. Vinnaren kanske inte, och vi bedömer sannolikt att det inte kommer att bli känt på ”valnatten” eftersom tjänstemän räknar inlämningsröstsedlar. Denna period av osäkerhet ger möjligheter för en skrupellös kandidat att tvivla på legitimiteten i processen och att sätta upp ett aldrig tidigare skådat angrepp på resultatet. Kampanjer, partier, pressen och allmänheten måste utbildas för att anpassa sig till förväntningarna med början omedelbart.

En beslutsam kampanj har möjlighet att bestrida valet till januari 2021. Vi räknar med rättegångar, avvikande medieberättelser, försök att stoppa räkningen av röstsedlar och protester som drar till sig människor från båda sidor. President Trump, den sittande, kommer mycket troligt att använda den verkställande makten för att stödja sin kampanjstrategi, inklusive genom justitieministeriet. Vi bedömer att det finns en chans att presidenten kommer att försöka övertyga lagstiftare och / eller guvernörer att vidta åtgärder – inklusive olagliga åtgärder – för att trotsa folkröstningen. Federala lagar ger lite vägledning för hur kongressen ska lösa oegentligheter när de sammankallas till en gemensam session den 6 januari 2021. Av särskilt intresse är hur militären skulle svara i samband med osäkra valresultat. Här ger de senaste bevisen en viss försäkran, men det är inte avgörande.

Själva den administrativa övergångsprocessen kan störas mycket. Deltagarna i våra övningar av alla bakgrunder och ideologier trodde att Trump skulle prioritera personlig vinst och självskydd framför att säkerställa en ordnad administrativ överlämning till sin efterträdare. Trump kan använda benådningar för att motverka framtida straffrättsligt åtal, ordna affärsavtal med utländska regeringar som gynnar honom ekonomiskt, försöka muta och tysta medarbetare, avklassificera känsliga dokument och försöka avleda federala medel till sina egna företag. LÄS HELA RAPPORTEN HÄR

De förväntar sig med hög säkerhet att valet i november kommer att präglas av ett kaotiskt rättsligt och politiskt landskap. De varnar oss nu, även om vissa avvisar detta som konspirationsteori, vad de tänker genomföra. Rapporten drar slutsatsen att det måste finnas en robust strategi för att utmana de vita supremacistiska och extremistiska nätverken som möjliggjorde Trumps uppgång till makten. En artikel skildrade en bild av Hitler bredvid Trump. Till och med språket i rapporten som hävdar att Trump steg till makten och inte valdes av folket visar hur beslutsamma de är att ta bort honom på något sätt. I rapporten på 22 sidor användes ordet våld 15 gånger och kaos 9 gånger.

Så nu omfamnas en ny spelbok. Att stödja allmänhetens fredliga protester samt att skylla Trump-anhängarna för kaos på gatunivå är en del av det. Människor som går ut på gatorna i stort antal under en längre tid är redan beredda att intensifieras. En grupp med namnet The Fight Back Table träffades nyligen för att göra sina planer för den kommande ”masspolitiska oron”. Verkställande direktören för MoveOn.Org deltog.

Titta på Kamala berätta om den kommande ”Harris Administration” som Transition Integrity Project kommer att skapa

Vice presidentkandidat Kamala Harris kom lite för sig när hon hänvisade till ”Harris-administrationen” medan hon diskuterade ekonomiska planer under en virtuell rundabordsserie. ”En Harris-administration, tillsammans med Joe Biden som USA: s president,” sa hon på lördag innan hon korrigerade sin uppenbara Freudianska-felsägning. Ja sir, det är planen. Du måste vara en idiot för att missa detta, en blind idiot som också är döv. Så smärtsamt uppenbart är allt detta. Lägg märke till i den nedre videon att hon hotar hela Amerika att upploppen inte kommer att sluta, vilket bevisar att upploppena arbetar i samarbete med Demokratens plan för att ta makten.

Nu börjar slutet på ditt frontlinjeförsvar mot mörkrets stigande tidvatten under de sista dagarna före kyrkans hänryckningKategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: