BOMBSHELL: IT-expert och global försvarsentreprenör vittnar i italiensk domstol att han och andra riggade maskiner bytte röster till Biden i USA:s val


2020-01-06
https://en-volve.com/2021/01/06/bombshell-it-expert-and-global-defense-contractor-testifies-in-italian-court-that-he-and-others-rigged-machines-to-switch-votes-to-biden-in-us-election/?fbclid=IwAR3YG_AKcbu2DQYg50GhP-gHwtAfVaVQtmbsALFP48NR9cRiE_n_ltuyWK0

Sirio Panel S.p.A. merged into Leonardo-Finmeccanica, part of the “One Company” project | EuropaWire.eu | The European Union's press release distribution & newswire serviceEn anställd på en av världens största försvarskontrakt, Leonardo SpA, har larmat och lämnat en chockerande alarm som beskriver hans roll i ett vittnesmål med den mest detaljerade brottsliga handling som påverkar ett amerikanskt val.

Arturo D’elio skisserade schemat som visade sig vara framgångsrikt när det gäller att använda Leonardo-datorsystem och militära satelliter i Pescara, Italien. Nya rapporter om ett hackning av Leonardo verkar nu ha varit en orkestrerad täckmantel för att mildra bakåtlåsningen mot företaget som delvis ägs av den italienska regeringen.


Ett pressmeddelande från Nations In Action avslöjade följande detaljer:

Nations In Action, en av regeringens öppenhetsorganisation, samarbetade med Institute of Good Governance för att grundligt undersöka och forska i valets oegentligheter som gav det länge efterlängtade felfria beviset på en komplott skett för att ta ner Amerika. Det genomfördes med extraordinära resurser och globalt engagemang. Amerikaner och folkvalda har nu bevis på att valet verkligen blev stulet.

Detta ger mekanismen för varje stat att omedelbart återkalla sin elektorskandidatlista eller ansöka om rättegångar och framställan hos alla federala myndigheter som stänger ner all intern kommunikation, utrustning och dokumentation från Rom-ambassaden. ”Gör inga misstag, det här är en statskupp som vi kommer att stoppa i rättvisans, frihetens och ärlighetens val”, säger Maria Strollo Zack, ordförande för Nations in Action.


Institute for Good Governance utfärdade följande uttalande:

Vårt uppdrag är att ordna med den fullständiga sanningen, avslöja förövarna av detta fruktansvärda brott, och se till att varje inblandad person, oavsett position, åtalas i lagens fulla utsträckning. Nations in Action och Institute for Good Governance ställer följande krav på valda tjänstemän:

 • Alla tjänstemän från utrikesdepartementet med början med Rom-personal inklusive Stefan Serafini ska vittna under ed.
 • Avlägsna omedelbart Leonardo SpA från alla kontrakt och lägg beslag på tillgångar
 • Alla kongressmedlemmar måste uttala sig mot denna utländska och inhemska inblandning eller möta påminnelser och misstankar om inblandning
 • Implementera de allvarligaste påföljderna för deltagare som hade kunskap eller deltagit och vägrar att hjälpa till i utredningen

Maria Strollo Zack, grundare av Nations In Action tillade: ”Stater måste åtala all olaglig röstning och tillhandahålla omedelbara lagstiftningsåtgärder. Det ska finnas nolltolerans för kriminell inblandning i amerikanska val. Denna internationella konspiration måste mötas med snabba åtgärder av presidenten och stödjas fullt ut av valda tjänstemän för att skydda vår röstintegritet och vår fina nations framgång. ”

Texten i den allmänna förklaringen lyder:

D'Urso Alfio – DiGESJag, prof Alfio D’Urso, (bild) advokat / jurist, från Via Vittorio Emanuele, Catania, 95131 Italien, ger härmed följande förklaring om fakta som förmedlats vid flera möten med en tjänsteman på hög nivå i arméns säkerhetstjänst:

Arturo D’Elia, före detta chef för IT-avdelningen för Leonardo SpA, har åtalats av åklagaren i Neapel för teknik- / datamanipulation och implantering av virus i de viktigaste datorerna i Leonardo SpA i december 2020. D’Elia har vittnat under ed inför den presiderande domaren i Neapel och i edsvurna vittnesmål den 4 november 2020. Under instruktion och ledning av amerikanska personer som arbetar vid USA:s ambassad i Rom, genomfördes operationen för att växla data i USA:s val den 3 november 2020 från betydande segermarginal för Donald Trump till Joe Biden i ett antal stater där Joe Biden tappade röster totalt. Den anklagade uppgav att han arbetade i Pescara-anläggningen i Leonardo SpA och utnyttjade militärgradiga krypteringsmöjligheter för cyberkrigföring av militär kvalitet för att överföra ändrade röster via militärsatellit i Fucino Tower till Frankfurt Tyskland. Svaranden svär att uppgifterna i vissa fall kan ha bytts till att representera mer än det totala antalet registrerade väljare. Svaranden har sagt att han är villig att vittna för alla individer och enheter som är involverade i utbytet av röster från Donald Trump till Joe Biden, när han får totalt skydd för sig själv och sin familj. Svaranden säger att han har säkrat en ej avslöjad plats för säkerhetskopieringen av original data och data som har bytts ut på instruktion för att tillhandahålla bevis i domstolen i denna fråga.

Jag förklarar härmed och svär att ovanstående fakta har angetts i min närvaro.

DATERAT den 6 januari 2021 i Rom, Italien.
Allmän förklaring


Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Tiden har kommit … Allt är på plats ….
Striden har gått in i fas III
De tysta rösterna blir den tysta armén
Rör dig som dimman / expandera och väx
Du trodde inte att segern skulle vara lätt

President Trump är på en militärbas i Texas och han är där för att samordna ett massivt militärt svar mot den pågående kuppen. Efter att ha sagt detta blev Lyn Woods Twitter-konto avstängt. Något stort är på väg att hända.

Allt du ser idag är en del av planen. Patrioter infiltrerade Antifa för att säkerställa att det fanns en nivå av kontroll över dagens händelser och för att skapa nödvändigheten för militär intervention. Utegångsförbud vid 18:00? Hur skulle Trump annars kunna få militären i DC att utföra massarresteringar, utan en egen psy-op för att underlätta dem. Nedstängning vid kl 18:00 för att ge skydd och säkerhet för allmänheten medan Trump utför arresteringar. Semi-slags upplopp för att föra in militären men också för att avslöja Antifa-rebeller och för att illustrera vilka åtgärder
som kunde tas av allmänheten (patrioterna) om och när de är arga på den här punkten. Folket har fått nog, och Trump utformade ett sätt att illustrera det OCH utföra arresteringar i DC med minimal säkerhetsskada.

Det är en nordisk symbol, inte pedo. Och jag hör att han kanske har spelat in konversationer och videofilmer från Antifa. Han är en patriot som gömmer sig mitt bland dem och är en del av en större webb i planen. Sluta hoppa på bandvagnar. Var en fritänkande patriot!Kategorier:Media, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. https://www.leonardocompany.com/en/press-release-detail/-/detail/22-07-2020-international-industry-collaboration-on-future-combat-air-capability-takes-a-significant-step-forward?fbclid=IwAR1mR0MWDDSwwLhZQxZrj2QhFsae-M4jPmazGT7QF-BYvvsUMujbduBNufk

  Wallenberg och gänget av få (men rika på rån och stöld) korrupta psykopater – efter mordet på Palme, Lind, ”Estonia” m.m. tagit på sig så stor självförtroende att de föreställde sig erövra världen och trodde att de kan tillsätta/avsätta USA presidenter liksom i någon Afrikanska land ….

  Gilla

%d bloggare gillar detta: