Var finns det svenska ”Vi folket” i Sverige?

We The People Stock Photo - Download Image Now - iStock
2020-01-06

Jag har fått en hel del telefonsamtal från oroliga svenskar som undrar vad som håller på att ske i vårt land. Folk har börjat vakna och märker att något är väldigt fel. Var finns ni nu? I USA finns en rörelse som heter ”We the people” som stöder Trump och det han står för – att dränera träsket.

Var finns ni svenskar som är beredda att dränera det svenska träsket från dem i riksdag och regering som försöker ta över vårt land och forma om det till en kommunistisk lydstat utan mänskliga fri- och rättigheter?

Nu, den 8 januari, ämnar man rösta om att införa en Pandemilag som strider mot grundlagen samt mänskliga rättigheter. Genom att Stefan Löfvén, Morgan Johansson, Magdaglena Andersson, Dan Eliasson m fl själva har brutit mot sina rekommendationer de gett till folket, visar det endast på att de känner till att detta Covid-19 är ett bedrägeri. (Jo, de har var och en fått info om detta av Ulf Bittner) 
Eller så visar de med all tydlighet att de anser sig stå över alla lagar och folket, och kan göra som det behagar dem. De gör precis som Deep State i USA – de avslöjar sig själva!

Detta Covid-19 spelas ut för att dölja det skuldmättade penningsystemet. När CDC, WHO och Dr Fauci själva gått ut och erkänner att Covid inte existerar, utan är bara en vanlig förkylning, då undrar man vad denna Pandemilag ska skydda. Den ska driva folket isär, så att vi inte kan träffas och prata med varandra. Det är det de är rädda för – rädda för att bli avslöjade som bedragare! Och det kan vi ju få information om, om vi träffas och pratar med varann – hemska tider!

Nu försöker de även lura i oss att vi behöver detta Corona-vaccin – men om detta virus inte existerar – varför ska vi då vaccinera oss mot det? Detta vaccin innehåller även ett chip och nano-partiklar som direkt ändrar ditt DNA och gör dig till en robot. Det innehåller även direkt dödliga samt cancerframkallande ämnen, så det är också frågan om ett tyst pågående folkmord! John F. Kennedy m fl läkare har direkt varnat för att ta detta!

Eftersom vi har en medlöpare till riksdag och regering i våra medier är det ”Vi folket” som måste ta över och kräva ett ansvar av våra valda representanter. Genom att ställa sig på regerings/riksdags sida och prångla ut sina fake news har de också avsagt sig sin roll som ”den tredje statsmakten” som ska granska makthavarna. De har ställt sig på bedragarnas sida – istället för på folkets, för att granska makthavarna. Då ska de också avsättas! Ner med SVT, SR, och våra Bonnier- och Scibstedt-ägda tidningar. Bort med allt statsstöd! Klarar ni er inte utan statligt stöd, då ska ni bort! Ni har alla förverkat era rättigheter till existens i dess nuvarande form!

Det är inte MSM-media som står för de korrekta nyheterna idag, utan det är de alternativa medierna, såsom t ex swebbtv.se och andra.

Ämnar de nu rösta igenom en olaglig lag – då finns inget annat än att de ska avsättas! Det kan ”Vi folket” göra genom att stå eniga och kräva detta! Dan Eliasson har ju redan avgått!

Avslöjande fakta. Corona PLANdemin (häftad)De har redan visat, att de inte står på folkets sida genom att stänga ner en mängd alternativa medier. De har även förbjudit att min bok som avslöjar detta bedrägeri, Corona-PLANdemin, inte ska få nå folket att läsas. Boken får inte tryckas, men ni kan få den om ni kontaktar mig. Mig ska de inte stoppa, och jag bestämmer om folket ska få läsa den!

Det står i vår grundlag att var och en har rätt att uttrycka sig muntligen och skriftligen, och då kan detta förfarande aldrig vara lagligt. Sådant sker bara i kommunistländer och jag har en stark oro för att detta är på gång, och är regeringens agenda. 

Här kan du skriva under

UPPROP: STOPPA PANDEMILAGEN – DEN BEHÖVS INTE OCH ÄR ETT BROTT MOT SVERIGES GRUNDLAGAR OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER

http://blueshift.nu/upprop-stoppa-regeringens-pandemilag/

Vill vi ha ett kommunistiskt land med fascistiska metoder, där alla våra fri- och rättigheter fråntas oss alla?
Om inte, är det dags kära svenskar, att ni tar er ut ur era stugor och går ut på gatorna och kräver våra rättigheter! Låt oss mötas på

Fredag 8/1 kl 08.30 på MYNTTORGET

Home

Dela detta till dina vänner och bekanta!


Angående Covid-19
”Det hela är ett stort bedrägeri och ett brott mot mänskligheten och flera av de bästa advokaterna i världen håller på med att stämma våra myndigheter bl.a. inför Internationella Brottsmålsdomstolen (människorättstribunalen) i Haag,

se https://www.medicdebate.org/node/1338
Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

3 svar

 1. De förklarade krig mot människor!!!!!!! Det pågår intensiv rån av skattemedel och ruinerande av ekonomi – de vill åstadkomma att ruinera medel och liten företagande – globala kompanier vill överta hela marknaden och obegränsad makt att mörda -experimentera, förslava – tvinga till gift vaccination – Hitler skrattar i graven….
  We Are at War – https://www.globalresearch.ca/we-are-at-war-2/5733672

  Gilla

 2. The COVID-19 RT-PCR Test: How to Mislead All Humanity. Using a “Test” To Lock Down Society
  It is time for everyone to come out of this negative trance, this collective hysteria, because famine, poverty, massive unemployment will kill, mow down many more people than SARS-CoV-2!
  https://www.globalresearch.ca/covid-19-rt-pcr-how-to-mislead-all-humanity-using-a-test-to-lock-down-society/5728483

  Gilla

%d bloggare gillar detta: