FREDRICK FEDERLEY POLISANMÄLD I PEDOFILHÄRVAN

Nu höjs insatserna.
Den tidigare Centertoppens kris fördjupas.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley är polisanmäld för efterspelet i pedofilhärvan.

Stoppa Pressarnas avslöjande att EU-parlamentarikern och andre vice ordföranden i Centerpartiet Fredrick Federley, 42, levt tillsammans med den så kallade ”Björbo-pedofilen” sedan i somras sände chockvågor genom det politiska Sverige.

Efter drygt två veckor insåg till slut toppolitikern att han inte hade något annat väl än att helt lämna politiken. Efterspelet är dock långt ifrån över, det återstår många frågor för Federley att svara på.

Politik är en förtroendebransch och det är svårt att se hur väljarna skulle kunna ha förtroende för en person väljer att leva tillsammans med en man som är dömd för 22 fall av grova våldtäkter av barn. Den 42-årige mannen våldtog två små flickor, 6 och 9 år gamla, vid upprepade tillfällen. Han filmade och livesände även våldtäkterna via nätet till en pedofilvän på västkusten.

Pedofilen, som kommer från Örebro, våldtog flickorna gång på gång och det hela nystades upp först efter att hans arbetsgivare hittade barnporr i hans dator. ”Björbo-pedofilen” dömdes till 9 års fängelse, han frigavs villkorligt i januari förra året efter att ha avtjänat 6 år – två tredjedelar av sitt straff.

I slutet av maj träffades Fredrick Federley och pedofilen i samband med att Centertoppen var i Örebro. De bägge möttes via gay-sexappen Grindr som är populär bland homosexuella män för snabba och tillfälliga sexuella kontakter.

Federleys kontakt med den dömde sexbrottslingen blev emellertid allt annat än tillfällig. Bara två veckor efter första mötet åkte pedofilen upp till sin nya vän i Dalarna.

Det dröjde sedan inte länge förrän ”Björbo-pedofilen” flyttade in på EU-parlamentarikerns vackra Dalagård från förra sekelskiftet.

LÄS MER: Fredrick Federleys egna ord om romansen med pedofilen

Efter Stoppa Pressarnas avslöjande har både Federley och hans pedofilvän sjukskrivit sig men problemen tar inte slut där för den skandaliserade politikern.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att Fredrick Federley är polisanmäld för olaga hot och övergrepp i rättssak.

Det är en privatperson i Linköping som engagerat sig i ärendet och gjort en orosanmälan till de sociala myndigheterna avseende Federleys dotter som han har tillsammans med ex-maken Johnny Federley Kroneld, 40.
– Sen har jag och även andra har blivit rädda, när vi genom flera stora medier fått läsa att Federley tydligen har uttalat sig om att genom hans kontakter via Säpo, tänker ”ta reda på vem som gjort dessa anonyma orosanmälningar”. Det gör saken än värre, säger den engagerade medborgaren till Stoppa Pressarna.

LÄS MER: Nya sexavslöjandet kring Fredrick Federleys pedofil-sambo

Den bekymrade privatpersonen är uppriktigt orolig och gjorde slag i saken.
– Jag har gjort en polisanmälan hos polisen i Linköping gentemot Federley. Han är anmäld för olaga hot och övergrepp i rättssak efter sina uttalanden om att anlita Säpo, säger anmälaren och tillägger:
– Det var en hemskt tråkig upplevelse.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: