Det kom ett mejl från Panama…

2020-01-04

Har ingen aning om hur jag hamnat på ett utskick från nån som heter Isolda M. Carles R. och kommer från Panama. Men det hon förmedlar har absolut relevans och jag kan styrka det med min bok Corona PLANdemin. Jag har kompletterat mejlet med de videon hon refererar till så det är lättare att följa.


Vänligen gör din forskning på rätt villkor så att ditt anspråk inte går förlorat i sak och form. Jag använder google translate för att skriva på engelska.

Sars-cov2 är viruset och har funnits sedan 2009 med Sars 2003. Jag förstår att det finns fyra infogningar: HIV, malaria, tuberkulos och en fjärde nanoteknologikomponent infogad av Charles Lieber *) från Harvard, som är den som reagerar eller förstärker absorptionen av 5G och 6G elektromagnetiska vågor i människokroppen.

Dessa elektromagnetiska vågstrålningar presenterar alla symtom på COVID19: förlust av lukt och smak, yrsel, kräkningar, inflammation i andnings- och matsmältningsvävnader etc., koagulering av tromboser, cytokinexplosion, immunsuppression etc. COVID19 ÄR INTE EN VIRAL sjukdom utan strålning. Vem / Kina förbjöd obduktion så att sanningen inte skulle komma fram och klassificerade dem med # 2 eller radioaktivt döda, som om de var människor som dödades i en kärnkraftsanläggning.

Kontakta Dr José Luis Sevillano (spanska som bor i södra Frankrike), mikrobiolog Bartomeu Payeras Cifre (Barcelona), Dr Ana María Olivo, advokat Luis de MIguel Ortega på Scabelum.TV-kanal, Dr María José Martínez Albarracín, Almudena Zaragoza, Dra Natalia Prego Cancelo, biostatistiker Ricardo Delgado Martín på kanalen ”vi är den femte kolumnen”, Dr Antonio Alarcos (vacciner), Dr Sucharit Bhakdi, Dr Luis Miguel Benito de Benito.

Coronavirus har vi alla människor och fåglar i kroppen och kodar i vårt mänskliga genom som retrovirus. PCR pratar med DR i biologi, Thomas Cowan i videon ”Så här testar PCR fusk” med 8 minuter.

Dr Reiner Fuellmich, jag ber er uppmärksamma vaccinationen, för genom att vaccinera och sätta denna nanoteknik tillsammans med okända ämnen kommer den värsta och sanna pandemin att sprängas, vi kommer att förlora våra konstitutionella friheter och kanske miljoner kommer att förlora sina liv. Detta är mycket allvarligt och måste demonteras.

A world at risk: Annual report on global preparedness for health emergenciesVänligen hitta det 4-sidiga dokumentet ”En värld i riskzonen. Årsrapport om global beredskap för hälsokriser. Global Beredness Monitoring Board GPMB Jag lyfter fram sida 4, ”Framstegsindikator (er) från september 2020” och se de som är involverade i denna pandemiövning: FN, WHO, Världsbankgruppen och IHR. På denna sida 4 står det i det andra högra stycket: ”Förenta nationerna (inklusive WHO) genomför minst två systemomfattande tränings- och simuleringsövningar, inklusive en för att täcka den avsiktliga återupplivningen av en dödlig andningspatogen.”

En annan webbplats som heter Lade-X är också tillägnad pandemiska övningar och har en sektion med foton av sina ”spelare”: personal från medicinska institutioner, CIA, kongressledamöter etc.

De spelar för att döda oss. Berätta för mig om det finns advokater som representerar Panama Centralamerika, eftersom detta land drabbas hårt av okunnigheten att regeringen missbrukar.

Med vänlig hälsning,
Isolda M. Carles R.

sekundär e-post gabrielaseafight@gmail.com


Utdrag ur boken Corona PLANdemin:

*) Jag kom inte exakt på vad det var, ända tills jag läste den här rapporten från det amerikanska Justitieministeriet (DOJ) från den 28 januari som meddelade att Dr. Charles Liber, chefen för Harvard Chemistry and Biology Department hade arresterats efter att ha gett bedrägliga uppgifter till FBI. År 2011 blev Liber en strategisk vetenskapsman vid Wuhan University of Technolgy i Kina. Han erhöll 1,5 miljoner dollar för att sätta upp ett forskningslaboratorium i Wuhan, samt en lön på 150 000 dollars samt ett månatligt arvode på 50 000 dollars för att locka till sig, rekrytera och bearbeta högkvalificerade forskarförmågor för Kinas vetenskapliga utveckling, ekonomiskt välstånd och nationell säkerhet. Förf.anm.

Dr. Lieber hade dolt allt det ovannämnda och när FBI konfronterade honom, nekade han till allt. Så den 28 januari blev han arresterad och ställd inför rätta.

Det som slog mig när jag undersökte det här fallet var Liber Research Group som fokuserar sig på att forska och utveckla nanoskaligt material, nanoelektronik och hjärnforskning.

Vi fokuserar oss på ett originellt angreppsätt för att integrera elektroniker inne i hjärnan och andra områden inom nervsystemet, uppger företaget. Därigenom försöker vi påverka de kognitiva (känslomäsmässiga) funktionerna och människornas beteenden…

vilka innefattar alla processer involverade i inlärning och hantering av information. Tänk till exempel intelligens, minne, fokus, koncentration, snabbtänkande, planeringsförmåga, socialt kognitivt beteende, språkfärdighet, problemlösning, och allt är påverkat genom att man injicerar nanopartiklar i våra hjärnor. Hmmm.

Varför ska man införa dessa i våra hjärnor, hmmm…
Varför får det mig att tänka på 5G och masskontroll. Förf.anm.Kategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: