Skräckens boning – våra ålderdomshem!

Stora språkproblem i äldreomsorgen – Kommunalarbetaren
 
2021-01-03
 
 
Saxat ur flödet här på Fejjan!
 
Detta är resultatet av ”regeringens” taktik att dölja hur fruktansvärt illa deras migrationspolitik fungerar! Att någon eller några timmars arbete per månad gör att en väldigt massa migranter faller ur arbetslöshetsstatistiken och räknas som att ha ett arbete som dessutom betalas av oss skattebetalare!!! Utan några som helst språk-eller andra vidimerade kunskaper!!!
 
I detta fallet är det våra gamla som tvingas ta smällen!! När man sedan läst om just den typen av migranter som dömts för att ha burit ut handikappade åldringar i 90-årsåldern ut i skogen och våldtagit dem väcks ju en fruktansvärd misstanke om brutala övergrepp på värnlösa åldringar som kan vara våra mor- eller farmödrar!!! Dörrar låsta inifrån och paniska skrik på hjälp från de drabbade!!!
 
Det här behöver berättas många gånger om tills de som är satta att styra samhället får sina rättmätiga domar! Detta är en mycket grym berättelse från en anhörig till en vårdtagare på ett äldreboende..
 

”Igår kl. 02:28”

Jag tänkte ta upp en sak gällande åldringsvården! Det är ju den som får stryka på foten! Det är inte så viktigt med de äldre, de ska ju ändå dö! De hör ju heller inte så bra, och när de kommit så långt, har de ju i regel heller inte alla hästar hemma! Förlåt min cynism, men den är tyvärr befogad, så e’re!
 
Det är väl såhär man resonerar, när man planerar för vår äldreomsorg? Så måste det ju vara, annars skulle inte detta vara vår verklighet! Nu till berättelsen, och jag vill på förhand säga, att jag inte vill att nån ska må dåligt!
 

Min mor låg på ett s.k. ’Finare boende’!

 
Jag besökte henne 3 dgr/v under 5 års tid! En av besöksdagarna, märkte jag att de gamla var oroliga, de skrek och man märkte att det inte var som vanligt! Jag gick ut till exp. på vån. 2……det fanns ingen där! Gick upp igen, försökte få tag i nån av personalen! Äntligen kom en kvinna, jag frågade var min mor var, hon pekade på min mors rum! Jag hörde min mors hjärtskärande skrik, dörren till hennes rum var låst! Jag tog i dörren för att jag ville in och se vad som hänt eftersom hon grät så högljutt, precis som hon var skadad!
 
Personalen tog bryskt tag i min arm, jag fick inte gå in, jag ryggade tillbaka, då kom något fullkomligt obegripbart, ur personalens mun! Hon kom från Nigeria, fick jag sedan veta! Nu kom ytterligare en kvinnlig pers. springande, när hon hörde oväsendet! Hon var från Thailand! Ingen av dem kunde svenska!
 
Plötsligt hörde jag samma skrik från två rum till! Det var endast kvinnor, som bodde här! Jag reagerade på att även dessa rum där skriken kom från, var låsta inifrån. Det väckte min misstanke att allt inte var som det borde! Just när jag försökte få upp den låsta dörren, öppnades den, och ut kom en mörkhårig ung man 20-22årsåldern gissade jag! Min mor skrek så hon skakade! Det gick inte att tala med henne, hon var skräckslagen! Jag sprang ut, mötte då fyra unga män till, samma ålder, två av dem var afrikaner, de övriga tre var afghaner, som skulle arbetstränas fick jag senare veta!
 
Dessa unga invandrarkillar skulle varje kväll ta hand om kvinnornas underlivshygien! Tänk er själva! Detta måste ju betraktas som rena övergreppen, när dessa unga killar, samtliga lika mörka, rusar in, och sliter av dem täcket! Detta måste vara ett övergrepp på högsta nivå! Ska sånt här få hända i Sverige! Jag glömmer aldrig skriken från de sköra gamla! Min mor kunde jag inte nå efter den händelsen, vet inte om hon inte kände igen mig, fick aldrig veta! När jag sedan gick till henne, vände hon bort sitt ansikte! Det gjorde såå ont inom mig!
 
Jag gick ner till min bil, låste bildörren, och bara grät! Hur jag kom hem vet jag knappt! Dagen efter var jag ff så upprörd över det jag blev vittne till, tog kontakt med bl.a Stadsdelsnämnden i olika kommuner, och gick vidare! Dessa fem unga killar, som naturligtvis inte heller kunde ett ord svenska, de var nya och just fått asyl, de skulle arbetsträna inom äldrevården under tolv veckor! För att lära svenska språket sa man, men då tänkte man inte på att dessa sköra äldre inte talar så mycket, men framförallt tror jag att dessa blev ännu mer tysta efter detta fruktansvärda de tvingades genomlida! Det är första ggn som jag kan återge min skräckupplevelse!
 
Min mor avled 98 år gammal, ca: tio dgr senare!
 
Jag får svimningskänslor när jag nångång måste passera detta
”SKRÄCKENS BONING” —-”

Stora språkproblem i äldreomsorgen

Personalbristen i äldreomsorgen gör att arbetsgivare ser mellan fingrarna och anställer personer som inte kan tillräckligt bra svenska, visar KA:s granskning.
– Det finns inga som helst begränsningar på hur lite svenska man kan kunna, säger Elisabeth Antfolk, förtroendevald för Kommunal.Kategorier:Hälsa, Svensk politik

3 svar

 1. Min mamma kunde tack och lov berättade vad som hände på hemmet, det jag såg och regerade mot gjorde att JAG blev till en arbetsmiljörisk för både svensk och utländsk personal. Även i Ystad låter man främmat folk in. ” De ska lära sig språket här” sa min mamma. Att våra landsmän bara kan göra såhär mot sitt eget folk.

  Gilla

 2. Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  – Det finns inga som helst begränsningar på hur lite svenska man kan kunna, säger Elisabeth Antfolk, förtroendevald för Kommunal.
  Jag kan säga att mitt förtroende har hon verkligen inte och tror jag inte någon annans som har sina äldre inlåsta i ett så här vidrigt system!!!

  Gilla

 3. Detta kan inte ses som någonting annat än kvalificerad tortyr av de äldre!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: