Rapparen Yasin Byn har häktats, misstänkt för stämpling till människorov

Verkligheten bakom Spotifymiljonerna: Gäng, mördade kamrater
Ysin Byn

2021-01-03

Tänk att när jag läste att det var frågan om en av Sveriges mest kända artister så trodde jag att det var Lasse Berghagen eller Björn Skifs som var dom misstänkta.

Men det visade sig att det återigen var frågan om en solbränd varelse från betydligt sydligare trakter som kallar sig för artist.

Om denna varelse, som det står i texten här under, skulle vara en av Sveriges mest kända artister, så är jag om det stämmer, ännu mer övertygad om att detta landet är förlorat för all framtid. Den kulturella nivån på ett land där dess befolkning lyssnar på en ”artist” som utövar en ”sångart” som mest kan liknas vid gutturala läten som en apa med stämbandsinfektion ger ifrån sig kan bara klassas som en katastrof.

Skulle den kända ”artisten” inte sitta inlåst och vila upp sig på ett svenskt ”fängelse” så tycker jag att han skall bli den nästa som leder Allsång på Skansen som då givetvis blir fullsatt av beundrande svenskar som inte fattar bättre. Allsången på Skansen bör med denna populära ”artist” inledas med att han på sitt hemlands språk sjunger den svenska nationalsången i rappform samtidigt som publiken i sann BLM anda knäböjer med ena näven i luften som ännu ett led i självförnedring och utplåning av sig själva.

När allsången sedan är slut så bör den avslutas med att publiken sjunger ”We shall overcome some day” eftersom denna sång numera passar bäst in på det förtryckta och diskriminerade svenska folket vars land och seder snart är ett minne blott.

Om dåvarande folkpartisten Birgit Friggebo fortfarande är i livet vilket jag tror så kan hon ju leda denna avslutning varje gång för hon visade ju på 90-talet under ett möte i ett mångkulturellt getto att hon kan den sången.

Sandor Herold, Malmö


 
Yasin har sedan tidigare dokumenterade kopplingar till det kriminella nätverket Shottaz som av polis pekats ut som ett av de mest våldsamma i Stockholm.
Rapparen är tidigare dömd till fängelse i drygt två år för grovt vapenbrott. Han har också suttit häktad i tre månader misstänkt för mord, men släpptes 20 mars 2020 och därefter lades utredningen ned.
 
Yasin Abdullahi, 21, även kallad Yasin Byn och kan rappare har häktats tillsammans med två andra invandrare misstänkta för mord på sin vän Vincent Tchakoute Mbinkeu.
 
Rapparen Yasin Byn, 21, från Rinkeby i nordvästra Stockholm släpptes den 3 november 2019 villkorligt från fängelset där han avtjänade en straff på två år och tre månader för grovt vapenbrott. Mindre än två månader efter frigivningen greps han på nytt. Nu sitter han häktad som misstänkt för att ha mördat en tidigare vän, Vincent. Vincent är samma person som 2018 begick grovt vapenbrott samtidigt som Yasin Byn ”.
…………..
 
Ingen dålig repertoar han har, Sveriges populäraste artist!
 
Självklart borde han lämnas tillbaka till det land han kom ifrån, så att hans egna folk får njuta av hans “sång”.Kategorier:Media, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: