De bästa advokaterna i världen håller på med att stämma våra myndigheter bl.a. inför Internationella Brottsmålsdomstolen i Haag

Ukraina anklagar Ryssland för att "stödja terrorism" i Haag-domstolen | Utrikes | svenska.yle.fi
Front looking across moat. International Criminal Court (ICC) Den Stock Photo - Alamy

2021-01-01
Ulf Bittner

Att försöka sälja ett i princip otestat experimentellt DNA läkemedel (det är inte ett vaccin i klassisk mening) är enligt mig och 10 000 tals andra läkare, många virusprofessorer genetikexperter och nobelpristagare som t.ex Luc Montagnier rena vansinnet. Det är att spela rysk roulette med mänsklighetens hälsa.

https://www.medicdebate.org/node/1338

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Djurförsök på andra försök att skapa ett Coronavirusvaccin har medfört att en stor del av djuren dött vid senare exponering för viruset pga en mekanism som kallas Antibody Dependent Enhancement(ADE), se https://www.medicdebate.org/node/1345

Detta innebär att den förstärkta reaktionen mot viruset kommer att bidra till en starkare s.k. cytokinstorm, som kan vara dödlig. Influensavaccinering saknar dessutom skyddande effekt mot att dö i influensa, samtidigt som det ökar risken att dö i Covid 19 med 40 %, se https://www.medicdebate.org/node/1131.

Ändå så rekommenderar våra myndigheter vaccination mot influensa för personer i riskgrupper.

Dessutom har Lockdown och social distansering ingen effekt på reduktion av dödlighet i Covid 19. Alla dessa åtgärder som håller på att förstöra vår ekonomi saknar vetenskaplig grund, se https://www.medicdebate.org/node/1318.

Vidare så är dödsfallen som officiellt anges i media minst tio gånger högre än i verkligheten, då de flesta av dessa dog med Corona inte av Corona.

Om man utgår från de falska officiella dödstalen, så skulle varje förlängning av en 80-årig sjukhemspatients liv kosta 45 miljoner USD enligt en Israelisk vetenskaplig studie, se https://www.medicdebate.org/node/1276.

Att samtidigt avliva samma patientkategori genom att ge dem morfin och Midazoloam, (två mediciner som dämpar andningscentrum) istället för medicinsk behandling och syrgas när de blir sjuka och får andningsproblem är inte speciellt varken logiskt eller etiskt. Se https://www.medicdebate.org/node/1351

Coronatesterna är dessutom opålitliga och är medvetet designade för att ge upphov till ett stort antal falskt positiva resultat se https://www.medicdebate.org/node/1183.

Detta bedrägeri har skickats Internationella Brottsmålsdomstolen (Människorättstribunalen) i Haag

Det hela är ett stort bedrägeri och ett brott mot mänskligheten och flera av de bästa advokaterna i världen håller på med att stämma våra myndigheter bl.a. inför Internationella Brottsmålsdomstolen i Haag, se

Inledande anmärkningar:
Detta dokument sammanfattar alla påstådda fakta såväl som huvudaxlarna
av straffrättsligt åtal.
Detta dokument påstår sig inte vara uttömmande och kommer regelbundet att uppdateras.

Inlagan kan här läsas översatt till svenskaKategorier:Hälsa, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

3 svar

 1. Ja! Äntligen

  Gilla

 2. World Doctors Alliance & World Freedom Alliance inte ett litet forum på internet med en liten grupp konspirationsteoretiker som opponerar sig mot denna pandemin och dess förödelser.

  Utan består av flera hundra tusentals överläkare, läkare, immunologer, biologer, neurologer, presidenter för olika allianser inom medicin, nobelpristagare sjuksköterskor, professorer, virologer, forskare, molekylärbiologer, advokater, bankirer, , jurister, författare, skådespelare och fler som strakt satt sig emot denna pandemin.

  Detta är ingen lek längre folk. Detta händer på riktigt och kräver att alla som vill och kan, supportar och gör sina röster hörda.

  World Doctors Alliance & World Freedom Alliance kämpar för DIN/ERA hälsa, friheter och rättigheter. Medans deras motparter kämpar för raka motsatsen.

  Så väl sida, och kämpa med dom, eller håller er ur vägen för dom som kämpar för er. Agera inte bromskloss!

  Gillad av 1 person

 3. Låt Globalisterna och dess anhängare börja med Bill Gate Annie Lööf + vår Statsminister, Biden ta Vaccinet.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: