4 svar

 1. Nej, det här börjar likna en fälla. Man kopplar på för mycket till vaccinkritiken, i förberedelse inför en offentlig massaker på all vaccinkritik. Visst, vacciner används för att sterilisera, döda och kontrollera (nanobots) — men virus är grundligt dokumenterade. De består av RNA i ett proteinhölje. RNA finns, proteiner finns. Gott om elektronmikroskopiska bilder av virus existerar, bilder där virus tränger fram ur en cell. Om vaccinkritiker börjar hävda att virus inte finns, kommer vaccinförespråkarna att alltför lätt kunna avrätta kritiken offentligt med överväldigande bevisföring.
  https://privatspaning.home.blog/2020/08/20/om-virus/

  Gilla

  • Det är inte frågan om ”vaccinkritik” att virus inte finns utan detta är fakta från Dr Andrew Kaufman. Läs på!

   Gilla

  • Tack för ditt länktips, men videon är borta. Man kan dock konstatera tre saker ur texten:

   1. Dr Andrew Kaufman säger själv: ”När jag såg rhinovirus som förorsakar det vi normalt kalla förkylning, hade de ingen som hade fått förkylningen på naturliga vägar, och då försökte de sprida det till människorna. Vad de gjorde var att de tog några laboratorietillverkade rhino-virus, och ingen vet exakt vad de innehöll och de beskrev dem inte heller på något papper, men de förde in det i några människors näsor och sprutade in det där. Dessa människor blev sjuka, men det kunde ha förekommit en förgiftning där som förorsakade sjukdomen. Det är svårt att avgöra utan att man vet.”

   Dvs. din källa säger själv att virus finns! Han påtalar bara att rollen hos virus eller exosomer är oklar i sjukdomars uppkomst.

   2. Virus (som nu existerar) för in RNA i kroppens celler, vilket även Modernas RNA-vaccin gör. Den som hävdar att virus inte kan orsaka problem, får svårt att argumentera för att RNA-vaccin kan göra det. Problem kring virus och vaccin hänger ihop.

   3. Kaufman säger att man inte har extraherat virus ur sjuka personer, men det är en annan sak än att säga att virus ”inte existerar”. Han nämner samtidigt att man har extraherat virus i andra sammanhang (bakteriofager).

   Ni är en av mina favoritsajter (dock icke utan kritik), med en betydelsefull roll i en kritisk tid. Det är viktigt att ni håller tungan rätt i mun, så ni inte saboterar trovärdighet och ger etablissemanget onödigt bränsle.

   PS: I din artikel skriver du upprepat ordet ”virus” i obestämd form, pluralis som ”virusar”, men det skall vara ”virus” även i pluralis.
   PS2: 5G kan skada cellerna, varpå restmaterial förs ut i exosomer, vilka i det närmaste är identiska med virus. Sedan har du bilden av en smitta, när det egentligen var 5G. Det motsäger fortfarande inte existensen av virus i sig.
   PS3: PCR-testet för COVID-19 testar för kromosom 8 [!], vilkens kod relaterar till intelligens och cancer. Får 5G delar av just kromosom 8 att stötas ut i exosomer? Yikes! Är 5G inställt för att specifikt rensa ut gener för intelligens? Vi är fortfarande bara i början av att förstå vad som pågår.

   Gilla

%d bloggare gillar detta: