Spelförändrande bombnedslag presenteras inför Kongressen den 6 januari

Image: Situation Update, Dec. 31st – Game-changing bombshells to be unveiled before Congress on January 6

Thursday, December 31, 2020 by: 

https://www.naturalnews.com/2020-12-31-situation-update-dec-31st-game-changing-bombshells-january-6.html

I dagens Situationsuppdatering för den 31 december avslöjar vi Trumps plan att släppa loss en bomb med bevis inför Kongressen den 6 januari, precis innan Kongressen röstar angående vilken kandidatlista av val som ska accepteras. Hela podcasten finns inbäddad nedanför.

På grund av nyårsafton är den här uppdateringen kortare än de flesta (bara 21 minuter), men den innehåller mycket detaljer om vad som händer:

 • Dominion-maskiner HACKADES I REALTID framgick det under Georgias senatsutfrågningar angående oegentligheter i valet, vilket bevisade att alla val som styrdes av Dominion var bedrägliga och ocertifierbara. (Detta bevisar också att Dominion VD ljög under sitt eget vittnesmål nyligen.)
 • Alla de tjänstemän (guvernörer, statssekreterare osv.) som certifierade val baserat på Dominion-maskiner är nu delaktiga i ett massivt kriminellt bedrägeri och kan arresteras och åtalas för uppror och bedrägeri.
  Georgia State Senates Judiciary Subcommittee godkänner enhälligt ett förslag till granskning av Fulton County frånvaro-valsedlar, baserat på Dominion-bedrägeridemonstration som ägde rum.
 • Bobby Piton efterlyser arrestering av Stacey Abrams för sin roll i massivt, samordnat valbedrägeri i Georgia.

 • Trump-rådgivare Jason Miller avslöjar att Trump planerar att släppa loss ”specifika bevis” till Kongressen den 6 januari och förklarar att detta bevis aldrig har lagts fram för någon domstol och är inte allmänt känt. (Se nedan för fler tankar om vad detta kan vara.)

 • Senator Josh Hawley meddelar att han kommer att invända mot elektorer från bedrägliga swing-stater. Två andra senatorer (Tuberville och Duncan) går med, vilket gör dem till tre. (Vi vet nu att nästan 100 GOP-lagstiftare (demokrater) förväntas invända mot Representanthuset + Senaten.)
 • VP Pence avbryter sin resa till Israel. Planerar Pence att vidta avgörande åtgärder för att rädda republiken? Vi tvivlar på det, men möjligheten kvarstår.
  Trump tweetar att valbedrägeriet ”inte kan fortgå”. Han drar sin linje i sanden.
 • Trumps advokat Jenna Ellis lägger fram rättsliga ramar som gör det möjligt för Trump att rättfärdiga Insurrection Act eller militär myndighet, och förklarar att domstolarna har visat, ”försummelse av plikt och trohet mot USA:s konstitution genom att vägra att ta upp ärenden” och att president Trump har systematiskt nekats rättvisa ”processkydd” enligt den amerikanska konstitutionen.
 • Det är nu uppenbart att Trumps juridiska strategi har alltid varit att förlora i domstolarna för att samla berättigande för att förklara att hela rättsväsendet har misslyckats och är hopplöst korrupt, vilket utgör en öppning för att starta militära domstolar och i slutändan arrestera de korrupta domarna, inklusive Roberts på SCOTUS.
 • Lara Trump förklarar hur Trump vinner den 6 januari, men hon säger att Representanthuset röstar genom delegation (en stat = en röst), samtidigt som det är tydligt att Pelosi kommer att försöka framtvinga en omröstning i kammaren av medlemmar (som Dems skulle vinna). Konstitutionen är oklar om exakt hur en sådan omröstning utfaller, men det 12th Amendment innehåller ett språk om villkorade val som indikerar på att omröstningen ska ske genom delegation, vilket är vad rep Mo Brooks planerar att framdriva.

Utöver allt detta förlängde Trump i all tysthet Executive Order 13818 för ett år. Vad jag misslyckades med att tillfullo förklara i podcasten, på grund av tidsbegränsningar, är att denna verkställande order tillåter regeringen att väcka allvarliga åtal och straff mot individer som är engagerade i brott mot de mänskliga rättigheterna, vilket inkluderar pedofili.

Från och med idag, med en tweet från advokat Lin Wood, vet vi nu att Jeffrey Epstein lever. Epstein har all kunskap om pedofiler i den amerikanska senaten och i positioner som guvernörsuppdrag (liksom SCOTUS, som involverar Roberts). Om Epstein lever betyder det att Trump skyddade honom från att dödas, och det betyder också att Trump har Epsteins samarbete för att vittna mot djupa statliga pedofiler.

Vad händer om Trump den 6 januari talar till Kongressen och avslöjar att Epstein lever och kommer att vittna mot alla senatorer och husmedlemmar som är pedofiler, och att Trump kommer att föra hela kraften av Executive Order 13818 mot dem som var medskyldiga i pedofili eller människohandel med barn? Det skulle vara en spelväxlare. Vi kan teoretiskt sett se att mer än 100 medlemmar av kongressen avgår om den informationen avslöjas.

Vi vet inte om det här är den verkliga planen, men det är en möjlighet. Varför förlängde Trump EO 13818 för ett helt år om Trump planerade att lämna Vita huset den 20 januari? Det är uppenbart att han inte planerar att lämna. Han planerar faktiskt att åtala förrädarna.

Trump kan också avslöja bevis som visar att Joe Biden är en korrupt brottsling som har tagit många mutor från Kina och Ukraina. Han kunde rulla ut de finansiella uppgifterna framför Kongressen, förklara att Biden kommer att arresteras dagen därpå och påminna kongressmedlemmarna om att om de är delaktiga i det kriminella bedrägeriet och upproret mot Amerika, kommer de också att bli arresterade.

Vi vet inte exakt vad som kommer att hända den 6 januari, men det är något stort.

Lyssna på hela podcasten här:

Brighteon.com/d072f4ab-5835-48e3-8590-07044413974fKategorier:Världspolitik

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: