President Trumps Executive Order Regarding Foreign Intervention In US Election kan leda till farliga konsekvenser för Biden-familjen och andra

December 9, 2020
https://humansarefree.com/2020/12/president-trumps-executive-order-regarding-foreign-intervention-in-us-elections-could-result-in-perilous-consequences-for-biden-family-and-others.html

President Trump’s Executive Order Regarding Foreign Intervention In Us Elections Could Result In Perilous Consequences For Biden Family And Others

Som vi rapporterade tidigare utfärdade president Trump Executive Order Regarding Foreign Intervention In US Election, en verkställande order i september 2018 om utländsk intervention i våra val.

Denna order kommer snart att vara i rampljuset när fler bevis kommer ut om utländska aktörer (som Kina) som infiltrerar USA genom smutsiga politiker och särskilt Bidens.

President Trump utfärdade den 12 september 2018 en Executive Order (EO) som täckte utländsk inblandning i USA:s valprocess. Breitbart rapporterade om EO när det kom ut:

”President Donald Trump undertecknade på onsdagen en verkställande order som syftar till att förhindra och bestraffa utländsk inblandning i amerikanska val. Den verkställande ordern, som skulle införa sanktioner mot individer, enheter eller länder, tillkännagavs av den nationella säkerhetsrådgivaren John Bolton under ett konferenssamtal i Vita huset. ”

Ordern börjar med att beskriva utlänningarnas handlingar i våra val som är inblandade i att undergräva allmänhetens förtroende för valet, inklusive tillgång till valinfrastrukturen eller spridning av propaganda:

Trump Eo On Elections 3

Jag, Donald J. Trump, USA:s president, finner att personer som befinner sig helt eller i huvudsak utanför USA kan störa eller underminera allmänhetens förtroende för USA:s val, inklusive genom obehörig tillgång till val och kampanj, infrastruktur eller omslagsfördelning av propaganda och desinformation, utgör ett ovanligt och extraordinärt hot mot USA:s nationella säkerhets- och utrikespolitik. Genom att det inte har funnits några bevis för att en makt i makten förändrar resultatet eller rösttabellen i något amerikanskt val har utländska makter historiskt försökt utnyttja Amerikas fria och öppna politiska system. Under de senaste åren har spridningen av digitala enheter och internetbaserad kommunikation fått betydande sårbarheter och förstorat omfattningen och intensiteten av hotet om utländsk inblandning, vilket illustreras i underrättelsetjänstens bedömning 2017. Jag förklarar härmed en nationell nödsituation för att hantera det tunna hotet.

Därefter fortsätter ordern att DNI (för närvarande John Ratcliffe) ska skapa en rapport som ska skickas 45 dagar efter valet (vilket är den 18 december) för att vända sig till alla amerikaner som arbetar med utländska enheter, eller utländska enheter som stökar till i våra val:

Trump Eo On Elections 4

Avsnitt 1. (a) Senast 45 dagar efter avslutningen av ett val i USA ska direktören för National Intelligence, i samråd med cheferna för alla andra lämpliga verkställande avdelningar och organ, göra en bedömning av all informationsindikation om att utländska regering, eller någon person som agerar som agent för eller för en utländsk regerings räkning, har agerat med avsikt eller syfte att ingripa i det valet. Bedömningen ska i största möjliga utsträckning identifiera vilken typ av utländsk inblandning och vilka metoder som används för att utföra den, de berörda personerna och den utländska regeringen eller regeringarna som godkände, riktade, sponsrade eller stödde den. Direktören för nationell underrättelsetjänsten ska överlämna denna bedömning och lämplig kompletterande information till presidenten, statssekreteraren, sekreteraren för skatteverket, försvarssekreteraren, justitieministern och sekreteraren för inrikes säkerhet.

Trump Eo On Elections 2

Avsnitt 2. (a) All egendom och intressen i egendom som finns i USA, som hädanefter kommer inom USA, eller som är eller hädanefter kommer i besittning eller kontroll av någon amerikansk person av följande personer är blockerade och får inte överföras, betalas, exporteras, dras tillbaka eller på annat sätt behandlas: någon utländsk person som bestäms av skatteverkets sekreterare, i samråd med statssekreteraren, riksadvokaten och sekreteraren för hemlands säkerhet.

(I) att ha direkt eller indirekt engagerat sig i, sponsrat, upphävt eller på annat sätt varit delaktig i utländsk inblandning i ett amerikanskt val;

(ii) att ha materiellt hjälpt, sponsrat eller tillhandahållit ekonomiskt, materiellt eller tekniskt stöd för, eller varor eller tjänster till eller till stöd för någon aktivitet som beskrivs i avsnitt (a) i avsnittet eller någon person vars egendom och egendomens intressen blockerats enligt denna order; eller

Under de senaste dagarna och veckorna har vi hört talas om många tillfällen där utlänningar var eller kan ha blivit inblandade i USA:s angelägenheter och kanske till och med i våra val:

Vi har haft många artiklar om Dominion, ett kanadensiskt företag, med verksamhet utomlands och de maskiner de producerade för amerikanska val.

Igår noterade vi till och med att en del av hårdvaran som säljs med Dominion-systemet, en anslutningsenhet, möjliggör fjärråtkomst till maskinerna och är relaterad till ett franskt företag som ägs av ett kinesiskt företag:

Guvernör Brian Kemp på video framför kommunistflaggan som ber kinesiska företag att investera i Georgia

Vi rapporterade om en kinesisk visselblåsare som hävdar att Kina tillverkade bedrägliga valsedlar som skickades till USA för detta val:

Ballots China Printing Us

Kinesiska royaltykrav på 5 miljoner förfalskade valsedlar trycktes i Kina – Delar telefonsamtal och bilder

Under det senaste dygnet har vi hört talas om ett förhållande mellan demokraten Eric Swalwell och kineserna:

På frågan om Dem Rep. Swalwell hade ett intimt förhållande med kinesisk kommunistisk spion och honungspott sa hans kontor ”Ingen kommentar – det är klassificerat”

Vi hörde en kinesisk invånare skryta om att Kina hade människor på högre poster i USA:

TITTA: Video borttagen från kinesiska sociala medier om en professor som säger ”Kina har människor i toppen av Amerikas inre kärnkrets av makt och inflytande”

Och nu idag släppte den amerikanska senaten handlingar relaterade till Hunter Biden och Biden-familjens intressekonflikter med Kina och Bidens kriminella, ekonomiska, kontraintelligens och utpressningsproblem med Ukraina och Kina:

HUNTER BIDEN.💻

The Senate report on Hunter Biden just dropped.

The damning report doesn’t just ”raise conflicts of interest concerns, they raise CRIMINAL, FINANCIAL, COUNTERINTELLIGENCE and EXTORTION concerns.”

Alarming stuff about the Bidens’ ties to Ukraine & China.🔻 pic.twitter.com/hXjsbRFUkG

— Kyle Becker (@kylenabecker) December 8, 2020

HUNTER BIDEN.💻

Senatens rapport om Hunter Biden släpptes precis.

Den fördömande rapporten inte bara ”väcker intressekonflikter, de väcker oro för KRIMINELL, FINANSIELL, MOT-UNDERRÄTTELSETJÄNST och UTPRESSNING.”

Alarmerande saker om Bidens kopplingar till Ukraina och Kina. 🔻 pic.twitter.com/hXjsbRFUkG

– Kyle Becker (@kylenabecker) 8 december 2020

Ytterligare en stor bomb: Val inträffade under ‘Nationell nödsituation’ som utgjorde en valdagsfälla för ”Obehörig tillgång till val och kampanjinfrastruktur”

Vissa människor tror att president Trump kan ha haft en uppfattning om att någon eller någon enhet skulle störa vårt val. Hans verkställande ordning kan få farliga konsekvenser för många, inklusive familjen Biden.

Ukrainas presskonferens knyter uttryckligen Hunter & Joe Biden till korruption

WEDNESDAY, DEC 30, 2020 

 

En video från en presskonferens i Ukraina blir viral. Det är uppföljningen av en videopresskonferens som Ukraina släppte för mer än ett år sedan, där ledamöter i Ukrainas parlament krävde att president Zelensky och president Trump undersökte miljarder dollar i korruption i Ukraina som är knutna till USA. Videon är tänkt att ge dokumentär- och ögonvittensinformation om korruptionen – och familjen Biden framträder tydligt i berättelsen.

Videon är lång – över en timme – och inte allt involverar familjen Biden. Det här inlägget citerar de delar av presskonferensen som behandlar familjen Bidens korruption. Kärnan i det är att medan demokrater är besatta av Trumps påstådda brottslighet, trots frånvaron av bevis, är deras valda standardbärare utomordentligt korrupt.

Jag skulle faktiskt vilja hävda att Biden är en av de mest korrupta politikerna någonsin i Amerika. Tidigare har korrupta politiker begränsat sig till att spela smutsigt på sin egen bakgård och tjänat pengar på affärer tillsammans med medamerikaner.

Jag tror att Biden är den första personen som någonsin tjänat i regeringens högsta positioner – senaten och vice ordförandeskapet – som sålde ut sitt land till de högsta utländska anbudsgivarna. Det är en förolämpning mot allt Amerika har stått för sedan starten att massiva valbedrägerier kan tillåta denna person att sätta sin fot i Oval Office.

Med det introt, här är videon följt av citat från videon om Joe och Hunter Biden. Jag rekommenderar Nabu Leaks för mer information, förstorade bilder av relevanta dokument med namnet på Bidens, ljud av telefonsamtal mellan Biden och tidigare president Poroshenko efter att Trump vann valet och presskonferensens fullständiga utskrift.

Från introduktionen:

Vid en av de första presskonferenserna för ungefär ett år sedan visade vi banktransaktioner för hundratusentals dollar till familjen till den tidigare amerikanska vice presidenten Joe Biden, nämligen till hans son Robert Hunter Biden. Den senare var medlem i styrelsen för det ökända gasproduktionsföretaget Burisma.

Burisma tillhör den flyktiga ministern från Janukovitj-eran Mykola Zlochevsky.

Införandet av Biden i Burisma-ledarskapet och betalning för hans tjänster är inget annat än ett politiskt skydd som skyddade Zlochevsky från den ukrainska lagen, nämligen från strafflagen.

Två utländska vittnen vars identitet skyddas – Vittne 1 och Vittne 2 – kom fram för att vittna om fakta i fallet. Konstantyn Kulyk, chef för åklagargruppen för åklagarmyndigheten i Ukraina, förklarade vad vittnen erbjöd:

Ett citat från ett uttalande från ett vittne:

”Alla de beskrivna finansiella transaktionerna var fiktiva. Och mycket pengar betalades i Ukraina så att de statliga myndigheterna stängde ögonen för det. ”

[klipp]

Under perioden november 2014 till oktober 2015 märkte vittnena konstiga återkommande betalningar som, i ledning av Oleh Nelin (Zlochevskys assistent i Verkhovna Rada i Ukraina), skickades från kontot hos BURISMA HOLDINGS LTD, som öppnades för personliga behov av Mykola Zlochevsky, i lettiska PrivatBank AS till det amerikanska företaget ROSEMONT SENECA BONAI LLC.

Vittnena uppmärksammade dessa betalningar eftersom ungefär 20 gånger samma ojämna belopp var återkommande – 83 333,33 dollar som betalning för konsulttjänster.

Under perioden november 2014 till oktober 2015 överfördes de pengar som stulits från ukrainare, belägna på grund av BURISMA HOLDINGS LTD hos lettiska PrivatBank AS, till ROSEMONT SENECA BONAI LLCs konto i den amerikanska banken MORGAN STANLEY i totala betalningar till 3,4 miljoner dollar för konsulttjänster.

[klipp]

Detta är en betalning för det politiskt ”skydd” som Biden tillhandahöll till Zlochevsky.

Videon erbjuder en grafisk bild som visar flöden av pengar och förmåner:

Andrii Derkach tog upp berättelsen. Han fokuserade på Joe Bidens samtal med fd president Poroshenko när Viktor Shokin, en åklagare, började undersöka Zlochevskys mygel. Som vi alla vet skröt Biden öppet för att erhålla pengar från USA såvida inte Porosjenko sparkade Shokin.

Presskonferensen inkluderade ljud från ett samtal mellan Biden och Poroshenko den 16 november 2016. Biden körde och det handlade om inflytande och pengar – och förde utrikespolitik bakom Trumps rygg. Männen pratade igen i februari 2017, då Biden överöste Porosjenko med fula komplimanger.

Ukrainas regering skjuter Joe Biden. Ukrainarna vet att Biden hjälpte till att stärka en korrupt regering i deras land och att han med stor förtjänst gjorde det. Inte konstigt att den här videon har blivit viral.Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: