ETT VÄRDIGT MÅNGKULTURELLT SLUT PÅ 2020 I MALMÖ

Malmö 1-1-2021

Det gångna  året fick ett värdigt och representativt mångkulturellt slut i Malmö då tydligen ytterligare en mångkulturell 25-årig tillgång sköts ihjäl i Rosengård.

Tillgången var som brukligt känd hos polisen sedan tidigare.

Detta skedde på von Rosens väg där jag själv bodde en kort tid 1968 när jag som 16 – åring kom till Malmö tillsammans med mina föräldrar. Då var det mestadels svenskar som bodde på Rosengård hur otroligt det än låter. Idag kan man nog räkna dom svenskar som fortfarande bor där på ena handens fingrar. Det förekom naturligtvis inte heller sådana mångkulturella inslag som dödsskjutningar, invandrarupplopp innehållande raketbeskjutning och stenkastning mot polis och ambulanspersonal, anlagda bilbränder och annat som dom mångkulturella vildarna med jämna mellanrum roar sig med som nu bor där.

I Sydsvenskan kan man läsa att det rådde  en hätsk stämning bland dom som samlades vid polisbilarna och ambulansen när den skjutne tillgången kördes iväg.

Precis som det brukar vara med andra ord. Akutintaget på sjukhuset brukar ju också vid sådana tillfällen när en skjuten tillgång anländer ockuperas av anhöriga och likasinnade och om så skedde denna gången står det ingenting om men säkerligen så hölls även denna mångkulturella tradition vid liv även nu.

Oavsett vem mördaren är så måste det medges att denna gången så tänkte vederbörande till eftersom man måste klassa denna skjutning för en intelligent sådan på så sätt att man utförde den på bästa tidpunkt. Vem reagerar på ett avlossat skjutvapen när det smäller oavbrutet av uppskjutna fyrverkeripjäser och andra nyårssmällare? Särskilt inte när detta sker i Rosengård där smällandet av dylika pjäser hördes redan den 22 december ända hem till min bostad som ändå ligger ca 1,5 km från gettot.

För några år sedan så skedde en liknande intelligent skjutning med dödlig utgång rum i Rosengård vid tolvslaget på just nyårsafton  då en femtonårig invandrarkille fick sätta livet till. Det mordet är fortfarande vad jag vet inte uppklarat. Kanske det är frågan om samma skytt som återigen praktiserar sina intelligenta skjutningar?

Tydligen så var nyårsnatten ovanligt stökig runt om i landet. Och vid Möllevångstorget i Malmö så samlades tydligen återigen en massa mångkulturella Malmöbor som höll traditionen att skjuta iväg fyrverkeripjäser hej vilt utan någon som helst tanke på var dom hamnade vid liv.

Eftersom jag som jag tidigare har skrivit är en tråkig invandrare så gick jag till sängs redan vid 21.30 tiden efter att ha inmundigat en burk starköl och lyckades faktiskt att somna men naturligtvis så blev jag väckt vid midnatt när vansinnet pågick som värst.

Vid sjutiden på morgonen  gick jag ut med hunden efter att han och jag ätit frukost tillsammans. Både han och jag var nyktra och hade ingen baksmälla så vi njöt av lugnet och tystnaden som då rådde och det enda vi träffade på vår runda var ett par kaniner och en koltrast som tydligen överlevt smällandet.

Med detta så önskar  Bruno och jag  ändock ett gott nytt år till alla även om jag betvivlar att det blir så mycket bättre. Snarare tvärt om, tyvärr!

Dock kan vi nog även i år glädjas åt en fortsatt självsanering av kriminella invandrardrägg.

Sandor Herold, fortfarande tråkig invandrare

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/risk-for-hamnd-efter-nyarsaftonsmordet/Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: