Trump väcker åtal mot Dr. Fauci; anklagas som stridande fiende (- mycket viktiga uppgifter!)

Tuesday, December 29, 2020
https://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2020/12/trump-indicts-dr-fauci-charged-as-enemy-combatant-2649497.html

United States Justice Department, på uppdrag av president Donald J. Trump, har slutfört ett förseglat åtal med namnet Dr. Anthony Fauci, chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases och medlem av coronavirus arbetsstyrkan, och en förrädare till Amerika, säger Washington-källor bekant med frågan.

Åtalet, som för närvarande finns på Resolute Desk i Oval Office, anklagar Fauci med många höga brott och förseelser, varav många kunde se Fauci avlägsnas från sin medicinska licens och deporterad till GITMO för resten av sitt naturliga liv. Dessa anklagelser inkluderar enligt uppgift förräderi, konspiration med fienden och bedrägerier. Artikel 2 i avsnitt 4 i Förenta staternas konstitution säger: ”Presidenten, vice presidenten och alla civila tjänstemän i USA ska avlägsnas från sitt ämbete vid anklagelse för och med övertygelse om, förräderi, mutor eller andra höga brott och förseelser. ”

Eftersom Fauci varken är politiker eller regeringstjänsteman, är han karriärtjänsteman och kan därför anklagas för brott mot missförhållanden, vilket beskrivs i artikel 2 avsnitt 4.

Källor nära Fauci-undersökningen sa att Trump blev misstänksam mot Faucis avsikter efter att ha läst tweets som länkade läkaren till en ”Deep State” -kupp som syftade till att förstöra hans omvalskampanj. Dessa tweets hävdade att Fauci och ingen annan än Barack Hussein Obama hade iscensatt en ”bluff” för att tanka ekonomin och stava till undergång för en president vars främsta presidentprestation varit att främja ett ekonomiskt återuppvaknande. Tweetena påstod att Coronaviruset är en förevändning för att beröva amerikanerna de rättigheter och friheter de känner, och att Fauci vill föra in den nya världsordning som skulle avskaffa konstitutionen och ersätta amerikanska ledare med FN-personal.

Faucis skumma beteende vid coronavirus pressträffarna drev ytterligare på Trumps misstankar. Den 20 mars kallade Trump utrikesdepartementet ”Deep State Department”. Stående bakom honom gjorde Fauci en avvisande handgest, börjde på huvudet och gnuggade pannan.

”Trump tog det som en personlig förolämpning. Trump varken förlåter eller glömmer. Han höll ett öga på Fauci, och Faucis handlingar hjälpte till att bekräfta presidentens misstankar, säger vår källa.

Dessutom har Fauci varit en frekvent gäst på CNN och MSNBC, nätverk som ofta kritiserar Trumps pandemiska insatser. Han har använt sin status som en av Amerikas mest anmärkningsvärda läkare för att direkt motsäga Trumps meddelanden.

Tweetena, i kombination med Faucis radikala uppförande, uppmanade Trump att justitiedepartementet skulle undersöka Fauci-Obama-sambandet. Utredarna lärde sig – och tydligen läckte det ut – uppgifter som bevisade att Obama 2015 instruerade Fauci att godkänna en donation på 3,5 miljoner dollar till ett Wuhan-virologlaboratorium. Fox News och Washington Post har drivit artiklar som ifrågasätter om Covid-19 har sitt ursprung i Wuhan-anläggningen.

Dessutom avslöjade en avlyssning på Faucis telefon och elektroniska enheter den goda läkaren och den utskämmande före detta presidenten att de har uppehållit en nära vänskap. Avlyssnade telefonsamtal och e-postmeddelanden visade att Obama och Fauci hade konspirerat för att undergräva Trumps auktoritet genom att låta Fauci ge presidenten sunda medicinska råd i frågor som rör pandemin. Först sa Fauci till Trump att viruset inte var ”något att oroa sig för.” Sedan vände han om kursen och varnade Trump för att Covid-19 skulle härja i hela landet om inte krigslags-liknande åtgärder genast togs för att begränsa spridningen. Fauci presenterade felaktiga fakta och siffror, och han uppblåste artificiellt antalet dödsfall (CFR) genom att instruera CDC att märka alla dödsfall relaterade till andningsbesvär som dödsfall i Covid-19, även om personen aldrig tog ett Covid-19-test.

Några exempel överskrider absurditet. Till exempel: I Queens, NY, hade en 23-årig svart man gått hem från en närbutik när en bil körde upp bredvid honom och dess förare tömde ett pistolmagasin i hans bröst. Två magasin träffade hans bröst och kollapsade båda lungorna. Eftersom han hade andningssvårigheter placerades han i en ventilator men dog två timmar senare, trots det sa sjukhuspersonal att coronaviruset dödade honom. De utförde inte ett Covid-19-test.

I Brooklyn föll en 96-årig diabetisk kvinna med högt blodtryck död när hennes hjärta slutade slå. Vårdcentralen i New York City listade dödsorsaken som – coronavirus.

Nästa dag tillförde New York över 3 000 ”presumptiva positiva” till statens växande antal av dödsfall i Covid-19. Trumps undersökningsgrupp avslöjade en mängd bevis som bevisar att Dr. Fauci tvingade staten att skylla alla otillförlitliga dödsfall sedan januari på coronaviruset.

”På så sätt har de förstärkt antalet dödsfall. Ju fler dödsfall med coronavirus, desto värre ser det ut för Trump. Och ju stramare begränsningarna blir det när fler stater antar krigsrätt. Trump fick nog, och beslöt att han skulle dra åt tumskruvarna på Fauci, säger vår källa.

Om all information är korrekt, anklagade Trumps speciella åklagare Fauci i hemlighet och anklagade ”Deep State” -läkaren för brott enligt Patriot Act och 1917 Spionage Act.Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: