Corona måste nog ha ett IQ som överträffar alla politiker

2020-12-30

Aldrig har väl någonting varit så eldfängt som årets Corona-PLANdemi. Genom min bok där jag redovisar alla patent, planerade event, beställningar av PCR-tester redan två år innan ens pandemin existerade, blev tydligen för mycket för våra korrupa myndigheter så den blev stoppad. Folket ska inte bli upplysta om hur det egentligen ligger till. Den var tydligen ”för farlig” för att sanningen skulle avslöjas och Löfvén & Co skulle stå där med rumpan bar och få skämmas. T om WHO har nedskrivit den till en  ”svårare infektionssjukdom”. 

Jag tror, att många med mig för länge sedan redan insett att politikernas ageranden är endast ett spel för gallerierna. Stefan Löfvén uppmanar alla att stanna hemma och undvika köpcentran för att inte sprida ”smittan”. Men hur agerar de själva? Jodå, där fångas de på bild när de är ute och shoppar tillsammans med sina livvakter. Vet inte om Corona är så intelligent att den vet att inte smitta någon när man har livvakter med sig, men det verkar så. Dessutom måste den smittan också vara väldigt intelligent då den kan klockan och vet att inte smitta efter kl 20 på kvällen. 

Svårt ta nya förmaningar från Löfven på allvar | Aftonbladet

Även Lill-Mogge hade gett sig ut i vimlet för att göra några klipp på mellandagsrean. Hans flamma Annika Strandhäll tycke däremot inte alls om att man kritiserade tillbudet. 

Magdalena Andersson hade provat pjäxor i Sälen för att ta sig en tur i de svenska fjällen och Lena Hallengren hade setts i folkvimlet på en galleria i Kalmar.

Bilden kan innehålla: 4 personer, text där det står ”ppyи CORONAVIRUSET SVENSKAATGARDERNA BoYmA Morgan Johansson (S) gick pa mellandagsrean trots smittan: Det var oförsiktigt Justitie- migrationsminister Morgan Johansson valde under söndagen handla ett köpcentrum trots rekommendationerna a... skarpare rad Socialminister Lena Hallengren ságs pa mellandagsrean dvik köpcentrum och mellanda u inte är minister och det är rikt PUBUCERAD MINGREAN 23 AVCIMSTOREN ARNVALL Conyum”

Bilden kan innehålla: text där det står ”Regeringskansliet Intyg LOK 61.1 HALLZ3S Härmed intygas att Sveriges statsminister Stefan Löfven samt Sveriges justitie- och migrationsminister Morgan Johansson ar undantagna allt vad som gäller distansiering fe att undvika spridning av COVID-19. 2020-12-18 lan flici Mona Sahlin Pesm Regeringskansliet”

De styrande lever verkligen inte som de lär. Hur tror de då att de ska kunna införa en pandemilag och annat skräp som följer med på detta, (om inte genom tvång förstås) när de inte ens själva följer de riktlinjer som de sätter för folket? Om inte förr, tror jag att folket har nu börjat genomskåda detta skådespeleri för de verkliga skådespelen pågår i just galleriorna.

Restaurang introducerar tyst trend - Buzzter

Hela pandemin är enda stor bluff som de försöker implementera för att därigenom kunna dra åt i människor fri- och rättigheter samt rätten att utrycka sig som man vill, och för att påtvinga oss ett nanochip-vaccin som förändrar vårt DNA för evigt. Det skulle vi annars aldrig gå med på om de inte först skrämde upp fårskocken som fortfarande tror på vad som kommer ut från dumburken och SVT.  
Genom att hindra oss från att träffas i en större skala, eller genom att stänga ner alternativa medier, försöker de även hindra oss från att prata med varandra och utbyta åsikter.

I själva verket är de livrädda för att blir avslöjade. Att de har stått där och ljugit oss rätt upp i ansiktet med något som inte är värre än en årsinfluensa. Men den dagen kommer att komma när sanningen kommer fram. Då blir folkets dom hård och de ansvariga måste ställas inför riksrätt och sättas i fängelse. Vår statsminister är ju redan hittills dömd till 30 år i fängelse enligt Romfördaget och Internationella Tribunalens dom, så några år till spelar liksom ingen roll…


Relaterat:

https://bakomkulisserna.biz/2020/12/27/nu-kan-du-fa-boken-corona-plandemin-i-din-e-mejl/

https://bakomkulisserna.biz/2020/12/05/presstopp-alla-vacciner-i-hela-varlden-ar-harefter-forbjudna-stefan-lofven-domd-till-minst-30-ars-fangelse/

https://bakomkulisserna.biz/2020/12/15/folktribunal-faller-varldsledare-for-brott-mot-manskligheten/Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

3 svar

 1. Fungerar PCR-tester bara på Covid 19 ?

  /PW

  Gilla

  • Dr. Andrew Kaufman: Egentligen heter de RT-PCR vilket betyder att de mäter RNA framom DNA.
   Dessa PCR-tester mäter i själva verket förhöjda nivåer av exosomer som ett positivt test för Covid-19.

   Dessa tester mäter inte Covid-19 och inte heller exosomer, de mäter bara en sekvens av RNA. Den-na sekvens av RNA har inte utvunnits från någon renad partikel utan från något som innehåller flera partiklar av RNA, från människoceller, bakterieceller, svampceller, fritt flytande RNA exosomer och möjligtvis även virusar om de förekommer finns. Så vi känner inte till vad detta test egentligen testar.

   Denna PCR teknik kan också införa fel om där det förekommer kontaminationer. Det finns ett stort antal artiklar som beskriver hur man ska undvika detta. När man förstärker någonting förstärker den signalerna, men den förstärker även bruset. Så ibland kan man av misstag identifiera oljudet som signal och misstolkar resultatet, och då är det inte ett kvantitativt test.

   Gilla

  • Insiders och whistleblowers som den i artikeln Insider Exposes COVID-19 Coronavirus Scam har avslöjat hur det finns coronavirus I testpaket som distribueras, men som inte ens testar för den specifika SARS-CoV2-stammen! De testar bara för generiskt coronavirus (coronavirus definieras som ”förkylning” i medicinska uppslagsverk) vilket givetvis ger mer falskt positivt (som NWO-agendan föreskriver ) svar.
   Under tiden förlitar sig medicinsk industri på PCR-testet som jag har exponerat i andra artiklar som helt otillräckligt. PCR-testet är ett surrogattest eftersom det faktiskt inte isolerar viruset. Grundaren av PCR-testet Kary Mullins har medgett att du inte kan använda PCR ”för att bevisa smittsam etiolo-gi eller för att diagnostisera en smittsam sjukdom”.

   Dessutom kan man manipulera de resultat som PCR kommer att ge genom att välja hur många cykler (förstärkningar) som ska köras. För vissa sjukdomar, om man sänker antalet cykler till 35, kan det få alla att se negativa ut, men om man ökar dem till över 35 kan det få alla att se positiva ut.

   Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: