Nu är det fullt krig! Swedbank stänger Fria Tiders bankkonton – Pressfriheten under attack mm…

2020-12-29

Nu råder fullt krig mot de alternativa medierna som förmodligen alla ska stängas ner för att bluffen om Corona inte ska avslöjas. Längst ner även starka varningar på vad detta vaccin kan ställa till med i biverkningar samt deras innehåll. Missa inte det!

SPRID TILL ALLA DU KÄNNER!


NewsVoice kan idag avslöja att Swedbank har börjat säga upp bankkonton som tillhör stora alternativmedier och deras ägare – formellt för att minska risken för penningtvätt och terrorism. Banken, som styrs av Göran Persson (S), kan vara ute efter att försöka sabotera för framför allt Sverigedemokraterna (SD) inför valet 2022, men även för att förtrycka kritik mot Regeringen.

Den 29 september 2020 utkom Stockholms tingsrätt och rådmannen Anna Flodin med ett beslut om att Swedbank gjort rätt när banken, först låste Fria Tiders (FT) ägares konto för utlandsbetalningar, och sedan sade upp det. Dagen efter beslutet stängde banken slutgiltigt kontot med hänvisning till att de inte kunnat säkerställa om FT utför penningtvätt eller finansierar terrorism

Swedbank har utsett elva bankjurister i ärendet och anställt advokaterna Björn Wendleby och Anders Malm, båda partners med Harvest Advokatbyrå, som anfört att banken ”inte kan förstå verksamheten”.

Samnytts hemsida

Texten när man klickar på ”Läs mer”

För det andra kallade justitieminister Morgan Johansson (S) till sig Google och Facebook under valrörelsen 2018 och uppmanade dem att bedriva ”frivillig” censur på internet å statens vägnar. Med på mötet var även Expressens dåvarande chefredaktör Thomas Mattsson, som lovade att förse IT-jättarna med information om ”vilka mörkerkrafter som finns här och som hotar demokratin”. I klartext: Vilka alternativmedier som ska motarbetas.

Efter raderingen av SwebbTV har Morgan Johansson svurit sig fri från eget ansvar men samtidigt gett sitt fulla stöd åt Googles åtgärd.

”Det är upp till Youtube att bestämma vad de låter ligga uppe på sin plattform”, säger han till DN.

Med andra ord: Om Google vill sabotera för oppositionella medier i ett land där regeringen ger dem subventioner i miljardklassen, så är det inget vi tänker lägga oss i.

Attityden är inte acceptabel i ett demokratiskt land.

~~~~

Inom USA:s justitiedepartement förbereds just nu lagstiftning som ska förhindra att Google och andra IT-jättar ”censurerar lagliga yttranden i ond tro, med förklaringen att de strider mot deras egna användarvillkor”. Även i den fria företagsamhetens högborg erkänner alltså makthavarna det faktum som Morgan Johansson vägrar erkänna: Att dagens opinionsbildning sker digitalt, och att IT-jättarna kontrollerar den infrastruktur som varje individ behöver för att kunna tillvarata sin yttrandefrihet.

Inför valrörelsen finns nu för första gången tecken på att regeringen helt kommer att försöka stänga flera alternativmedier. Risken består inte i ny lagstiftning som förbjuder oss, utan att regeringen använder statsunderstödda företag såsom IT-jättar och banker för att stänga av oss från tjänster som är nödvändiga för att bedriva vår verksamhet.

Vi som representerar de största alternativmedierna i Sverige stänger idag våra webbplatser i protest mot regeringens hantering av SwebbTV. Vi gör samtidigt följande gemensamma uttalande.

  1. Vi kräver att regeringen genast vidtar åtgärder för att säkra den grundlagsskyddade yttrandefriheten på nätet, i synnerhet på de offentligt finansierade plattformarna Google, Youtube och Facebook.
  2. Vi ger vårt fulla stöd till Sverigedemokraternas beslut att driva frågan i Sveriges riksdag och uppmanar alla ledamöter, oavsett partifärg, att självständigt arbeta för yttrandefrihet också i en digital tid.
  3. Vi vädjar till allmänheten att delta i kampen för yttrandefrihet genom personvalskryss till ledamöter som driver yttrandefrihetsfrågor och genom att hålla ögonen öppna för demonstrationer, namninsamlingar och andra åtgärder för yttrandefrihet som kan komma framöver.

Mats Dagerlind, chefredaktör Samhällsnytt
Widar Nord, chefredaktör Fria Tider
Vavra Suk, chefredaktör Nya Tider
Erik Almqvist, chefredaktör Exakt24
Chang Frick, chefredaktör Nyheter Idag


Varning för det nya Covid-19 vaccinet

Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA

Jag har just sett en rapport från ‘ACIP Covid-19 Vaccine Work Group at CDC’ i USA. (ACIP står för Advisory Committee on Immunization Practices.)

Detta är en rapport om anafylax efter m-RNA-covid-19-mottagning av vaccin, och rapporten innehåller en tabell med rubriken: ”V-Safe Active Surveillance for Covid-19 Vaccine”.

Tabellen listar antalet registranter med en registrerad första dos senast den 18 december som 112 807 och antalet hälsoeffekter som 3 150.

Hälsoeffekthändelser definieras som individer, ‘oförmögna att utföra normala dagliga aktiviteter, oförmögna att arbeta, nödvändig vård av läkare eller hälso-och sjukvårdspersonal’.

Det är 2,79%, och det är inom några dagar efter att vaccinet fått.

Om 60 miljoner människor i Storbritannien har vaccinet kan vi därför förvänta oss 1,67 miljoner människor att inte kunna arbeta, utföra normala dagliga aktiviteter och att behöva vård av en läkare eller vårdpersonal.

Om sex miljarder människor världen över har vaccinet, kan vi förvänta oss att 167 miljoner människor inte kan ”arbeta, utföra normala dagliga aktiviteter, kräva vård från läkare eller vårdpersonal”.

Och det är bara den kortsiktiga effekten av vaccinet. Vi vet uppenbarligen inte vad som kommer att hända de kommande månaderna och åren.

Länken till rapporten finns på min webbplats. Titta bara efter ”Brådskande information om Covid-19-vaccin”. (Det har redan visats av tusentals besökare på den här webbplatsen. Om rapporten försvinner är jag rädd att den har ”tagits bort” av styrkor utanför min kontroll.)

Om någon på BBC eller något annat vanligt media har någon integritet kvar kommer de att köra detta som deras viktigaste nyhet i nästa bulletin.

Jag säger inte till någon om jag ska ta vaccinet. Jag är inte emot vacciner av några udda ludditiska skäl men jag är vetenskaplig och sanningsenlig, och jag gör bara något som regeringar inte kommer att göra: att hjälpa människor att göra ett välgrundat val.

Det är allt jag har gjort under hela mitt liv och, vad covid beträffar, sedan mars 2020. Som belöning har jag blivit förbjuden, förtalad och hånad av de okunniga, fördomade och köpta.

Enligt min mening är vad denna rapport innebär att utrullningen av covid-19-vaccinet måste stoppas nu.

Om det inte stoppas vet vi vad som händer. Om regeringar verkligen ”styrs av vetenskapen” (som de påstår sig vara) har de inget val.

Människor säger ofta: ‘vad kan jag göra?’

Skicka den här videon till politiker, journalister, familj och vänner. Den som överväger att ha vaccinet behöver informerat samtycke.

Om du vill stoppa detta kan du. Det är upp till dig. Du kan göra skillnad.

Upphovsrätt Vernon Coleman 20 december 2020

Klicka på följande länk för att se rapporten på CDC: s webbplats CDC Covid-19 Vaccine


Bara idioter tar vaccin, de flesta läkare är dumma

Saturday, 26 December 2020
http://whitetv.se/en/operation-inspection/2579.html

Folk kan inte föreställa sig en gigantisk världsomspännande konspiration. Jag upptäckte den som ombud för 1 000 Estonia-anhöriga och överlevare. Den som tittar på Estonia-konspirationen har lättare att förstå att det finns en mycket människoföraktande Deep State eller osynlig makt som behandlar homo sapiens som dum boskap. Makten sitter inte i vår dimension som är den tredje, utan i den lägre fjärde dimensionen. Där kryllar det av demoner som beskrivs i Bibeln och Koranen. Dessutom har reptilaktiga extremt intelligenta varelser huvudmakten över jorden sedan urminnes tider. Jorden är en av flera baser de har i vår galax.

Man kan säga att konspirationen har galaktiska dimensioner. Demoner och Rymdödlor är inte i resonans med Gud, har alltså inte tillgång till den fria neutrinoenergin som vi har i våra meridianer (akupunkturen har upptäckt dem). Därför måste de negativa stjäla neutrinoenergi från de gudomliga varelser för att kunna överleva. Denna negativa energi som stjäls kallas för loosh-energy. Den uppstår när homo sapiens lider och är rädd.

För att öka vårt lidande har vacciner konstruerats. Grundidén är redan galen därför att vacciner trigger vårt immunförsvar till att gå på högvarv hela tiden så att den inte hinner med så bra med andra hot. Folk som inte tar vacciner är mindre sjuka då deras immunförsvar arbetar effektivare.

Dessutom har de negativa som fjärrstyr de flesta människor med mind control tillfogat inte bara gifter i vacciner utan även Nanochips, att göra mind kontrollen så effektiv som möjligt, gärna med 5G.

Den astronomiska konspirationen är så stor att även urvalet av läkare omfattas av den. Man selekterar de dummaste, de med en hög IQ och ljuger att detta är något som är positivt. Men i själva verket är det tvärtom. Hög IQ indikerar left brain prisoners som David Icke kallar dem. De använder mest den vänstra hjärnhalvan.

Vi är dock konstruerade till att använda BÅDA hjärnhalvor. Just den högra är viktigare, då den står för helhetssyn och kreativitet. Vi kan med varje hjärnhalva sända ut magnetiska skalärvågor som är snabbare än ljuset. Där dessa möts uppstår interferens-mönster. Så kan vi med våra tankar skapa något nytt, då våra hjärnhalvor är en skalärvågsinterferometer.

Den fungerar inte hos de flesta läkare då de enbart plockas efter intelligens. De med höga IQ är just de dumma människorna som inte begriper faran med vacciner då de enbart är tränade till att apa efter vad de negativa har förespeglat dem.

SVT med Dokument inifrån och alla andra som förespråkar vacciner är kriminella då de bidrar aktivt till att folk blir misshandlade eller mördade.


https://davidicke.com/2020/12/23/informed-consent-ickonic-original-film-2020-are-vaccines-safe-in-this-film-we-hear-from-some-of-the-greatest-minds-from-the-world-of-medicine-and-science-who-tell-a-very-different-story-to-one/

https://www.globalresearch.ca/what-not-said-pfizer-coronavirus-vaccine/5729461

https://www.globalresearch.ca/worthless-pcr-tests-covid/5733045


Vilka biverkningar ger Covid-vaccinerna? Vad innehåller de?

Läs på här!Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: