Morgan Johansson gick på mellandagsrea – trots Löfvens uppmaning

http://a.msn.com/01/sv-se/BB1cgJJq?ocid=se

Morgan Johansson (S) gick på mellandagsrean – trots Löfvens skarpa  uppmaning | SVT Nyheter

2020-12-28

Hej Morgan

Vill bara meddela dig att dom livvakter du hade med dig när du gick på mellandagsrea kanske kan skydda dig mot det våld som idag är vanligt förekommande i det Nya Sverige som du varit med om att skapa.

Men du tror tydligen att dom även kan skydda dig mot Coronapandemin eftersom du trots din egen regerings uppmaning gick ut i mellandagsrean.

Men ser du din lille fjant, så är inte fallet, inte ens dina livvakter kan skydda dig mot denna smitta. Trots att du knappt är större än en bacill så hittar Coronan dig ändå. Sedan tycker jag att det är mycket egoistiskt av dig att tvinga dessa livvakter att  ge sig ut i folkvimlet och utsätta sig för risken att bli smittade.

Nu vet jag inte vad det var som var så viktigt att köpa så att du trotsade din egen regerings uppmaningar men om det var en ny kostym du var ute efter så kan jag upplysa dig om att barnklädeskedjan Polarn och Pyret inte har någon butik i det köpcenter du var på.

Hade jag träffat på dig i mellandagsrean så hade jag frågat dig om du inte skäms att visa dig offentligt tillsammans med dina livvakter som skydd för det mångkulturella samhälle du varit med om att skapa och som inneburit att ett otal av dina egna landsmän har blivit mördade, misshandlade , våldtagna, förnedrade, fått sina bilar uppbrända, blivit utsatta för bedrägerier mm mm?

Du anser tydligen att du som indirekt är skuld till allt detta som vi icke politiker blivit utsatta för har rätt att gå omkring ute i  samhället under säkert beskydd av livvakter medans vi andra i princip skall behöva frukta för våra liv i det Nya Sverige som du skapat genom den massiva import av mer eller mindre primitiva vildar komna från dom lägst stående kulturerna och länderna som finns på vår jord. Med vilken rätt anser du detta? Vart kan jag som svensk pensionär som jobbat i ca 45 år och betalat miljoner i olika skatter och avgifter vända mig för att få hem några livvakter som kan följa med mig när jag ger mig ut i samhället i det Nya Sverige?

Hade du haft den minsta moral i din kropp så hade du vågat ge dig ut utan livvakter på dina köprundor men det faktum att du och dina politikerpolare trots att  ni är  skuld till att detta land förvandlats till ett mångkulturellt träsk där numera all sköns mångkulturellt slödder har sin hemvist ändå använder er av livvakter visar  bara att ni inte är värda annat än förakt och hat. Er feghet och brist på allt vad moral heter är tydligen gränslös!

Hoppas innerligen att jag en gång får träffa dig när du är ute och rör på dig oavsett med eller utan livvakter. Helst utan men det lär väl inte hända.

Skall väl kanske tillägga att du inte behöver bli för rädd om våra vägar korsar varandra  eftersom jag är en invandrare av den tamare sorten.

Sandor Herold, MalmöKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: