Massiv offensiv mot Octagon Group syftar till att avsluta nazisternas Fjärde Riket

2020-12-28
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


Switzerland is The Synagogue of Satan on Vimeo

En massiv offensiv som syftar till att avsluta den schweiziskt baserade Octagon-gruppen och sätta stopp för deras nazistiska Fjärde Riket har börjat. Cheferna för läkemedelsföretag, cheferna för medicinska föreningar och andra personer som är associerade med Covid-19-terrorn- och vaccinkampanjen är högt prioriterade mål. Schweizarna kommer att bli ombedda att överlämna alla Octagon-gruppledare eller möta en fullständig förstörelse av sitt land, säger Gnostic Illuminati-källor.

Octagon.swiss | LinkedIn
Octagon, Schweiz

”Covid-19 Gladio-operationen är Swiss Octagon, Gladio är ett fack inuti”, bekräftar MI6-källor. Detta innebär att en global massmordkampanj arrangeras från Schweiz, varför sådana radikala åtgärder vidtas.

Varnas dock, Octagon-gruppen är de facto en politbyrå för den cirka 1 miljon personer starka khazariska maffian (KM) och de tänker inte gå tyst in på natten.

En NSA-källa säger att det finns information som tyder på att KM-aktörer planerar nu, mot Trumps uppmaning till patrioter, att samlas i Washington DC den 6 januari. Källan varnar för att det kan bli en dödlig fälla och om patrioter vill hjälpa bör de överväga att agera lokalt mot politiker, läkare, etc. som trycker på lockdowns och ”Covid-19” -vaccinationer.

Öppnade dokument: Soros investerade i bioteknikforskningsföretag med  anläggning i Wuhan – Bakom kulisserna

Om du fortfarande tror på att all Covid-rädslo-propaganda som slits ut hela dagen av MSM-propagandamedia, då finns här är en del faktakontroller du kan göra: Det kinesiska biovapenlaboratoriet i Wuhan, Kina, där det så kallade Covid-viruset har sitt ursprung ägs av Soros Foundation, vilket framgår av stiftelsearkiv med SEC. Samma stiftelse äger vaccintillverkarna. Soros Foundation är en front för den khazariska maffian. 

Det andra som människor behöver påminnas om är att västerländsk medicin bygger på militärmedicin och har en militär hierarki. Om en läkare inte följer order förlorar de sina medicinska licenser. Beställningarna kommer från medicinska föreningar som kontrolleras av khazariska maffian.

Ryska FSB-källor bekräftar att några av Covid-19-vaccinerna som nu trycks på innehåller mikrochips. ”Vi försöker nu avkoda dem”, säger en källa.

Det är dock inte tillräckligt att reagera på varje ny grymhet från den khazariska maffian, varför stora offensiva operationer fortsätter. Nu jagar ryska, amerikanska, israeliska och andra specialstyrkor aktivt alla chefer som är förknippade med denna medicinska terrorism som utförs i väst, mestadels G7-gruppen av khazariska slavländer.

Pandemic and unrest fuel the biggest National Guard mobilization since World War II

National Guard soldiers in Washington on June 5.

Till och med propagandanyheter som Washington Post erkänner den största National Guard-mobiliseringen sedan andra världskriget. Naturligtvis försöker de snurra till det som att de ”bekämpar pandemin”, men i verkligheten kämpar de mot KM.

Ett annat tecken är det inte affärsmässiga, eftersom vanliga land- och havsgränser har förseglats i Japan, Saudiarabien, Brasilien, USA och andra länder för att …

förhindra flykt från khazariska maffiachefer.

I Japans fall har gränserna förseglats för utlänningar som försöker komma in i landet för att utestänga khazariska agenter, lönnmördare etc. säger japansk militärintelligens. Genom att utestänga dessa agenter gör det det möjligt för Japan att på ett säkert sätt förklara sitt oberoende från den khazariska maffians-kontroll. Många av den khazariska maffians så kallade japanska hanterare har tagits bort och fler kommer snart, säger de.

Som bakgrund, har japanerna styrts sedan slutet av andra världskriget av koreanska gangster som underleverantör för CIA, vilka i sin tur har arbetat för KM. Japanerna kommer – som ett oberoende land – att upprätthålla en allians med USA, men först efter att USA har befriats från KM-kontroll, säger japanska militära underrättelsetjänster.

Cebu Map | Map of Cebu Province, Philippines | Cebu, Philippines, Map  IM703CebuPhilippines
Cebu, Filippinerna

Men det finns nu en grupp japansk höger som planerar att ta saker ett steg längre, säger högerkällor nära kejsaren. Denna grupp planerar att förvandla den filippinska ön Cebu till ett oberoende land som kommer att utfärda guldbackad valuta, säger de. Valutan kommer sedan att användas för att finansiera en massiv militär expansion som är utformad för att säkerställa kontrollen över ASEAN, säger de.

Mand bag bombe i Nashville døde selv i eksplosionen

OK, låt oss nu titta på den så kallade bombexplosionen som ägde rum i Nashville, Tennessee i förra veckan. Våra egna källor bekräftar vad många har rapporterat om och det är att en NSA-anläggning som kontrollerade Dominion röststöldmaskiner på uppdrag av USA:s president Donald Trump som drabbades av en termobar, EMP-producerande luft-till-ytan-missil. En bra video av missilangreppet kan ses på länken nedan. Lägg märke till den blåa blixten i början av explosionen.

https://www.brighteon.com/c336fe5b-b6d0-4506-bad5-560b4c9a798f

Naturligtvis säger MSM-propagandamedia att det var en “White Supremacist” som heter Anthony Quinn Warner, men om du gör en webbsökning på datumet strax före Nashville-attacken, avslöjade sökandet efter det namnet ett gäng Warner-bröder vid namn Looney som ställer in bilder. I vilket fall som helst, säger NSA-källor, var detta en direkt attack mot den amerikanska militären av oseriösa FBI och andra element som arbetar för KM. Det betyder krig, säger de.

Ett annat huvudmål för offensiven förutom FBI och de farmaceutiska företagen, är den högteknologiska industrin, särskilt Google, Facebook och IBM, är flera källor överens om.

Donald Trump gav sitt veto mot försvarsförslaget i förra veckan eftersom det inte upphävde avsnitt 230 av Communications Decency Act, angående kommunikationsanständighet.

”Ingen leverantör eller användare av en interaktiv datortjänst ska behandlas som utgivare eller högtalare för någon information som tillhandahålls av annan leverantör av informationsinnehåll” (47 U.S.C. § 230). ”

Detta är klausulen som gör att falska nyheter och desinformation kan slås ut i oändliga mängder, tillsammans med censur från den sittande presidenten, hans pressekreterare och alla personer med stödjande synpunkter.

För att få en uppfattning om hur farlig denna desinformation kan vara, ta en titt på följande djupt falska video av drottning Elizabeths årliga jultal här nedanför.

Jämför den nu med den riktiga (?).

Flera källor bekräftar att följande ”världsledare” nu är djupa förfalskningar i kombination med kirurgiskt förändrade mänskliga likartade aktörer: Rysslands president Vladimir Putin, Kinas president Xi Jinping, påven Francis, USA:s ”utvalda president” Joe Biden och många andra.

På tal om Joe Biden har tjänstemän i Ukraina släppt mer detaljerad information och bevis om hur han mutades och komprometterades. Amerikanska finansinstitut som är inblandade har också identifierats offentligt.

I vilket fall som helst innebär den utbredda användningen av falska ledare att Gnostic Illuminati hävdar att vi bekämpar en falsk AI vilket är troligt. Med fler och fler människor som arbetar via Zoom och annan fjärrteknik, innebär det att användningen av djupa förfalskningar sträcker sig bortom världens ”ledare”. På den ljusare sidan kommer kanske vissa företagare att sälja till människor djupa falska AI-kopior av sig själva för att delta i Zoom-möten medan den riktiga personen spelar golf.

Oavsett vad, kommer dock nationaliseringen eller uppbrytningen av stora tekniska monopol som Google och Facebook – kombinerat med strikt reglering – att behövas för att säkerställa att internet går att lita på och att den förmedlar sanningen.

Giga-Sweatshop Meets Corporate Overlords: an Exclusive Look Into How Tesla China Runs its Shanghai Gigafactory 3

Trucks loading Model 3s leaving Tesla's Shanghai Gigafactory 3.

Kina har också börjat reglera och tygla in tekniska giganter, särskilt Alibaba-gruppen och nu tydligen Tesla. Tesla är värt mer än de sju bästa bilföretagen i världen tillsammans, tack vare en enorm insats av fiat-roliga pengar. Pluggen på detta kommer snart att dras ur, lovar NSA-källor.

I andra nyheter säger MI6 att Brexit-avtalet som undertecknades i förra veckan mellan Storbritannien och EU ”verkar ha blivit puffat till av Tyskland / DVD genom finansiella lockbeten till bland annat premiärministern”. De brittiska underrättelsetjänsterna har fått en lista med namn. De kontrollerar det faktiskt nu och går igenom ett 2000-sidigt avtal med fintandad kam. ”Om detta verkligen är sant kommer det hela att dras och vi lämnar EU med WTO-termer”, säger källorna.

Det är osannolikt att EU själv kommer att hålla i sin nuvarande form mycket längre till, sedan dess Führer Angela Hitler Merkel, har lovat att avgå 2021. Ungern och Polen gör redan markerade steg mot självständighet. Nu säger franska militära källor också, att de kommer att röra sig mot den khazariska maffians marionettledare Emmanuelle Macron för att återställa fransk självständighet från Tyskland.

Ett annat land som håller på att befria sig från KM är Israel. Israel kommer att hålla sitt fjärde allmänna val på två år den 23 mars. Mossads källor säger att nazistiska brottsministern Benjamin Netanyahu inte längre finns här på jorden. I så fall borde valkampanjen göra det omöjligt att förfalska hans fortsatta existens.

US Navy Patent Describes EM Drive For ”Flying Triangle” Craft 

Och nu, låt oss ta en titt på ämnen vi vanligtvis undviker, utomjordiskt liv och UFO. US Navy har precis publicerat ett patent som beskriver hur man gör de triangulära UFO:s som har blivit allmänt upptäckta och filmade.

Nu berättar NSA-källor för oss:

”Trump avbröt precis fördragen med utomjordingar som president Eisenhower undertecknade, alla 12. Dessa tillåter andra arter att komma och hjälpa mänskligheten.”

Som vanligt med denna typ av information är det bäst att vara försiktig eftersom vi fortfarande inte ser utomjordingar gå runt på våra gator, flygplatser eller souvenirbutiker. Dock har gigantiska eldkulor dykt upp på himlen över hela världen inklusive Kina, Japan, Italien, England, USA, Frankrike. Kanske är de bara meteoriter, men de ser verkligen inte ut som dem.

A meteor over the skies in Sudbury on Christmas Day


I Frankrike

Bolide sui cieli dell'Alto Adige venerdì mattina
I Bolivia

Oavsett vad, vi måste fixa de problem som vår planet står inför av oss själva och inte vänta på att gud eller något främmande moderskepp kommer till vår räddning.’

För detta ändamål vill jag avsluta veckans rapport med några goda nyheter för återhämtningen av planeten. Den 1 januari 2021 kommer Kina att inleda ett 10-årigt fiskemoratorium i hela Jangtze-flodområdet.

Kanske kan vi göra något som liknar världens oceaner och andra vattenvägar om vi gör det. Kom ihåg att det finns mindre än 10 % av de stora fiskarna i haven jämfört med vad vi hade för 50 år sedan.

När den khazariska maffian har besegrats, förhoppningsvis under 2021, kan vi starta en kampanj på flera biljoner dollar för att stoppa fattigdomen, stoppa miljöförstöringen och starta en exponentiell expansion av jordelivet i universum. Det, tillsammans med mänsklighetens befrielse från årtusenden av slaveri, är vad vi alla kämpar för.

Som vanligt finns det mycket vi inte kan rapportera om ännu, men var säker, de goda vinner.Kategorier:Hälsa, Media, Naturen, naturförstöring, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: