100 biljoner dollar i olaglig rikedom omedelbart konfiskerbart från Wall Street


Robert David Steele, fd CIA-operative
https://phibetaiota.net/2020/12/memorandum-for-the-president-6-100-trillion-in-illicit-wealth-immediately-confiscatable-from-wall-street/?utm_content=12092553&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

Omedelbar möjlighet att konfiskera 100 biljoner dollar från Wall Street
Datum: FÖRSLAG i bemanning planerad för leverans den 30 december 2020

Bakgrund. Det finns över 300 ärenden som dokumenterar att Wall Street har stulit över 100 biljoner dollar från allmänheten, inklusive pensionsfonder från polis, brandmän, lärare och sjuksköterskor under de senaste tio åren. Mindre väl dokumenterade är 100 biljoner dollar i smutsiga pengar från handel med barn och narkotika och andra olagliga aktiviteter, tvättade av Wall Street under samma period.

Rublicerat: Man har befogenhet att konfiskera via civil och straffrättslig förverkande, inte mindre än 100 biljoner dollar, med särskild uppmärksamhet på Goldman Sachs, JP Morgan och Merrill Lynch, men även inklusive Credit Suisse, Deutsche Bank, UBS och många ”mindre” företag som Citadel. Bill Binney, med tio personer på 30 dagar, kan skörda all relevant NSA-information inklusive offshore-banktransaktioner, för att ytterligare stödja den befintliga dokumentationen om bedrägeri.

Omedelbara politiska fördelar. I kombination med din uppsägning av COVID-19-fläskräkningen som helt har avslöjat de två parternas trolöshet och deras underkastelse för Deep State och dess utländska partners, kommer man att offentligt tillkännage om sin avsikt att konfiskera 100 biljoner dollar från Wall Street senast den 1 februari 2021, och att använda pengarna till att betala av på statsskulden (endast Andrew Jackson har gjort det hittills); finansiera ett skuldjubileum för studenter, äldre och småföretag; täcka alla förfallna hyror och inteckningar på engångsbasis; och genomföra DoD-Labor National Jobs Re-Training Program (med löner) som utarbetats av biträdande arbetarsekreterare under Ronald Reagan.

Om detta inte utförs, kommer man att klargöra för både kongressmedlemmar och allmänheten att man är unikt redo att ”Make America Great Again” genom att avsluta det riggade finansiella systemet samtidigt som man avslutar det riggade politiska- och mediasystemet.

Omedelbara ekonomiska fördelar. Riggningen av Wall Street har varit känd sedan slutet av 1980-talet men riggen fördjupades under detta århundrade. Vad de flesta inte vet är att de flesta legitima entreprenörer och uppfinnare inte längre åker till Wall Street för att samla in pengar eftersom de vet att placeringarna är riggade och att de kommer att utsättas för nakna kortförsäljningsattacker som är avsedda att förstöra företaget så att dess aktieägare inte har något lagligt stående – det perfekta brottet.

Om man meddelar att man under din andra mandatperiod kommer att behandla Senate Banking Committee, the Security and Exchange Commission, och Depository Trust Clearing Corporation (DTCC) som RICO-organisationer, och avslutar ekonomisk brottslighet, kommer detta att orsaka att marknaden exploderar i tillväxt när innovatörer och entreprenörer återvänder till kapitalmarknaden.

Patrick Byrne är en tillgång. Han kan svara på eventuella frågor som du har och även få Wes Christian, advokaten med 300 dokumenterade ärenden, att träffa dig. En webbplats har skapats som utgångspunkt för allmän utbildning: https://stopnakedshortselling.org.Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: