World Economic Forum: Digital Davos 2021 avslöjar ”Great Reset Initiative”

davos

SIMON KENT

https://www.breitbart.com/politics/2020/12/21/world-economic-forum-digital-davos-2021-to-reveal-great-reset-initiative/
 
World Economic Forum (WEF) har avslöjat sin Davos 2021-dagordning, som bekräftar att den årliga samlingen av politiska och affärsmässiga eliter nästa månad kommer att bli en digital händelse som förkunnar allmänhetens avslöjande av sitt Great Reset Initiative.

I en förhandsgranskning av de digitala ”Davos Dialogues” hävdar WEF: ”Tiden att återuppbygga förtroende och att göra viktiga val närmar sig snabbt eftersom behovet av att återställa prioriteringar och brådskande reformsystem växer sig starkare runt om i världen.”

Behovet av ”globala ledare att samlas för att utforma en gemensam återhämtningsväg och forma den stora återställningen” i världen efter coronaviruset har aldrig varit starkare, tillägger det.

Det fortsätter sedan att fastställa den exakta planen för WEF-åtgärder för att omforma den moderna världen i ett mönster av sin egen design. WEF säger:

En hel vecka med global programmering kommer att ägnas åt att hjälpa ledare att välja innovativa och djärva lösningar för att stoppa pandemin och driva en robust återhämtning under nästa år.

Davos Agenda kommer också att markera lanseringen av World Economic Forums Great Reset Initiative och börjar förberedelserna för det speciella årsmötet under våren. Varje dag kommer att fokusera på en av de fem domänerna i Great Reset Initiative.

Som Breitbart News rapporterade har det diskuterats mycket om den exakta form som det mycket diskuterade Great Reset Initiative kommer att ta.

I förra månaden i en WEF-paneldiskussion lade tidigare statssekreteraren John Kerry fram ett möjligt element.

Han sa att den utvalda presidenten Joe Biden är redo att återansluta sig till Paris klimatavtal – som hotar att eliminera mer än en miljon amerikanska jobb – och vara en drivkraft för ”Great Reset”, där icke-utvalda globala byråkrater vill förändra världens ekonomi genom att avskaffa pengar, privat egendom och demokrati för en ”ny världsordning”, enligt James Delingpole.

”Idén om en återställning är viktigare än någonsin tidigare”, sa Kerry. ”Jag tror personligen … att vi är i början av en extremt spännande tid.”

Kerry avfärdade USA:s återförening med Parish Climate Agreement som ”inte tillräckligt.”

”Jag vet att Joe Biden tror på detta. Det räcker inte bara med att återförena [Paris klimatavtal] för USA. Det räcker inte för oss att göra det minsta av vad [avtalet] kräver, ”sa Kerry. Han fortsatte:

Biden-administrationen kommer att fokusera på alla sektorer av den amerikanska ekonomin. Det kommer att finnas ett mål att uppnå fram till 2035 gällande nätneutraliteten med avseende på kraft och produktion … vi är redo att komma tillbaka och hjälpa till med att leda och höja ambitionen i Glasgow till att påskynda denna otroliga kapacitet för en transformation i den privata sektorn.

Enligt WEF: s egen publicitet kommer Davos Agenda att innehålla:

  • Stats- och regeringschefer från G20 och internationella organisationer som ger särskilda adresser om världens tillstånd.
  • Branschledare och offentliga personer diskuterar i ledarskapspaneler hur man kan främja och påskynda offentlig-privat samarbete i kritiska frågor som Coronaviorus-vaccinationsscheman och klimatförändringar, bland andra.
  • Forumets kärnsamhällen, inklusive dess internationella affärsråd, delar med sig av sina insikter och rekommendationer från globala, regionala och bransch- initiativ under påverkningssessioner.

Davos-agendan kommer att hållas 25–29 januari 2021.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: