Carl Norberg 2020-12-21 – Julen rullar allt närmare Rubicon!

Vi kan väl kallt säga som så, att om ifall alternativet med nyval i swingstateran under militärens uppsyn skall användas så blir ju valet av tidpunkt tämligen avgörande.

George Washingtons korsning av Delaware River , som inträffade natten den 25–26 december 1776, under det amerikanska revolutionskriget , var det första steget i en överraskningsattack som organiserades av George Washington mot hessiska styrkor (tyska hjälptjänster i tjänst för Brittiska kronan) i Trenton, New Jersey , på morgonen den 26 december.

Planerat i delvis sekretess ledde Washington en avdelning av kontinentala arméns trupper över den isiga Delaware River i en logistiskt utmanande och farlig operation.Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: