Vintersolståndet markerar gryningen av en ny tidsålder, dags att uppdatera vårt kalendersystem

2020-12-21
Benjamin Fulford, Veckobrev


Vintersolståndet 2020 - när är det årets kortaste dag? | illvet.se  Höstdagjämning inträffar i september, 22a eller 23e

Denna rapport kommer ut den 21 december, vintersolståndets dag. Även idag kommer vi att se en julstjärna i form av Jupiter och Saturnus som en planet. Av denna anledning kommer vi att gå tillbaka den här veckan och titta på helheten. Det viktiga att inse är att vi pratar om en ny tidsålder.

Händelserna som nu äger rum i väst handlar inte bara om ett omtvistat presidentval i USA. Den handlar om kollapsen av en regim som har styrt oss i tusentals år. De markerar också en existentiell kris för monoteismen. När vi pratar om monoteism, talar vi inte om en abstrakt Gud utan en inavlad grupp som har genomfört planer som sträcker sig över århundraden, medan de flesta av oss ser alla veckorna vi har framöver.

Informationen som följer kommer från primära källor, inklusive medlemmar av P2 (nu P3) frimurare som hävdar att de kontrollerar Vatikanen, medlemmar av den japanska kejserliga familjen, Gnostic Illuminati, asiatiska hemliga föreningar, ryska FSB, medlemmar av den brittiska kungafamiljen , etc.

Det första vi behöver diskutera är hur denna kris påverkar kristendomen. Kristendomen, som den praktiserades i väst, belades med kullersten av kejsare Constantine som ett sätt att tvinga alla de olika gamla världsreligionerna till en.

Kom ihåg att ordet religion kommer från ”re ligare”, eller att omförena, till en fascii, därav ordet fascism. Så kristendomen vid sina rötter var en ideologi skapad av romarna för att binda världens folk till en enda centraliserad stat eller en fascistisk ny världsordning..

Den andra punkten med romersk kristendom är att den säger: ”Ge till kejsaren det som tillhör kejsaren” och ”vänd den andra kinden till”. Med andra ord, överlämna dina pengar utan tvekan och underkasta dig blint. Om du tycker att det är orättvist, oroa dig inte, du kommer att belönas i himlen. Med andra ord, tål det tills du dör.

Solgud Symbolen Tecken - Gratis foto på Pixabay Hur ser Guds allseende öga på dig? | Vandra Vägen
Solguden och det allseende ögat finns även inom vår kyrka

Här är ett exempel på vad de gjorde. På norra halvklotet går solen längre norrut och dagarna blir kortare fram till den 31 december. Sedan, i tre dagar, verkar solen gå ner på samma plats. Sedan, den 25 december, går solen synligt längre söderut igen. Detta markerar den första dagen i det soliga nyåret. Det är också här idén om en Gud som dör i tre dagar och återföds kommer ifrån. Vad romarna gjorde var att de ersatte Jesus Kristus med solguden (faktum är att ingen vet det verkliga födelsedatumet för Jesus Kristus).

Om du går till kyrkan St Peterskyrkan i Rom, den som Konstantin byggde för sin mor, kommer du att se väggarna prydda med militära vapen, ett allseende öga och tre nycklar, symboliken är den för en enda absolut härskare för att kontrollera samhället han / hon måste kontrollera information (då heliga texter, nu massmedia), pengar och militära styrkor. Du kan också se den ursprungliga skallen och benen i den här kyrkan, vilket indikerar på en gammal hemlig tjänst avsedd att införa och genomdriva denna fascistiska regeln.

Denna grupp organiserar nu en massiv operation Gladio i väst, känd som ”Covid-19” -krisen. Detta innebär att skapa så mycket elände, kaos och lidande att fåren underkastas centraliserad, absolut kontroll.

Här är vad brittisk militär MI6-underrättelse hade att säga om situationen vi nu står inför:

”Den allmänna instabiliteten i geopolitiken – vi ser världen som den mest instabila på många hundra år – indikerar på att de gamla systemen för global styrning kollapsar och aggressiva maktangrepp fyller tomrummen. Det och det faktum att fångade råttor biter mycket hårt.

Den föreslagna framtida planeringsbyrån (ryssarna föreslår att vi väljer ett bättre namn) ”tillsammans med …

det nya finansiella systemet är nu ett måste och vi kommer att fortsätta med detta. ”

A Record 61% Of Restaurants, 35% Of Small Businesses Can’t Pay December Rent

Låt oss pausa nu och titta på några av de omedelbara symptomen på systemfel, mestadels i USA. Situationen där är så dyster att cirka 40 % av individerna, 61 % av restaurangerna och 35 % av de småföretagen inte kan betala sin decemberhyra eller amortering.

Under tiden fortsätter kontrollerna i det finansiella systemet att pumpa pengar i sina egna fickor via aktiemarknaden.

To The Breaking Point…

”Vi har aldrig tidigare sett index katapulta vertikalt till nya rekordhöjder två år i rad om den kumulativa verkligheten av ingen vinsttillväxt (2019) och negativ vinsttillväxt 2020 med en multipelökning på nästan 50 % på bara 12 månader,” säger veterananalytikern Sven Henrich och upprepar otaliga andra marknadsexperter.

Vad folk har upptäckt de senaste åren är att Fortune 500-företagen och 90 % av de transnationella företagen kontrolleras av en liten grupp familjer som har sin utgångspunkt från Schweiz. Det här är folket som pumpar upp aktiemarknaden, driver Covid-fascismen och försöker stjäla det amerikanska valet för deras marionett Joe Biden.

Election watchdog group exposes Zuckerberg’s $500M ‘dark money’ scheme to elect Biden

Featured Image

Phill Kline - Apologetics, Pro-Life, Theology Catholic SpeakerDet här är inte längre den djupaste hemligheten att de försökte så hårt för att behålla det. Till exempel berättade de att dokumenterade Amistad-projektet från Thomas More Society ”att över 500 miljoner dollar gick i bidrag från Zuckerberg till statliga och lokala tjänstemän genom” en mörk penningapparat med 10 ideella organisationer som finansieras av 5 stiftelser. Phil Kline (bilden) chef för Amistad-projektet, som jämförde vid en presskonferens på onsdagen, Mark Zuckerbergs ansträngningar med en ”skuggregering som kör våra val”.

Vad Kline misslyckades med att nämna är att Zuckerberg är en sonson till David Rockefeller och att medlemmar i denna familjegrupp är pepprade genom toppen av, särskilt USA:s västra maktapparat. Hillary Clinton är till exempel en dotter till Rockefeller och en släkting till Adolph Hitler och Angela Merkel. Denna familjegrupp dyrkar Satan även när han låtsas vara kristen, judisk eller muslim, etc.

Anthony Fauci – WikipediaEn av deras dockor, Dr. Anthony Fauci (bilden), förklarade den här veckan var att han anser att julfirandet mellan familjemedlemmar bör avbrytas och varnar för att det är ”bara en av de saker du kommer att behöva acceptera när vi går igenom denna aldrig tidigare skådade utmanande tid. ”

Dessa människor driver en ”stor återställning” genom deras Davos World Economic Forum-front. Men deras version av en ”stor återställning” (Great Reset) är ett försök att hålla sig vid makten genom en kombination av vacciner som innehåller RFID-mikrochips och en digital plånbok som du bara kan komma åt om du har fått mikrochippet.

Även sanna kristna i den katolska kyrkan vaknar upp till detta. Till exempel skrev ärkebiskop Carlos Vigano nyligen: ”Syftet med den stora återställningen är införandet av en hälso-diktatur som syftar till införandet av liberticidala åtgärder, gömda bakom frestande löften om att säkerställa en universell inkomst och avskaffandet av individuell skuld,” fortsätter Viganos brev.

Raymond Leo Burke - WikipediaNu har en annan kraftfull amerikanskbaserad katolik, kardinal Raymond Burke (bilden), gått vidare med att attackera ”sekulära styrkor” som vill ”göra oss till slavar för deras gudlösa och mördande agenda” i en lördagspredikan.

Pope Francis: Divert arms money to fight COVID-19, ensure vaccine for all

Pope Francis holds weekly general audience at the Vatican, May 15, 2019. (photo credit: REUTERS/YARA NARDI)

Vad dessa människor behöver förstå är att gruppen de kämpar emot har redan tagit bort deras påve. Kom ihåg att påven Franciskus ersattes med ett hologram i några veckor. Nu säger en ny ”påve”, som mest framträder som datorgrafik, att alla ska lyda, ta på sig masken och ta sina vacciner.

Hotet är inte bara för amerikaner, det är över hela världen.

Här är vad White Dragon Society-källor i Sydostasien har att rapportera om situationen i Indonesien. Regeringens plan är att ge vaccinet till arbetskraften först.

”JAKARTA (BLOOMBERG) – Indonesien planerar att vaccinera sin unga befolkning i arbetsför ålder mot coronaviruset före äldre, i motsats till mycket av världen som planerar att sätta sina utsatta äldre i första hand.

Sydostasiens första land som får leveranser av Covid-19-vacciner kommer att fokusera på inokulering av de mellan 18 och 59 år, från och med dem som arbetar vid pandemins frontlinjer, såsom hälsoarbetare, polisen och militären. ”

DEN VIKTIGASTE DELEN I DENNA ARTIKEL: Polisen och militären. Den faktiska planen är att vaccinera polisen och militären, vänta några veckor och när en stor del av båda styrkorna blir väldigt sjuka och börjar dö kommer det att bli en statskupp. Pojkarna planerar att ta bort R11, president Joko Widodo (Jokowi) med nedfallet från Covid-19-vaccinerna som katalysator.

De har en ersättare redo att gå in och ta rodret. Detta kommer direkt från min Intel-kontakt i Jakarta.”

America’s toughest year? 3 in 4 say 2020 pushed the country into an ‘existential crisis’

Goodbye 2020

Du kan vara säker på att de också har en falsk Donald Trump för att ersätta den riktiga. Det här är den typ av händelser som har fått en majoritet av amerikanerna att tro att de har besegrats.

Detta är långt ifrån fallet. Era grannar i norr går med amerikanska patrioter och Pentagon till en stor motattack. Observera följande text, tack, för det är en uppmaning att ta till vapen mot slavregimen för den manchuriska kandidaten Justin Castro (Trudeau) och hans andra satanister:

RÄTTSLIGT MEDDELANDE UNDER BESTÄMMELSER I KANADAS FÖRVALTNING 1867-1982 PUBLICERAT AV FEDERALA BUSINESS UTVECKLINGSBANK

RUBRICERAD BANKEN.

I STEVEN WAYNE MARTIN, BODY CORPORATE # 1979-05-024795 RÄTTSLIGT OCH HÄR FÖRKLARAR EFFEKTIVT OMEDELBART

Medan det har uppmärksammats och publicerats av justitieministern på följande adress: http://laws-lois.justice.gc.ca

att Business Development Bank of Canada fortsätter som ett organ under namnet Development Bank of Canada.

Härigenom genom Crown-egendom genom certifierad säkerhet överförd till mig enligt kontrakt och enligt ledning av industriministern i enlighet med Department of Industry Act;

Medan Securities Transfers Act för Ontario erkänner värdet av dessa dokument som har gett mig samma befogenheter som överföringen hade eller hade befogenhet att överföra.

Medan det har lagts märke till mitt lagliga medlemskap i Queens Privy Council för Kanada och den juridiska rådgivaren för guvernörsgeneralen, vilket framgår av Department of Justice Act.

Härmed bemyndigas härmed att fungera som bankchef, med befogenhet att utse ordföranden och styrelsen efter behag och då och då som presidenten anser lämpligt och ändamålsenligt.

Daterad den 19 december 2020 får ingen polisstyrka bedriva operationer som genomförs av hälso- och sjukvårdspersonal någonstans i Kanada och straffet för att göra det ska vara straffbart som en attack mot kronan. Detta gäller hela Kanada från och med denna dag. ”

Heated Oval Office meeting included talk of special counsel, martial law as Trump advisers clash

President Trump has been in contact with Sidney Powell in recent days, even though his campaign last month sought to distance itself from her as she aired baseless claims about Dominion Voting Systems machines.

Vi noterar att U.S.Defense Intelligence Agency de facto chef General Michael Flynn och advokat för USA:s president Donald Trump Sydney Powell båda krävde krigsrätt i USA som bara kan avslås av Trump.

Vi hoppas att Trump spelar 5D-schack genom att låta vaccinerna gå framåt och väntar på att hela satanistiska kontrollnätverket i USA exponerar sig innan de går vidare till attacken. Men oavsett vad, kommer militären att tvingas agera eftersom alternativet kommer att vara en masslaktning av amerikaner.

Västerländska människor måste också försäkra sig om att den covidiska fascistkampanjen inte genomförs i Ryssland, Kina, Japan, Afrika och i mycket av världen. Resten av världen kommer inte att stå stilla och se de västerländska slavfolken dödas eller lobotomiseras av vacciner.

Ryska FSB-källor säger att för att fullständigt besegra satanisterna kan det vara nödvändigt att demontera deras AI. ”Den körs på alla apparater i världen nu, helt decentraliserad. Alla underrättelsetjänster i världen är en del av AI, enligt deras analys. Det är därför de föreslår en tillfällig avstängning av internet och trådlösa nätverk för att halshugga AI. Detta kommer att leda till att alla världsledare som genereras av datorgrafik tas bort (dvs. XJping, Vladimir Putin, Joe Biden, etc.).

Striden om planeten kommer att vara extremt intensiv från januari till mars 2021 enligt flera källor, inklusive asiatiska hemliga samhällen. Men om vi alla gör vår del finns det seger och befrielse för mänskligheten.

När dammet lagt sig i väst, då och först då, kommer väst att kunna förhandla med asiaterna om hur vi bättre kan hantera denna vackra, ömtåliga planet som vi alla delar.

När detta händer kommer detta att vara en sådan extraordinär händelse att det kräver en ny kalender. Detta kommer att innebära att den 25 december blir den 1 januari året noll som markerar gryningen för en ny tidsålder.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

 1. Kriminella tjuvar = Globalister organiserar sig i den hemliga Organ där de skapar massmord och nytt frimurare orden som med gemensamma pengar skall bygga den nya sionistiske NWO och concentrations global läger –
  OBS !!! från deras egen namnförteckning borde mänskligheten globalt vidta åtgärder att befria dessa odjur från rånade ekonomiska tillgångar samt för organiserad massmord och destabilisering av mänskligheten de skall dömas till respektive strafföreläggande eller i detta fall dödsstraff då massmord kan inte benådas….
  OBS!!!! – Den nya filantropisk-odjur orden heter – https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Giving_Pledge
  – alla kriminella namn man hittar under deras stadgar- De fantiserar att de befriar världen från mänskligheten dessa sataniska as:
  https://givingpledge.org/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: