Sjuksköterskan tog covid-vaccinet – kollapsade i direktsändning – dog!

Tiffany Dover kollapsar framför tv-kamerorna


Efter att ha sett detta, vågar du ta Covid-19 vaccinet? Det kan bli det sista du gör i livet! Medierna försöker tysta ner detta, men man känner till att flera 1 000 har redan dött efter att ha fått vaccinet, bl a i Storbritannien och Indien.


Isac Boman
2020-12-21
https://nyadagbladet.se/halsa/sjukskoterskan-tog-covid-vaccinet-kollapsade-i-direktsandning/

Chefssjuksköterskan Tiffany Dover ställde upp för att injiceras med det nya vaccinet från Pfizer-BioNTech i en direktsändning i TV från ett sjukhus i Tennessee. Propagandaföreställningen slutade dock i katastrof när hon bara 17 minuter efter injektionen kollapsar inför tv-kamerorna.

Kanalen News Channel 9 var först med nyheten av den dramatiska incidenten som inträffade i en tillfälligt uppsatt TV-studio i CHI Memorial Hospital i Chattanooga, Tennessee. Bara en dryg kvart efter att hon tagit sprutan, just före Dover kollapsar, berättar hon att hennes ett sjukvårds-team är mycket glada över att ha erbjudits möjligheten att bli bland de första att ta vaccinet.

– Hela min personal, vi är glada att få vaccinet. Vi tillhör covid-enheten…och mitt team är bland de första att få vaccinet…och jag vet att det verkligen är…förlåt, jag känner mig verkligen yr, uttrycker hon alltmer medtagen före hon kollapsar handlöst i armarna på annan personal som fångar upp henne.
 
 

Det hastigt framtagna Covid-19-vaccinet propageras intensivt fram av mainstreammedier och regeringsföreträdare världen över som därtill fortsätter att aktivt motarbeta kritik mot vaccineringen. Bilderna från incidenten tonas som förväntat ner i systemlojala medier och censureras aktivt på de storaEfter kontakter med hennes familj och arbetsplats, har det framkommit att Tiffany Dover har avlidit!


Bioweapons policyexpert Dr Francis Boyle ansluter sig till Alex Jones Show för att bryta ner tidigare erfarenheter med liknande biovapenvacciner som dödar mottagare och hur de upprepar samma misstag med Covid-vaccinet.Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

3 svar

  1. Detta är organiserad massmord – medier (som organiserade hysteri och spred lögner i maskopi med samma krafter som inblandade i falska val och tillsättande av odjur till politikeposter), inblandade företag och globalist kriminella oligarki = kriminella tjuvar av andras arbete och tillskansade skattepengar samt landers tillgångar – måste ställas till svars!!!!!!
    De rövade/stulna av samhällen ekonomiska medel använder den kriminella mafia för att mörda allmänheten och resten tror de lyckas att använda som slavar, organ donatorer, för tillverkning av Adrenakrom vid sadistiska sataniska ritualer… etc. Detta visade de redan ÖPPET!!!!!

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: