Pia Hellertz: Jag såg del 3 av Vaccinkrigarna i går kväll och blev upprörd!

SVT hjälpte Linda Karlström varna för den nya normala världsordningen -  NewsVoice
Jag såg del 3 av Vaccinkrigarna igår kväll och blev upprörd – och skrev ett brev/mail till skaparna igår kväll. Det är långt, men jag lägger ändå in det här.
Örebro den 16 december 2020
Till
Emelie Simmons och Malin Olofsson – SVT
Om ”Vaccinkrigarna”
Jag har full förståelse för att ni känner att ni behöver infiltrera och arbeta med dolda identiteter och dold kamera för att försöka få information om hur ”antivaccinrörelsen” tänker och agerar. Det har undersökande reportrar gjort mycket länge. Ett strålande exempel är väl Günther Wallraff som till och med gav agerandet sitt namn, man ”wallraffade” för att avslöja.
Alla tittare som såg programmet förstod redan genom den påannonsering programmet fått och det namn som programmet fått, ”Vaccinkrigarna”, att det skulle bli ett kritiskt program mot de som var kritiska till vacciner och inte en objektiv beskrivning som skulle ge plats för båda sidorna i frågan och hjälpa människor att ta ställning utifrån faktakunskaper. SVT har tyvärr alltför många vinklade program, trots att vi som betalar licensen förväntar oss saklig information och gärna sakliga debatter mellan oliktänkande. Jag har slutat hoppas och nästan slutat titta på TV. Jag förväntade mig inte att antivaccinexperterna skulle få samma utrymme som de s.k. vaccinexperterna.
MEN – min allvarliga kritik handlar om att ni inte bara höll er till vaccinfrågan utan kände er tvingade att på det allvarligaste sätt ni kunde komma på att förlöjliga och karaktärsmörda Linda Karlström, genom att få henne att berätta att hon inte trodde på ”förintelsen” enligt den officiella historien om att 6 miljoner gasats ihjäl i Auschwitz. Hon blev plötsligt både ”anti-semit” och vaccinmot-ståndare, vilket sannolikt ledde till att Diza väljer att vaccinera. Jag hoppas för er skull att hennes barn inte skadas.
Det var ett av de fulaste karaktärsmord jag sett eller läst. Vad har vaccin med ”förintelsen” att göra??? Det var mycket dålig journalistik. Dessutom blev hon ”konspirationsteoretiker” eftersom hon menar att en maktelit i världen försöker reducera befolkningen och vill ha makt över världen, New World Order. Tänk om det är så! Tänk om hon har rätt! Jag rekommenderar bland annat den här avslöjande berättelsen av en insider – ”Historien om Committee of 300 av Dr. John Coleman”http://www.piahellertz.com/Historien_om_Committee_of_300.pdf .
Det finns mycket att studera för den som vill och vågar tar reda på hur det verkligen står till i världen…
Under de senaste decennierna har fler och fler forskare studerat ”förintelsen” och avslöjat att det omöjligt kan ha gasats 6 miljoner judar i Auschwitz rent praktiskt. Dessutom fanns det inte 6 miljoner judar i Tyskland eller ens i Europa. Röda Korset har i sin undersökning visat att det knappt fanns knappt 300,000 fångar i Auschwitz, och då var det både katoliker, judar, homosexuella, kriminella m.fl. (se bifogade lista). De flesta av dem som dog, dog av umbäranden av hårt arbete, svält och tyfus. Det var förresten på grund av tyfus som man använde gasning av kläder och sängkläder. Nazisterna ville ha friska fångar som kunde slavarbeta i deras fabriker. Det var därför man i Auschwitz hade simbassäng, läkare, ta
ndläkare, orkester, fotbollslag m.m. Vissa överlevare har berättat.
Jag rekommenderar några böcker så ni slipper göra samma pinsamma, obehagliga och tragiska misstag igen. Jag ägnar min pensionstid åt att studera olika intressanta teman som det sprids motsägande information om. Bland annat ägnade jag ett antal månader åt just ”förintelsen”. Jag läser massor med böcker och sen skriver jag artiklar om de böcker jag vill inspirera andra att läsa och publicerar dem numera bara på min Boksida – http://www.piahellertz.com/Bocker.htm :
Förintelsen skärskådad – Ögonvittnesuppgifter kontra naturlagar (1993) av Jürgen Graf – http://www.piahellertz.com/Forintelsen_skarskadad.pdf
Förintelseindustrin – Exploateringen av nazismens offer (2001) av Norman G. Finkelstein – http://www.piahellertz.com/Forintelseindustrin…
Breaking The Spell – The Holocaust: Myth & Reality (2014) av Dr Nicholas Kollerstrom – http://www.piahellertz.com/Breaking_The_Spell.pdf
The Six Million – Fact or Fiction? (2015) Av Per Winter – http://www.piahellertz.com/The_Six-Million_Peter_Winter.pdf
Debating the Holocaust – A New Look at Both Sides (2015) av Thomas Dalton – http://www.piahellertz.com/Debating_the_Holocaust.pdf
Ni ifrågasätter också att Linda är kritisk mot den s.k. skolmedicinen. Även i detta fall har hon all anledning att vara kritisk. Allt fler läkare har själva på senare år skrivit böcker om och avslöjat forskningsfusk, korruption m.m. inom medicinforskningen och läkemedelsindustrin. Jag vill rekommendera några:
Dödliga mediciner och organiserad brottslighet – Hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården (2015) Av Peter C. Gøtzsche – http://www.piahellertz.com/Dodliga_mediciner_och…
Forskningsfusket – Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin (2011) Av Docent Ralf Sundberg – http://www.piahellertz.com/Forskningsfusket-Ralf…
”Forskning till Salu – En Granskning av Karolinska Institutets Dolda Agenda” (2010) Av professor Johan Thyberg – http://www.piahellertz.com/Forskning_till_salu.pdf
Piller & profiter – Memoarer från en industri med dödlig biverkan (2008) Av John Virapen – http://www.piahellertz.com/Piller&profiter.pdf
Jag drömmer om och hoppas på att svenska journalister en dag återigen ska bli kunniga, grävande, seriösa sanningssökare. Jag har nyligen skrivit en artikel om den tyske journalisten Udo Ulfkottes avslöjande om de korrumperade, av CIA och makten köpta journalisterna som inte får bedriva sann journalistik utan är styrda av ägare och andra intressenter –
Det är oändligt tragiskt eftersom massmedia har en sån makt att påverka människor.
Jag är snart 80 år och har varit socialarbetare, forskare, lärare med mera och jag har i hela mitt liv styrts av intentionen att söka och förmedla Sanningen, så nära jag kan. Ibland har jag varit tvungen att ändra mig när jag hittat ny övertygande information. Då gäller det att förlåta sig själv för att man lät sig vilseledas.
Lycka till med ert enormt viktiga informationsarbete!
Mikael Wiehe sjöng:
”Vakna upp!
Börja se dej omkring!
Fatta mod!
Så du kan säg’ till dina ungar när dom frågar dej,
att du var en av dom som stod emot.”
Varma jul- och nyårshälsningar
Pia Hellertz
Fil.dr., f.d. universitetslektor,
Socionom, psykoterapeut, mental tränare,
Författare, fri skribent
Strombergsgatan 4
702 83 ÖREBRO
019-31 46 77, 070-313 46 77


Kategorier:Hälsa, Svensk politik

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

  1. Bra skrivet! Om tillräckligt många gav sig tid åt att titta närmare på förintelsen ungefär samtidigt skulle myten om de 6 miljonerna och gaskammrarna kunna begravas, och strax vara lika populär som plattjordsteorin, om ens det. Läs gärna Benton Bradberry ”The myth of German villainy”. Finns på archive.org.

    Gilla

  2. Underbart Pia! Tack för det!Så väl skrivet av dig.Kloka kvinna.Delar med tvivlande vänner!

    Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: