Frågor och synpunkter till Ulf Kristersson, Ebba Busch, Nyamko Sabuni, Jimmie Åkesson, Annie Lööf och Anders W Jonsson

2020-12-16
Olle Ljungbeck
Tidpunkten för ett regimskifte där Stefan Löfven tvingas lämna statsministerposten och en ny regering måste tillträda närmar sig allt mer. Enda alternativet blir i så fall en regering grundad på eller med M, KD, SD, L.
Att jag inte nämner C beror på att detta parti omöjligen kan ingå i en regering så länge Annie Lööf och Anders W Jonsson leder partiet. Annie Lööf har nu vid så många tillfällen Federley diskuterats aldrig tagit barnens parti utan har hela tiden visat sin sympati för denne. Annie Lööfs uttalanden har varit av den arten att det är omöjligt att känna eller tro att hon verkligen tar avstånd från vad Federley står för eller verkligen är motståndare till pedofili. Det vore ett hån mot alla drabbade barn att låta denna person ingå i en ny regering. Det är inte underligt att hon stöder Stefan Löfven. Annie Lööf får vad känslokyla och maktbegär gäller anses vara en kopia av Löfven. För dessa är strävan efter makt helt överordnat allt annat medan verklig humanitet och människokärlek inte finns i deras vokabulär.
Jag nämnde 2.e ordföranden A W Jonsson i rubriken eftersom han bl a är andre ordförande i Centern. Han är också barnläkare vilket gör att jag är mycket överraskad av hans tystnad. Han om någon borde visa sin avsky mot vad Federley har varit inblandad i. Jag kan inte låta bli att gå tillbaka till en händelse där han reagerade för ett uttalande jag gjort mot en politiker.
Jag reagerade skarpt på bl a ett uttalande Cecilia Malmström gjorde för några år sedan genom att kalla henne och ytterligare några för ”ohyra”. Detta renderade mig en reprimand från A W Jonsson som inte på långa vägar stod i proportion till det sagda. Så då blir jag givetvis mycket förvånad när Dr A W Jonsson inte med ett ord uttalar sitt förhoppningsvis fördömande över Federleys levnadssätt och risktagande kring bl a det egna barnet.


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: