Den stora avvisningen av ”The Great Reset”: Vi är makten!

The Great Reject Of The Great Reset

December 17, 2020
by Julian Rose
https://humansarefree.com/2020/12/great-reject-of-the-great-reset.html

Världen som Klaus Schwab, verkställande direktör för World Economic Forum vill att vi ska gummistämpla, är en 100 % dystopisk mardröm.

Faktum är att om man skulle skriva ett filmmanus om det värsta av alla resultat för mänskligheten och planeten, skulle Schwabs ”Great Reset” -dröm perfekt uppfylla det.

Allt som rör sig och andas ska saneras, bedövas och digitaliseras utropar WEF:s vitbok från oktober 2020. Detta är sättet för att göra världen ”grön” enligt Schwab och hans team av teknokratiska troll.

Resetting the Future of Work Agenda: Disruption and Renewal in a Post-COVID  World | The Future of Work

Tja, de flesta av oss blir gröna bara genom att läsa denna WEF-masterplan för mänskligheten ”Resetting the Future of Work Agenda i en post-Covid World” så det finns verkligen inget behov av att bry sig om dess genomförande, eller hur?

En inventering av falska gröna ”hooey” som finns på sidorna i detta papper går tillbaka till Romklubben (grundad 1968) som kom med tanken att för eliten, behålla sitt grepp om världsfrågorna, en något skrämmande historia som hotfullt avslutar allt liv på jorden, och var vad som behövdes.

The First Global Revolution: A Report by the Council of The Club of Rome by [Alexander King, Edward Jay Epstein]I 1991 års publikation The First Global Revolution: A Report to the Club of Rome visar oss att den gemensamma nämnaren uppfanns kring vilken världen kunde samlas och därigenom skapa ett gemensamt syfte:

”När vi letade efter en ny fiende för att förena oss kom vi på tanken att föroreningar, hotet om global uppvärmning, vattenbrist, hungersnöd och liknande skulle passa syftet. Alla dessa faror orsakas av mänsklig intervention, och det är bara genom förändrade attityder och beteenden som de kan övervinnas. Den verkliga fienden är då mänskligheten själv.”

Så kläcktes tanken på global uppvärmning för att passa detta behov.

Det hade också fördelen med att den var en spinnerska genom uppfinningen av ”koldioxidskatter” och utplaceringen av en helt ny falsk grön infrastruktur under titeln ”Den fjärde industriella revolutionen”.

Ja, ett riktigt inspirerande kontrollpaket sattes ihop – man väntade bara på att ett lämpligt ögonblick, när det skulle rullas ut över hela världen.

Sedan hände något precis som heter Covid (som av en ren tillfällighet) för att starta hela showen i början av 2020.

Bortsett från Global Warming, som lanserades ungefär tjugo år tidigare, visar sig den nya showen vara ett riktigt spektakel! Det finns något för alla i tragedikomik-dramat som heter ‘Covid-19’.

Falska nyheter, falska åsikter och falska sanningar – allt sammanfaller med att göra en ganska hisnande virtuell reality-saga med några tidigare lite kända birollsaktörer, som hoppade på chansen att ta ledande roller för att leva upp till den teknokratiska Great Reset-dynastin, som utlovats av World Economic Forum.

En dynasti som kräver implementering av högt inställda Al-Gore-rytmer för att redigera kommunikationen från alla som inte instämmer i Al’s Global Warming-sak.

Inte bara det, men EMF:s allt och diverse dolda sätt, att i hemlighet och att enormt minska den globala befolkningen, ingår också som en viktig del av mixen.

Det enda är att de läkare, forskare och ingenjörer som fortfarande kan tänka, såg omedelbart att de ombads till att tro att världen hade blivit platt igen – såsom den var det före Copernicus och Galileo. Och att 2 + 1 = 4. Och att mobiltelefonens mikrovågsstrålning, som nu körs på tiotusentals gånger den naturliga bakgrundsstrålningen – förändrar ingenting och kommer inte att kunna göra någon skada.

Nej, naturligtvis inte, varför skulle det vara så – vi måste ju ha haft ett vilseledande ögonblick som någon gång underhöll en sådan idé.

När vi tittar på tidningsrubrikerna varje morgon blir vi medvetna om att en mycket välkoordinerad berättelse upprepas monotont dag efter dag, med nästan ingen variation, var du än befinner dig i världen – men särskilt i Europa, Nordamerika, Australien och på Nya Zeeland.

Ingen överraskning när bara sex företag äger 90 % av världens media.

Dessa rubriker säger kontinuerligt att vi ska tro på en surrealistisk dagordning som – naturligtvis – spelar ”Covid” och omfattar en hel serie av absoluta motsägelser, som utan tvekan uppfanns i syfte att orsaka massdistraktion och förvirring hos läsarkretsen – genom att obevekligt trycka på rädslo-knappen för att säkerställa lydnad från en halvt förlamad allmänhet.

Also read: Bill Gates & World Economic Forum Ran Coronavirus Outbreak Simulation Just 6 Weeks Before The Real Outbreak

Men vad är det här vi ser komma ut ur dysterheten i denna elfte timme? Kan det vara en ny hjälte som stiger upp ur kaoset för att vila våra sinnen? Kan det vara en Klaus Schwab – ”extraordinär visionär” och inspirerad som mänsklighetens räddare?

Herr Schwab har nu fått sällskap av ingen mindre än prins Charles, för att övertyga oss om att återställa sölkorvarna för att ”använda alla hävstänger till vårt förfogande” för att säkerställa att eko-företagsfascismen avskaffar små- och medelstora företag så att de inte behärskar deras hårdvunna handelsplatser samtidigt som de öppnar väggarna för oss med deras 5G-mikrovågor.

Uppenbarligen ser The Green New Deal, 5G som lösningen för att få igång ett globalt centraliserat ”smart grid” så att vi kan ”bevakas” 24/7. Detta antar man för att hjälpa oss att få den varma känslan av ”du är aldrig ensam”.

Den varma känslan kommer att accentueras av det faktum att 5G, precis som sina 3G / 4G-föregångare, är ett mikrovågsvapen som kokar oss inifrån och ut och serverar oss som råstekta, medel- eller helstekta, allt enligt dess tillverkning.

”Bra gjort! eller ”Helstekt” är svaret som Schwab och hans kungliga team utan tvekan förväntar oss att vi ska proklamera samtidigt som vi högt applåderar lanseringen av Agenda 2030 – Noll koldioxid – Smart City – Fjärde industriella revolutionen – Transhumanistisk singularitet – Green New Deal – New World Order -‘Great Reset’ planen för en fullständigt fascistisk framtid.

Ledsen, Mina Herrar, men jag har en märklig känsla av att ni kanske har allt detta fel. Era storhetskänslor har erkänts för vad de är. De flesta av oss har därför beslutat att visa er två fingrar och vägen till dörren.

Er avresa bör inte försenas med en dag längre än nödvändigt. Oroa er inte, vi har gjort det lättare för er att avisera er avgång, genom att se till att utgångsdörren har följande ord: ‘THE GREAT REJECT’. (DEN STORA AVVISNINGEN)Kategorier:Hälsa, Media, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: