Är president Trump på väg att åberopa ”The Insurrection Act” och griper regeringstjänstemän som är delaktiga i valbedrägeriet?

Trump Insurrection Act

December 16, 2020
by Lance D Johnson
https://humansarefree.com/2020/12/is-president-trump-about-to-invoke-the-insurrection-act-and-arrest-government-officials-complicit-in-election-fraud.html

På tisdagen den 15 december skickade president Donald Trump ut en rad meddelanden som skälver av lag och ordning och gav av känslan av att större brottsbekämpande åtgärder är nära för att bevara integriteten i de amerikanska valen nu och för framtiden.

Presidenten måste försvara konstitutionen mot alla fiender, utländska och inhemska. Orubbligt varnade Trump för att kampen inte är över, att det finns ”mycket mer som kommer att komma.”

Dominion Röstningsmaskiner ger en oöverträffad felfrekvens och banar vägen för bedrägeri i flera stater.

President Trump utpekade en 68 procents felprocent i röstningsmaskinerna för Michigan.

”Det finns enorma problem med röstningsmaskiner. De är så långt borta att det är löjligt, twittrade president Trump. ”Det här är inte vad USA handlar om. Framtvingande lagar som skyddar maskiner. TIPSA INTE, om ett brott. Det kommer mycket mer framöver! ”

Dominion Röstningssystemet i Antrim County Michigan genomgick nyligen en kriminalteknisk granskning. Enligt federal lag tillåter Federal Election Commission enbart att maskinerna har en felprocent på endast 0,0008 procent.

Dominion Röstningssystemet hade en felprocent på 68,5 procent och alla säkerhetsloggfiler togs bort! Denna felprocent bedömde ett oöverträffat antal valsedlar, vilket gjorde det möjligt för demokratiska valtjänstemän att manuellt tilldela röster för varje avvisad valsedel bakom stängda dörrar.

Det är därför tusentals röster byttes från Trump till Biden i det området. Med detta bevis ensamt bör alla Dominion Voting Systems-maskiner beslagtagas över hela USA och utsättas för kriminaltekniska granskningar.

Militär bör kallas till alla swing-stater, särskilt till Georgia. Denna taktik är samordnat valbedrägeri. Militären bör kallas till att gripa maskinerna och ta i besittning valsedlarna. Valsedlarna kan genomgå en kinematisk granskning som använder fysikens och mekanikens lagar för att bestämma tryckningen av bedrägliga valurnor.

Militären borde med säkerhet kallas till Georgia, där guvernör Brian Kemp och utrikesminister Brad Raffensperger som har anfört meningslösa berättelser som räknar bedrägliga valsedlar om och om igen, medan de inte matchar underskrifter från frånvarande röster med underskrifterna på kuverten eller gör någon rättsmedicinsk granskning av Dominions röstsystem.

President Trump retweetade ett meddelande från advokat Lin Wood:

”President Trump är en verkligt bra man”, twittrade Wood. ”Han gillar inte riktigt att sparka människor. Jag slår vad om att han ogillar att sätta människor i fängelse, särskilt ”republikaner”. Han gav @BrianKempGA & @GaSecofState chansen att göra rätt. De vägrade. De hamnar snart i fängelse.”

Många av Kemps kollegor, vänner och familj kunde hamna i fängelse för att ha riggat valet och för att ha skickat enorma summor pengar till Kina för ”covid leveranser” som i slutändan leddes till guvernörens familj och kollegor via bakslag från det kommunistiska Kina.

Staten började använda Dominion Röstningsmaskiner för valet 2020 och godkände brevlådor på osäkra platser. Dessa dropplådor är benägna att skörda röstsedeloperationer och tusentals adressändrings-ID-bedrägerier har identifierats i staten.

Måste läsas: 3-stjärniga general McInerney (ret.) Uppmanar president Trump att åberopa Insurrection Act och initiera massarresteringar.

Förbereder president Trump sig för att åberopa Insurrection Act of 1807?

Detta skulle tillåta en utplacering av land- och marinstyrkor på amerikansk mark för att stoppa upproret eller hindrandet av lagarna i USA och de enskilda staterna.

Presidenten kunde tillkalla milisen i syfte att undertrycka sådant uppror eller för att få lagarna utförda i vederbörlig ordning.

President Trump har redan gett rättsligt prejudikat för att använda upproret: Han skrev också:

”Swing-stater som har hittat massiva RÖSTNINGBEDRÄGERIER, vilka alla, INTE KAN RÄTTSLIGT CERTIFIERA dessa röster som fullständiga och korrekta utan att begå ett allvarligt straffbart brott,” sade president Trump.

Stater som certifierade bedrägliga valresultattabeller ändå:

”Alla vet att döda människor, minderåriga, illegala invandrare, falska underskrifter, fångar och många andra röstade olagligt”, fortsatte han.

”Även maskin” glitches ”(ett annat ord för BEDRÄGERI), skördandet av valsedlar, icke-bosatta väljare, falska valurnor,” uppstoppning i valurnan, ”röster för betalning, bearbetades av republikanska omröstningsvakter, och ibland med ännu fler röster än folk som röstar, ägde rum i Detroit, Philadelphia, Milwaukee, Atlanta, Pittsburgh och på andra håll.”

”I alla fall med Swing State fanns det mycket fler röster än vad som var nödvändigt för att vinna staten och själva valet”, avslutade president Trump.

”Därför kan RÖSTER INTE CERTIFIERAS. DETTA VAL BEFINNER SIG UNDER PROTEST! ”

Vi tar på oss handskarna!Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

 1. …Finns ingen anledning för Trump att i det här läget tillämpa ”demokratiska” metoder som jag ser det.
  Antingen stannar han kvar med hjälp av sina exekutiv-ordrar eller också låter han Joe Biden ta över
  tillfälligt tills han kommer tillbaka när han lyckats organisera sina beväpnade väljare till reguljära
  bataljoner.Republikanska väljare har vapen i massor och med tanke på Supreme Courts svek att inte granska
  valfusket så får ju Trump därmed anledning nog att låta amerikanska folket att efter genomförd
  Revolution få möjlighet att upprätta Folkdomstolar i flera nivåer, på såväl delstatlig som federal nivå.

  Gilla

 2. Demokrater bränner bevismaterial och Dominion maskiner – anlagda office bränder i Phoenix och Arizona

  Officiella (ockuperade av fienden) media tiger….

  Gilla

%d bloggare gillar detta: