Folktribunal fäller världsledare för brott mot mänskligheten

 

En folktribunal baserad på Romstadgan har fällt en lång rad världsledare, finans- och företagstoppar. Statsminister Stefan Löfven vid sidan av namn som Donald Trump, Angela Merkel, Elon Musk, Xi JinPing, Klaus Schwab, Rockefeller, Elizabeth II, Vladimir Putin och Justin Trudeau fälls för brott mot mänskligheten.

Fällande domar gäller bland annat för vad som anses vara kriminella coronarestriktioner som med en växande bevisföring orsakar dödsfall på över en miljon människor i världen. Andra domar gäller risker och skador på grund av skadliga läkemedel (vacciner) och femte generationens mobilnätverk (5G).

Sverige signerade för cirka 20 år sedan den så kallade Romstadgan, vilken ligger till grund för att folktribunalen kallad: ”Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice” kunde arrangeras och genomföras.

 

Enligt dokumentation på Riksdagens hemsida daterad 11 april 2001 undertecknades Romstadgan under ledning av statsminister Göran Persson och justitieminister Thomas Bodström.

”Genom Romstadgan för Internationella brottmålsdomstolen som antogs den 17 juli 1998 inrättas en permanent internationell domstol för utredning och lagföring av folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser. Sverige undertecknade stadgan i oktober 1998. För att stadgan skall träda i kraft och Internationella brottmålsdomstolen komma till stånd krävs att 60 stater ratificerar stadgan. Det kan beräknas ske under våren 2002. I propositionen föreslås att Sverige skall ratificera Romstadgan och därvid avge förklaringar angående de språk och den kommunikationsväg som skall användas vid samarbete med Internationella brottmålsdomstolen.” – Riksdagen

”Regeringen beslutade den 17 september 1998 att underteckna stadgan. Sverige undertecknade stadgan den 7 oktober 1998. Den 14 juni 2001 beslutade regeringen att ratificera stadgan…” – RegeringenKategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Om den internationella tribunalen Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice:

  http://hagenbo.blogspot.com/2020/12/om-den-internationella-tribunalen.html

  Gilla

 2. De testade Löfvens nya coronavaccin – fick förvridna ansikten
  https://www.friatider.se/de-testade-nya-coronavaccinet-fick-forvridna-ansikten
  Detta är bara direkt efter vaccin intag de fått dessa men -men vänta 12 månader -då blir de säker liggande eller döda.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: