Väst möter sanningens ögonblick när den Khazariska Maffian överlämnar sig till kineserna

2020-12-14
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Den västerländska världen står inför sin största kris, möjligen någonsin, eftersom den härskande eliten har överlämnat sig till Kina. Antingen tar Väst bort denna elit från makten och skapar en enad front eller så blir västerlänningar kinesiska slavar som arbetar som den khazariska maffians-underleverantörer. Det är denna strid som involverar kineserna och västvärlden som är den verkliga anledningen till att USA:s presidentresultat förblir i i ett övergångsstadium.

Innan vi gräver längre in i detta är det viktigt att påpeka att det med tanke på de nuvarande omständigheterna ser ut som en matematisk säkerhet att Donald Trump kommer att vara den sista presidenten för United States Corporation i sin nuvarande form, är flera källor överens om. Det indikerar också på att han kan ha en plan i rockärmen för att lösa situationen positivt, bara tiden kommer att utvisa.

För att bättre förstå den nuvarande situationen ska vi ta en titt på siffrorna som publicerades av US Treasury Department den 10 december.
https://www.fiscal.treasury.gov/files/reports-statements/mts/mts1120.pdf

De visar att USA spenderade 6,5 biljoner dollar under räkenskapsåret som slutade den 30 september, men kunde bara göra detta genom att låna 3,1 biljoner dollar. Underskottet för oktober, den första månaden i budgetåret 2021, ökade med 111 % från år till år till 284 miljarder dollar.

Sammantaget räknar USA under decennier med skatte- och handelsunderskott samt ofinansierade pensionsförpliktelser, USA har en skuld på över 200 biljoner dollar eller drygt 20 gånger BNP om du inte räknar med skuldfinansierad BNP. Så om du tjänar 10 000 dollar per år, men spenderar 20 000 dollar per år tack vare ditt kreditkort och har över 200 000 dollar i skuld, skulle du behöva spendera hela din realinkomst i över 20 år (och svälta ihjäl under tiden) för att betala din skuld.

Varken Donald Trump eller någon annan kan fixa det med konventionella medel, vilket stöder begreppet återställning för att lösa de finansiella problemen hos många nationer, vars skuldbörda skapades under Centralbankens fiatvalutasystem.

Det är därför de nuvarande ägarna av U.S.Corporation (mestadels europeiska aristokrater med säte i Schweiz) erbjöd ett Joe Biden, Kamala Harris slavpresidentskap till kineserna i utbyte mot en överföring av deras skuld. Även om det inte räckte, så de erbjöd kineserna också  Australien, Nya Zeeland, Japan, Koreahalvön och ASEAN.

Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) är en regional gruppering som främjar ekonomiskt, politiskt och säkerhetssamarbete mellan dess tio medlemmar: Brunei, Kambodja, Indonesien, Laos, Malaysia, Myanmar, Filippinerna, Singapore, Thailand och Vietnam. red.anm.

Om du inte tror att de flesta schweiziskt baserade ägarna till U.S.Corporation har överlämnat sig till kineserna, ta en titt på den här nyheten (och snälla stöd The Guardian medan du är på den) som delvis lyder:

”En hemlig affär mellan Schweiz och Kina som gav kinesiska säkerhetsmyndigheter tillgång till landet på schweiziska skattebetalares bekostnad har avslöjats.”

https://www.theguardian.com/world/2020/dec/09/secret-deal-reveals-chinese-spies-free-rein-switzerland

I grund och botten står det att schweizarna har gett kinesiska agenter en carte blanche för att göra vad de vill i Schweiz. Detta innebär att de kan döda någon av Davos-eliten där som inte uppfyller sitt bud. Kom ihåg att det här är eliten som kontrollerar 90 % av de transnationella företagen.

Nu kan du förstå varför de nuvarande ägarna till bankrutten United States Corporation har sålt det amerikanska folket nerför floden. De har erbjudit kinesiska trupper rätten…

att ockupera Kanada och Mexiko för att hjälpa till att bryta USA till en liten kvarleva med kanadensiska och mexikanska vasallstater som var och en får en enorm bit av det tidigare USA.

Kineserna är nu rasande eftersom det amerikanska folket och de amerikanska och kanadensiska militärerna avvisar denna affär. Det är därför till exempel som den kanadensiska militären sade till Justin Castro Trudeau att gå ut på en fotvandring (och kanske aldrig komma tillbaka som hans bror) när han beordrade dem att släppa in den kinesiska militären och träna dem i vinterkrigstaktik.

COMMENTARY: Training exercise kerfuffle shows how badly Canada’s China policy needs fixing

Pontiac (1720 - April 20, 1769) was an Ottawa war chief who became famous  for his role in Pontiac's Rebellion (1763-1766). After the French and  Indian War, Native American allies of the  Pontiac's Rebellion A map of the British forts the... | Sutori
Som svar vill jag åberopa Chief Pontiacs anda

Pontiac eller Obwandiyag (c. 1714/20 – 20 april 1769) var en Odawa- krigschef känd för sin roll i det krig som namngavs honom , från 1763 till 1766 som ledde indianer i en väpnad kamp mot britterna i Great Lakes-regionen bland annat på grund av missnöje med brittisk politik. Det följde den brittiska segern i det franska och indiska kriget , den nordamerikanska fronten av sjuårskriget. Pontiacs betydelse i det krig som bär hans namn har diskuterats. Nittonhundratalets berättelser porträtterade honom som revoltens hjärna och ledare, men några efterföljande forskare hävdade att hans roll hade varit överdriven. Historiker idag ser honom i allmänhet som en viktig lokal ledare som påverkade en bredare rörelse som han inte befallde.

Kriget började i maj 1763 när Pontiac och 300 följare försökte överraska Fort Detroit . Hans plan förverkligades, Pontiac belägrade fortet , där han så småningom fick sällskap av mer än 900 krigare från ett halvt dussin stammar. Under tiden spriddes budbärare om Pontiacs handlingar, och kriget utvidgades långt bortom Detroit. I juli 1763 besegrade Pontiac en brittisk avdelning vid slaget vid Bloody Run , men han kunde inte fånga fortet. I oktober tog han upp belägringen och drog sig tillbaka till Illinois-landet . Pontiacs handlingar bidrog till att British Crown utfärdade proklamationen 1763, som förbjöd alla bosättare väster om Appalachian Mountains att bevara ett område för indianer.

Pontiacs inflytande minskade runt Detroit på grund av belägringen, men han fick statur när han fortsatte att uppmuntra de olika stamledarna att kämpa mot britterna. För att försöka avsluta kriget gjorde brittiska tjänstemän honom till fokus för sina diplomatiska ansträngningar. I juli 1766 slöt han fred med den brittiska chefen för indiska angelägenheter Sir William Johnson . Den brittiska uppmärksamheten på Pontiac väckte förbittring bland andra stamledare, eftersom krigsansträngningen var decentraliserad. Pontiac hävdade större auktoritet än han hade. Han utstod alltmer och 1769 mördades han av en Peoria- krigare.

Min farfar var parlamentsledamot som representerade Pontiac County, Kanada, så genom att göra detta åberopar jag också mina förfäders anda. Kanadensarna splittrades från USA för att vi gynnade vänskap och integration med de första invånarna, inte underkastelse och förintelse. Det är därför det nu finns fler ursprungsbefolkningsfolk i Kanada än när de första européerna anlände, medan det i USA finns mindre än en fjärdedel.

Vi efterlyser skapandet av ett nytt Amerikas Förenta Stater som sträcker sig från Argentina till Alaska. Genom att förklara en sådan oberoende stat kan vi förklara det konkursade U.S. Corporation:s skulder som ogiltiga och berättar för kineserna vart de ska fösa dem. Ett sådant land skulle också ha tillgång till resurserna från Kanada och Brasilien och skulle kunna använda dem för att finansiera återuppbyggnaden av den urholkade nordamerikanska industribasen.

Hunter Biden subpoena seeks info on Burisma, other entities

Ett Biden-presidentskap innebär att de nuvarande Förenta staterna skulle delas upp i tre eller fler kinesiska slavstater. Kinesiska Joe är en beprövad Deep State-brottsling. Såvitt vi kan berätta, inklusive vittnesmål från vänner som försökte gå på riktiga Biden-kampanjhändelser, berättar att den ”valda presidenten Biden” är en sammansättning av lästa tal från CGI, skapat av PR-avdelningar.

Vi kommer inte att fördjupa oss alltför djupt i detta, eftersom varken det amerikanska folket eller den amerikanska militären kommer att acceptera ett Biden-presidentskap. Det faktum att Hunter Biden står inför en stämning för flera brott bör varna dig för verkligheten, att det inte kan finnas något Biden-presidentskap.

Vi stöder mycket av det som Donald Trump har gjort och stöder helt tanken att “Making America Great Again”. Problemet med den nuvarande amerikanska företagsstrukturen är dess skuld som kommer att återkallas och amerikanska trupper runt om i världen kommer att ta slut på pengarna, medan amerikanerna drabbas av ett katastrofalt inkomstfall.

Alignable: 48% Of Small Businesses Risk Closing in Q4, New Poll Says

Chuck Casto
Chuck Casto from Alignable

Nov 25th, 2020

DATA INSIGHTS | BREAKING NEWS | PRESS RELEASE | 

48 % Of Small Businesses Risk Closing For Good 

Situationen är redan så dålig att över 50 miljoner amerikaner inte har tillräcklig tillgång till mat. Baserat på förra veckans Q4 intäktsundersökning av 9201 småföretagare kan 48 % stängas permanent innan årets slut.

48% Of U.S. Small Businesses Fear That They May Be Forced To “Shut Down Permanently” Soon

Så även med Trumps anmärkningsvärda prestationer under hans första tre år vid ämbetet, har den WHO-Fauci-ledda nedläggningen av Covid 2020, som är mest skadlig i demokratstyrda stater, skapat situationen där 50 miljoner amerikaner står på randen till svält och nära 50 % av småföretagen i USA håller på att gå i konkurs.

Trump twittrade nyligen:

”Vacciner skickas och är på väg, fem år före schemat. Må bra USA. Bli frisk VÄRLDEN. Vi älskar er alla!”

FDA authorizes the first coronavirus vaccine, a rare moment of hope in the deadly pandemic

Detta kommer efter att Vita huset beordrade FDA-chefen att godkänna Pfizer-vaccinet före fredag eller avgå.

Är detta samma vaccin som Pfizers egen chefsforskare och andra som säger att den gör kvinnor infertila genom att deras immunförsvar attackerar sina egna moderkakor?

Nu skall vi inte gå djupt in i vad nio av våra läsare skrivit, men vi måste överväga möjligheten att vi har att göra med flera olika, konvergerande tidslinjer.

I min verklighet är ”Covid-19-pandemin” ett jättebedrägeri som syftar till att skrämma allmänheten till att ta DNA-förändrade vacciner som innehåller RFID-nano-chips som är utformade för att underkasta människor till permanent slaveri.

Här är till exempel en medlem av det österrikiska parlamentet som visar för sina kollegor hur en burk Coca Cola ”testar positivt” för Covid-19.

Coca Cola Tests COVID-19 Positive In Austrian Parliament

Under tiden skriker MSM-medievärlden om en dödlig pandemi med vacciner som det enda hoppet om frälsning. Det är uppenbart att detta är en massiv propagandalögn medan verkligheten är att Covid-antalen tillverkas på olika sätt för att skapa intrycket av en verklig pandemi.

Syrian Counterterrorism Conference Attracts U.S. Anti-Semites

På denna punkt, som en lektion om hur långt och brett den khazariska maffians nätverk av mutor och utpressning sträcker sig, berättar Pentagon-källor om Gordon Duff från Veteran’s Today, hur han spydde Covid rädslo-porr och anti-Trump-gift eftersom han utpressades för krigsbrott han begick i El Salvador.

Vi frågade Duff två gånger om detta stämde men han vägrade svara. Istället sa han:

”Jag har två döttrar som arbetar på ICU, allt du får är Djupa Statens propaganda; allt antivaccinmaterial kommer från ryska underrättelsetjänster; det bekräftas; vi upplever en massiv död här; sjukhus som överflödar.”

Så här är något som alla läsare av detta nyhetsbrev kan göra: gå till ett sjukhus och se själv om det är ”överflödigt” av Covid-patienter. Om du ser dem kan du skicka dina resultat med foton i läsarens blogg. Jag har besökt flera sjukhus och pratat med många läkare som säger att allt är falskt.

Andra exempel på möjlig desinformation eller tidsförskjutningar är rapporter om att alla medlemmar av den brittiska kungafamiljen har avrättats. Eftersom detta är en hyperrealistiskt CGI använder vi oss av handskrivna bokstäver och ber om analoga fotografier för att bekräfta att de kungliga fortfarande är med oss. Återigen, antingen har vi att göra med stora lögner eller med en alternativ tidslinje där de har blivit avrättade. Bekräftelse tar tid, men vi kommer att meddela våra läsare när vi får dem.

Hur som helst är det viktiga i dessa dagar, när västerländskt ledarskap tydligt har tappat komplotten, att koncentrera sig på konkreta saker närmast dig, din familj, ditt hus, dina husdjur, din matförsörjning, din säkerhet etc. Om de är OK, oroa dig inte för hysterin du ser på dina digitala skärmar. Detta kan bara vara dödsryckningarna från en skurkaktig AI digital gemenskap, som har en anpassad YouTwitFace-bot tilldelad till dina individuella profildata.

Om vi kan bekräfta att Covid-19 bara är verklig i hjärnvattnet hos MSM, då har vi en tydlig väg till seger i denna kamp om planeten Jorden. Om de verkligen försöker vaccinera oss med en ID-tatuering som innehåller ”Luciferase” och ett RFID-chip för anslutning till ett digitalt penningsystem, så finns det verkligen en representativ Anti-Krist bland oss, vare sig AI finns i verkligheten eller inte.

Vi måste acceptera att denna Antikrist har manifesterats som ett överhängande hot mot mänskligheten och kan identifieras genom att arrestera folket som driver vacciner baserat på en tillverkad pandemi.

Jared Kushner - WikipediaÅtalen kan mycket väl leda till Jared Kushner (bilden). Kom ihåg att han var ägare till 666 Fifth Avenue, där ”Lucent (Lucifer) Technologies” utvecklade mikrochips som kunde implanteras i människor. Därifrån leder åtalen nästan säkert till Schweiz. Av den anledningen måste schweizare ges ett val att överlämna sin ledarskapsgrupp eller drabbas av konsekvenserna.

2020 Is Ending With 93% Of Global Economies Contracting… And With Markets At All Time Highs

Kom ihåg att 2020, under deras dysfunktionella ledarskap, slutar med att 93 % av de globala ekonomierna krymper … och med marknaderna på högsta nivå.”

Det betyder att den parasitiska härskande klassen blir rikare och rikare medan alla andra blir fattigare.

När det gäller kineserna säger deras verkliga Dragon family-ledarskap (i motsats till den kommunistiska fronten med den falska Xjping) att de är villiga att skriva av alla skulder och göra en ny start om det folkmordiska khazariska ledarskapet tas bort.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: