Fredrick Federley har levt i Bryssel också med sina bög

2020-12-13
Sandor Herold


Domslutet på mannen som Federley levde ihop med

Det är väl ungefär det liv Fredrick Federley har levt i Bryssel också med sina bög och pedofilkompisar som beskrivs här i länken.

Och inte bara i Bryssel antagligen utan lite var stans i Europa. Det är alltså detta vi bekostar med våra skattepengar, bögpartyn och pedofilorgier.

Undrar hur många till av Europaförstörarna i EU – parlamentet som roar sig hej vilt på respektive lands skattebetalares bekostnad och på så sätt får utlopp för olika perversiteter. För en sak kan vi vara säkra på, Fredrick är bara en av dom, skillnaden mot han och dom andra är bara den att han blev avslöjad.

En till som faktiskt blev avslöjad på ett komiskt sätt var en ungersk, har glömt namnet, EU – parlamentariker med ungefär samma läggning när han  besökte en homoklubb i Bryssel då polisen gjorde tillslag där och han hoppade ut genom ett fönster och bröt foten. Som sagt, Fredrick är inte den ende.

Att Fredrick har kunnat klättra så högt upp på den politiska stegen visar bara att en politikers sanna ideologi, oavsett partitillhörighet,  är att berika sig själv och passa på att roa sig så mycket som möjligt så länge man kan.

Dom flesta gör det väl i varje fall inom några något så när normala gränser men vissa har tydligen passerat alla spärrar för vad som kan anses vara moraliskt och anständigt.

Fredrick Federley är det senaste exemplet på detta och det kommer säkert fler. Nu väntar vi bara på vad Fredrick kommer att syssla med i framtiden.

Skulle inte förvåna mig om han blir utnämnd som ambassadör, landshövding eller generaldirektör. Det brukar ju vara en reträttplats för personer som inte ens duger som politiker.

Men Fredrick, om du eventuellt får en tjänst som ambassadör i t ex Iran så tacka nej. Dylika personers liv som ditt brukar nämligen bokstavligt talat hänga på en skör tråd där när vissa egenskaper kommer fram i ljuset.Kategorier:Media, Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Bäste Sandor Harold. Från din kronika går det att utläsa ett tydligt förakt mot sexuellt avvikande personer, men inte det som gör mig förvånad, utan i första hand vill jag fråga dig, varifrån har du fått dina uppgifter om att en av dig icke namngiven ungersk diplomat skulle ha brutit benen vid ett flyktförsök från en gayklubb? Om du ev. vill referera till den redan så uppblåsta historien om den så omtalade ungerska diplomaten Jozsef Szajer, i så fall vill jag be dig att först ta reda på fakta, innan du nästa gång börjar sprida totalt vilseledande uppgifter om ungerska diplomater. Jozsef Szajer visserligen har deltagit på en privat gayfest, vilket vad jag vet inte är något brott varken i Belgien eller någon annanstans i världen, förutom i de islamiska diktaturstaterna, vilkas namn inte ens värda att nämna här. Däremot det råder ett förbud i Belgien mot en större folksamling bestående mer än tio personer, och det är det som den ungerska diplomaten är anklagad för. På den omtalade festen förutom den nämnda diplomaten har deltagit även tjugotvå andra, icke namngivna personer, några av dem mycket närstående medarbetare till EU kommissionens ordförande Ursula von der Leyen. Varför just den ungerska diplomatens namn har blivit offentliggjort i alla medier och just vid samma tillfälle då Ungern har lagt in sitt veto mot EU-s så kallade stödpaket, kan man spekulera om, men att det finns ett samband råder det ingen tvekan om. Szajer blev anhållen av polis vid ett flyktförsök genom att stuprännan med några extasi tabletter i bagaget, vilket han bestämt nekar till. Det märkliga med fallet är, att tolv stycken tungt beväpnade poliser med kamerautrustning, utan tillstånd från Belgisk domstol eller annan behörig myndighet har gjort husrannsakan i en privat lägenhet, tillhörande en polsk-israelisk medborgare, länge efterlyst av Interpol, men skyddad av belgiska myndigheter från utlämnandet till Polen. Som sagt, ta reda på fakta nästa gång, förrän du utan anledning börjar förtala Ungern och ungerska diplomater, det finns redan en uppsjö med vänsteranhängar vilka är långt mer kvalificerade för den uppgiften än du själv.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: