Vi protesterar mot Pandemilagen och Covid-l9–vaccin – SKRIV UNDER!

Vi gör nu en namninsamling för att vi i Svenska folket kräver: stoppa att den ”Pandemilag” som Regeringen nu försöker rusa igenom, för det strider mot Svensk Grundlag att så allvarligt frihetsberöva de svenska medborgarna. Finns inget medicinsk underlag då pandemin redan klingat av och Covid-influensan är medicinsk hanterbar. att inga doser av det experimentella Covid-l9 vaccinet ska köpas in förrän

Skriv under här https://www.skrivunder.com/vi_protesterar_mot_pandemilagen_och_covid-l9vaccin?s=80463696



Kategorier:Svensk politik

1 svar

 1. Info från läkare i olika EU länder som vill sprida den information….
  De få betald för varje falsk registrerad med Covid -19 patient, de som lyckats sätta under andningsapparat de få stora belopp…
  Patient kommer talför och andas själv – de sätter igång muskelavslappnande preparat för få stopp på diafragma arbete- miorelaxant (eller liknande) med 4-5 gånger större dos som brukar användas vid OPERATIONER- efter den andningsapparat 85% dör….
  /Från Wikipedia, den fria encyklopedin
  Muskelavslappnande medel är läkemedel som sänker muskeltonen, dvs slappnar av de strimmiga musklerna. Termen används för spasmolytika. [1] [2] De två typerna av muskelavslappnande medel är: centrala och perifera ( botande ).Anteckningar
  ^ ” Muskelavslappnande medel .” WebMD . Senast uppdaterad: 15 februari 2006. Hämtad den 19 september 2007.
  ^ ” Avslappnande skelettmuskel (oral väg, parenteral väg) .” Mayo Clinic . Senast uppdaterad: 1 april 2007. Hämtad den 19 september 2007./
  – detta är organiserad mord…. –
  Samma info från olika lander….

  Gilla

%d bloggare gillar detta: