Om Muslimska brödraskapets födelse och planer för planeten – onsdagsintervju med Rita Svensson

Muslimska brödraskapets födelse och planer för planeten
Rita Svensson är en f.d liberal politiker med rötter i Libanon. Hon har egen djup erfarenhet av MB där hennes far och bror dödades under inbördeskriget i Libanon. Hon har ingående översatt och satt sig in i material producerat av mentorn till terrorgrupper likt IS och Al Qaida. Dokumentet är handböcker i hur Muslimska brödraskapet ska infiltrera Europa och USA.


Vi samtalar om hur MB skapades i Egypten 1928 som motkraft till islams modernisering och anpassning till väst. Sedan dess har MB växt och vi går igenom deras historik och inblandning i skeenden fram till idag. Dokumenten togs vid en husrannsakan hos i Schweiz vid ett tillslag mot en affärsman med kopplingar till MB.
Hur ser agendan ut och på vilka sätt får de hjälp både inom amerikansk och europeisk politik av krafter som vill ta vinning av att skapa kaos?


Kunskap är makt, hävdar Rita och ser det som en uppgift att varna för vad som pågår nu och behovet av att folk behöver vakna upp.Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

2 svar

  1. Intressant intervju. Vad som gäller B. Hussein Obama så var hans främste rådgivare i vita huset israelen Rahm Emanuel samtidigt som tydligen många av hans samarbetspartners kom från Muslimska Brödraskapet. Klart samband till bolsjevikerna som det dräller av överallt i sina roller som ”världsförbättrare”. Bolshoi (Большой) är ryska som just betyder ”stor”. Det är väl inget vidare bra som dessa lågproducerande marodörer någonsin har uträttat utom att berika en självutnämnd överklass på sina medmänniskors bekostnad.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: